Abartiyormuyum

Ben olsam ben de bozulurdum, benden ve torunundan önemli kimin düğünü diye. İnşallah aklına dank eder de düğüne gitmekten vazgeçer 😶
Aslinda dugune gidip gitmemesi degilde sorun dusunmemesi beni. Hani deseki sen bu haldesin gitmeyeyim diye bu kadar takmam ama diyorki öncesi nden doktora gidersin dogum olacaksa gitmem. Diyorumki anne doktor ne bilsin aniden sanci gelir gittigi hafta 36. Haftada olucam

bence düşüneceğiniz şeylerden biri de maalesef korona olmalı. hele ki erken doğum yaparsanız bebeğinizin de sizin de bağışıklığınız ekstra düşük olacaktır allah korusun.
Koronayi neden dusunmuyorum cunku artik korunmanin yolu yok herkes tatilde dugunlerde. Ben korunsam esim ise gidiyor isteki arkadaslari dugunlere gidiyor tatillere gidiyor. Tabiki dikkat ediyorum ama ornegin dogum olsa sezeryanli olsam mecbur annem yanimda olacak annem olmasa kaynanam. Sanki kaynanam dugunlere gitmiyormu

Yeğeninin düğününe gider tabii. Siz de 36 haftalık olacakmışsınız. Doğuma daha var. Doğum olursa da atlar gelir hemen
İste atlayip gelme mesafesinde degil 16 saat yolculuk. Uzulmemin sebebi sezeryan olacagim kesin saglik sorunum var hatta doktor erken dogum olabilir bile dedi. Simdi ameliyat olsam hem bebek hem ben nasil yaparim. Allah yardim eder bir sekilde hallolur ama uzuldugum allah korusun annemin boyle bir durumu olsa hayatta ayrilmam ben. Yani kisacasi dusunmuyor gibi geliyor banaki aslinda cok dusuncelidir normalde ama erkek kardesinede çok düşkün

Bes gun cok degıl sen dogurmadan doner.
Kendine stres yaratma bence
Bilemedim acikcasi kararsiz kaldim kaynanami cagirsammi diye cunku doktor erken dogum olabilir dedi ya dogum olursa. Dogum olmasada kaynanami cagirmis olmak istemiyorum cunku herseyi laf soz yapiyor aldigim esyadan yapilan temizlige kadar

Bilemedim acikcasi kararsiz kaldim kaynanami cagirsammi diye cunku doktor erken dogum olabilir dedi ya dogum olursa. Dogum olmasada kaynanami cagirmis olmak istemiyorum cunku herseyi laf soz yapiyor aldigim esyadan yapilan temizlige kadar
Cagır ama cagırdıktan bir gun sonra pısman olacaksın.yalnızlıktan bu kadar korkuyorsan zaten cagırcaksın, ıns pısman olmazsın

şu coronada ne düğünü? düğüne gitmeyip sizin yanınızda olmalı tabi ki.. kimin düğünü ki doğumda yanınızda olmayıp düğüne gidiyor
Düğüne gitsin tekrar gelsin. Allah kimseye muhtaç etmesin de düğün kimin düğünü yani annen gitmese olmuyo mu?
Ben olsam ben de bozulurdum, benden ve torunundan önemli kimin düğünü diye. İnşallah aklına dank eder de düğüne gitmekten vazgeçer 😶
İlk doğumsa normal, pandemi dönemi daha da normal.
Valla önce can demişler. Her şeyden önce evlat gelir. Ben de kırılırdım.
Demekki ben abartmiyorum neyse dertlesmek iyi geldi. Gitmesi yada baska sey degil benim yasadigim sey beni dusunmemesi

Yok haklisin allah yardim eder diyorumda aslinda konu tamemen duygusal. Annem beni dusunmuyormu fikri o zoruma gidiyor
Dusunmez mı, haksızlık etme kadına duygularına yenilip.
Dogumuna odaklan, ne guzel anne olacaksın.
Saglıkla kucağına al ınsallah

Annen abartmış sen değil. Ne düğünü yaa minnoş bir torun geliyor,kızı zor durumda.. yardıma ihtiyacı var. Ne düğünü!

Back
X