Ya sebebi annem cok herkesi düşunur kardesine kiyamiyor ama benim zoruma gidiyor isteAnnen abartmış sen değil. Ne düğünü yaa minnoş bir torun geliyor,kızı zor durumda.. yardıma ihtiyacı var. Ne düğünü!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sebebi annem cok herkesi düşunur kardesine kiyamiyor ama benim zoruma gidiyor isteAnnen abartmış sen değil. Ne düğünü yaa minnoş bir torun geliyor,kızı zor durumda.. yardıma ihtiyacı var. Ne düğünü!
Açık açık söyle kendini yemeYa sebebi annem cok herkesi düşunur kardesine kiyamiyor ama benim zoruma gidiyor iste
Soylemem muhtemelen cunku birseyi degistirmez benim zorumla beni dusunmesi onemli degolAçık açık söyle kendini yeme
Yakın birinin olsa anlarım da şuan annenizin sizin yanınızda olması lazım.Bilmiyorumki bende ondan bozuluyorum ya zaten benim annemin allah korusun ameliyat riski olsun hayatta gitmem
Yakınmış zaten kardeşinin çocuğu:)Yakın birinin olsa anlarım da şuan annenizin sizin yanınızda olması lazım.
Bilmiyorum demiş bana ondanYakınmış zaten kardeşinin çocuğu:)
Ama biri saglik biri dugun fark ordaYakınmış zaten kardeşinin çocuğu:)
Sanirim dogum olmaz diye dusunuyor kardesinede kiyamiyor ben dedim benim dogum olabilir heran diye doktor ne derse ona gore giderim dedi. Dedim anne doktor ne bilsin sanci aniden oluyor diye ama gidecek yine bugun yolculuk planlari yapiyorduÖyle deme belki düşünememiştir...
Yok ben zaten anneniz haklı demedim:) Düğünün de yabancı uzak birinin olmadığını söyledim. Bence ikinizde haklısınız malum bu düğüne geldin gelmedin konuları yıllarca konuşuluyor saçma sapan şeyler.Ama biri saglik biri dugun fark orda
Böyle bir zamanda düğün yapanlara da gidenlere de inanmak istemiyorum. Annenizi tatli bir sekilde ikna etmeye çalışın. Hastaligin sakasi olmaz. Yaninizda bulunmasini rica edin. Sonucta bu asamada kimse dugunume gelmedi diye dert yanmayacak kapasitededir diye umuyorum.İyi günler kızlar benim dogumuma yakin zamanda annemin il disina gitmesi gerekiyor dugun icin. Bu durumda nedense benim zoruma gidiyor hani diyorum dogum olsa annem yok yanımda diye acaba hormonlardan mi bilemiyorum. Annemle ayni sehirdeyiz kaynanamlada sorunlarim var cagiramam il disinda zaten.
Düğün yapılmaması konusuna kesinlikle katılıyorum. Ama inanın o son cümleniz asla kurulmuyorBöyle bir zamanda düğün yapanlara da gidenlere de inanmak istemiyorum. Annenizi tatli bir sekilde ikna etmeye çalışın. Hastaligin sakasi olmaz. Yaninizda bulunmasini rica edin. Sonucta bu asamada kimse dugunume gelmedi diye dert yanmayacak kapasitededir diye umuyorum.
Dediğiniz gibi düşünememiş olabilir ona ihtiyacınız olduğunu söyleyin bence14 gun karantina uygulayamayiz muhtemelen ama korona degil dusuncem. O anda dogum olursa diye dusunmemesi.
Daha bir ay var doğumunuza belki erken olmaz olumsuz düşünmeyin. Belki düğüne gidip gelir 15 gün karantinadan sonra doğum gerçekleşecek. Kardeşinin düğününe gitmek istemişte olabilir demeyi çok isterdim ama ben yazarken bile bozuldum küstüm..İyi günler kızlar benim dogumuma yakin zamanda annemin il disina gitmesi gerekiyor dugun icin. Bu durumda nedense benim zoruma gidiyor hani diyorum dogum olsa annem yok yanımda diye acaba hormonlardan mi bilemiyorum. Annemle ayni sehirdeyiz kaynanamlada sorunlarim var cagiramam il disinda zaten.