Aslinda dugune gidip gitmemesi degilde sorun dusunmemesi beni. Hani deseki sen bu haldesin gitmeyeyim diye bu kadar takmam ama diyorki öncesi nden doktora gidersin dogum olacaksa gitmem. Diyorumki anne doktor ne bilsin aniden sanci gelir gittigi hafta 36. Haftada olucamBen olsam ben de bozulurdum, benden ve torunundan önemli kimin düğünü diye. İnşallah aklına dank eder de düğüne gitmekten vazgeçer
Kardesinin cocugu. Yakin aslinda oda diyorki hani dogum olmaz zaten 5 gune gelirim diyeBir düşünsün annen neden kimse gitmiyor düğüne diye. Kimin düğünü bu çok merak etti herkes?
Dugunun kimin oldugunu bilmiyor musunBilmiyorumki bende ondan bozuluyorum ya zaten benim annemin allah korusun ameliyat riski olsun hayatta gitmem
Koronayi neden dusunmuyorum cunku artik korunmanin yolu yok herkes tatilde dugunlerde. Ben korunsam esim ise gidiyor isteki arkadaslari dugunlere gidiyor tatillere gidiyor. Tabiki dikkat ediyorum ama ornegin dogum olsa sezeryanli olsam mecbur annem yanimda olacak annem olmasa kaynanam. Sanki kaynanam dugunlere gitmiyormubence düşüneceğiniz şeylerden biri de maalesef korona olmalı. hele ki erken doğum yaparsanız bebeğinizin de sizin de bağışıklığınız ekstra düşük olacaktır allah korusun.
Tanidik olur diye soylemek istemedim cunku anneme bisey demiyorum icimde yasiyorum erkek kardesinin oglunun dugunuDugunun kimin oldugunu bilmiyor musun
Ne kadar kalacak, ıkı gun uc gun?Tanidik olur diye soylemek istemedim cunku anneme bisey demiyorum icimde yasiyorum erkek kardesinin oglunun dugunu
İste atlayip gelme mesafesinde degil 16 saat yolculuk. Uzulmemin sebebi sezeryan olacagim kesin saglik sorunum var hatta doktor erken dogum olabilir bile dedi. Simdi ameliyat olsam hem bebek hem ben nasil yaparim. Allah yardim eder bir sekilde hallolur ama uzuldugum allah korusun annemin boyle bir durumu olsa hayatta ayrilmam ben. Yani kisacasi dusunmuyor gibi geliyor banaki aslinda cok dusuncelidir normalde ama erkek kardesinede çok düşkünYeğeninin düğününe gider tabii. Siz de 36 haftalık olacakmışsınız. Doğuma daha var. Doğum olursa da atlar gelir hemen
İki gun yol tutar uzak cunku en az 3 gunde kalir. Minumum 5 gun kaynanamla konusmuyorum ama onumu cagirsam diye düşünüyorum.Ne kadar kalacak, ıkı gun uc gun?
Bes gun cok degıl sen dogurmadan doner.İki gun yol tutar uzak cunku en az 3 gunde kalir. Minumum 5 gun kaynanamla konusmuyorum ama onumu cagirsam diye düşünüyorum.
Bilemedim acikcasi kararsiz kaldim kaynanami cagirsammi diye cunku doktor erken dogum olabilir dedi ya dogum olursa. Dogum olmasada kaynanami cagirmis olmak istemiyorum cunku herseyi laf soz yapiyor aldigim esyadan yapilan temizlige kadarBes gun cok degıl sen dogurmadan doner.
Kendine stres yaratma bence
Cagır ama cagırdıktan bir gun sonra pısman olacaksın.yalnızlıktan bu kadar korkuyorsan zaten cagırcaksın, ıns pısman olmazsınBilemedim acikcasi kararsiz kaldim kaynanami cagirsammi diye cunku doktor erken dogum olabilir dedi ya dogum olursa. Dogum olmasada kaynanami cagirmis olmak istemiyorum cunku herseyi laf soz yapiyor aldigim esyadan yapilan temizlige kadar
Aslinda stress degilde zoruma gidiyor beni dusunmuyormu diye hissediyorum ben ona cok duskunum cunku.Bes gun cok degıl sen dogurmadan doner.
Kendine stres yaratma bence
Yalnizliktan degilde sezeryanda bebege nasil bakarimki erken olursa dogum. Erken olma ihtimalini doktor dediCagır ama cagırdıktan bir gun sonra pısman olacaksın.yalnızlıktan bu kadar korkuyorsan zaten cagırcaksın, ıns pısman olmazsın
Bakan nasil Bakmıs diye dusunup kendını strese sokmamak senın elindeYalnizliktan degilde sezeryanda bebege nasil bakarimki erken olursa dogum. Erken olma ihtimalini doktor dedi
şu coronada ne düğünü? düğüne gitmeyip sizin yanınızda olmalı tabi ki.. kimin düğünü ki doğumda yanınızda olmayıp düğüne gidiyor
Düğüne gitsin tekrar gelsin. Allah kimseye muhtaç etmesin de düğün kimin düğünü yani annen gitmese olmuyo mu?
Ben olsam ben de bozulurdum, benden ve torunundan önemli kimin düğünü diye. İnşallah aklına dank eder de düğüne gitmekten vazgeçer
İlk doğumsa normal, pandemi dönemi daha da normal.
Demekki ben abartmiyorum neyse dertlesmek iyi geldi. Gitmesi yada baska sey degil benim yasadigim sey beni dusunmemesiValla önce can demişler. Her şeyden önce evlat gelir. Ben de kırılırdım.
Yok haklisin allah yardim eder diyorumda aslinda konu tamemen duygusal. Annem beni dusunmuyormu fikri o zoruma gidiyorBakan nasil Bakmıs diye dusunup kendını strese sokmamak senın elinde
Dusunmez mı, haksızlık etme kadına duygularına yenilip.Yok haklisin allah yardim eder diyorumda aslinda konu tamemen duygusal. Annem beni dusunmuyormu fikri o zoruma gidiyor
Yok icimde yasiyorum zaten cunku eminim gitme desem gitmez. Hani anneme belli etmem ama ben ona cok düşkünüm sanirim ondan böyle hissediyorumDusunmez mı, haksızlık etme kadına duygularına yenilip.
Dogumuna odaklan, ne guzel anne olacaksın.
Saglıkla kucağına al ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?