Abartiyormuyum

Eşiniz izin alamaz mi?

Siz kac yasindasiniz?

Başka cocuk var mi evde?

Anneniz kac yaslarında? Saglik durumu nasil?

Gidecegi yere uçakla gidip gelebilir mi?

Dugun icin kac gun orda kalmasi gerekiyor?

Esim izin alirda dort yasinda kizim var evde annem 60 yasinda saglik durumu tansiyon hastasi ya sorun sadece duygusal yoksa allah yardim eder diyorumda anne tarafindan dusunulmedigi hissi kotu R RedDesertRose

Bilmiyorumki bende ondan bozuluyorum ya zaten benim annemin allah korusun ameliyat riski olsun hayatta gitmem
Yakın birinin olsa anlarım da şuan annenizin sizin yanınızda olması lazım.

Ama biri saglik biri dugun fark orda
Yok ben zaten anneniz haklı demedim:) Düğünün de yabancı uzak birinin olmadığını söyledim. Bence ikinizde haklısınız malum bu düğüne geldin gelmedin konuları yıllarca konuşuluyor saçma sapan şeyler.

İyi günler kızlar benim dogumuma yakin zamanda annemin il disina gitmesi gerekiyor dugun icin. Bu durumda nedense benim zoruma gidiyor hani diyorum dogum olsa annem yok yanımda diye acaba hormonlardan mi bilemiyorum. Annemle ayni sehirdeyiz kaynanamlada sorunlarim var cagiramam il disinda zaten.
Böyle bir zamanda düğün yapanlara da gidenlere de inanmak istemiyorum. Annenizi tatli bir sekilde ikna etmeye çalışın. Hastaligin sakasi olmaz. Yaninizda bulunmasini rica edin. Sonucta bu asamada kimse dugunume gelmedi diye dert yanmayacak kapasitededir diye umuyorum.

Böyle bir zamanda düğün yapanlara da gidenlere de inanmak istemiyorum. Annenizi tatli bir sekilde ikna etmeye çalışın. Hastaligin sakasi olmaz. Yaninizda bulunmasini rica edin. Sonucta bu asamada kimse dugunume gelmedi diye dert yanmayacak kapasitededir diye umuyorum.
Düğün yapılmaması konusuna kesinlikle katılıyorum. Ama inanın o son cümleniz asla kurulmuyor😐 Düğünü erteledik diye küsen tanıdıklarımız var🙄 Açıklama yapmaya bile değer görmeyip canımız öyle istedi diyorum.

Doğumun 41 e kadar falan yolu var ben 36. Haftadayken iki taraf anne babalarda yoktu gelmeleri de imkansızdı 38. Hafta civarı geldiler ki bide çocuğum vardı hemde sezeryan olacaktım doğum öyle hemen olmuyor Sağlık sorunu falan yoksa merak etmeyin

İyi günler kızlar benim dogumuma yakin zamanda annemin il disina gitmesi gerekiyor dugun icin. Bu durumda nedense benim zoruma gidiyor hani diyorum dogum olsa annem yok yanımda diye acaba hormonlardan mi bilemiyorum. Annemle ayni sehirdeyiz kaynanamlada sorunlarim var cagiramam il disinda zaten.
Daha bir ay var doğumunuza belki erken olmaz olumsuz düşünmeyin. Belki düğüne gidip gelir 15 gün karantinadan sonra doğum gerçekleşecek. Kardeşinin düğününe gitmek istemişte olabilir demeyi çok isterdim ama ben yazarken bile bozuldum küstüm..

bazı noktaları abarttığınızı düşünüyorum bu 2. çocuğunuz yani doğum, bebek konularını biliyorsunuz, genel hal itibariyle iyi ve sağlıklı görünüyorsunuz demek ki anneniz gitmekte sakınca görmemiş, ayrıca anneniz biraz bulunduğu ortamdan uzaklaşmak istemiş olamaz mı tek rolü anne, anneanne olmak değil ki hayatta belki biraz nefes almak istemiştir, sizin içinizde yaşadığınız duyguları dile getirmezseniz kimse bilemez zaten böyle bir teklifte de bulunmuş gitme ben endişeleniyorum deseniz gitmez elbette bu şartlarda düğün dernek işlerini saçma buluyorum ama o konuda sonuna kadar haklısınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

Düğün kaç gün kaç gece , siz 40. haftada mısınız ? ilk bebek mi , yaş kaç ? kuzen düğünü sanırım , şimdi sizin doğum önemli , kuzen için düğün önemli. kimin gündeminde ne varsa o önemli.

Back
X