Benim gorumcem çerez kaselerini taşımadım diye beni kayinvalideye sikayet etmisti bahsettiginiz konu o sanirimOffff ne meyve tabağı arkadaş bı üyenin de konusunda vardı.
Pardon da gelin sizin hizmetçiniz mi hemen bı işin ucundan tutsun istiyorsunuz.
Misafirden iş bekleyecek iseniz görüşmeyin.
Ayrıca bu işler bu noktaya gelene kadar mutlaka ama mutlaka bişeyler olmuştur.
Kimse durduk yere tavır almaz.
Görümcelerime eşimin babasına akrabalarına hamileliğimi söylemedik. Oğlumda da kizimda da söylemedik.
Ve görüşmüyorum.
Çünkü bu mesafeyi gerektirecek olaylar oldu.
Sizde hiçbir şey yokken abimiz gelin ruh hastası sadece size tavır aldı.
Kardeşinize tavır alıp evlilik ile ilgili durumunda geri durdu.
Ya abinizd haksızlık yapıldı zamanında ya da evleneceği zaman bişeyler oldu.
Durduk yere olmaz bu tavır.Zahmet edip telefon bile açmıyor 5 dk. Birşeyleri eksik anlatıyorsunuz sanki.
Kütük gibi oturmak mı uygun olanmış misafiriz ama insanız da zaten bütün gün yemekti tatlıydı uğraşan ev sahibine sofra kurulurken yardım edilmez mi ki restoran değil sonuçta önünden boşlar kalksın kahven gelsin sende seyret
Ne bileyim yardıma ihtiyaç var mı diye de insan sormaz mı? Meyve tabağı taşımayla hizmetçi mi olunuyor eee o zaman ev sahibi köle filan herhalde
Bu bildiğin öküzlük
Sizin kardeşiniz sizi nişana çağırmasa siz ne yapardınızNişana çağrılmadım diyerek trip atmışsınız diye düğün davetiyesini ayağınıza getirmişler ama kızın kınasına gitmemişsiniz düğüne zoraki gitmişsiniz ne bekliyordunuz çiçek bahçeleri sermelerini mi?
Benim kardesim de nisana cagirmadi zaten annem bana haber verdi. Bizde bu isler boyle yurur. Sonucta ozel olarak konu sahibi gelmesin denmemiş ki. Hatanin cogu ailenin kalaninda bence hic soz etmemislerSizin kardeşiniz sizi nişana çağırmasa siz ne yapardınız
Yaa orası oyle bizdede öyle çağrılmaz işin içine girilir ama hiç söylememişler sanırım anlamadığım annenizde mi gel demedi ne bileyim Nisan’da görümce olmaması enteresanBenim kardesim de nisana cagirmadi zaten annem bana haber verdi. Bizde bu isler boyle yurur. Sonucta ozel olarak konu sahibi gelmesin denmemiş ki. Hatanin cogu ailenin kalaninda bence hic soz etmemisler
Olabilir sanırım sizdiniz.Benim gorumcem çerez kaselerini taşımadım diye beni kayinvalideye sikayet etmisti bahsettiginiz konu o sanirim
Bence gelin nişanda kinada olmayan gorumceye mesafelidir ve cok normal yani konu sahibi anlayamasa daYaa orası oyle bizdede öyle çağrılmaz işin içine girilir ama hiç söylememişler sanırım anlamadığım annenizde mi gel demedi ne bileyim Nisan’da görümce olmaması enteresan
Bir arkadaş şey demişti sanki kuzu çevirdi de yardım bekliyoOlabilir sanırım sizdiniz.
Terbiyesizler, çerez çıkarmasın o zaman.
Bu ne Allah aşkına yıl olmuş bilmem kaç çerez tabağı taşımadı,meyve tabağı taşımadı.
Birde bu işler yapana yaparsınız, yapmayana yapmazsınız.
Burda sorun edilecek bir porselen parçasının elden ele mutfağa gitmesi mi
Bunu ona söyleyin mademEvdeki diger kisilerden nasilsa ogrenirim nisani diye soylememis. Cocugu olacagini da ayni sekilde. Ben tipki annemi diger kardesimi aradigi gibi beni de aramasini istiyordum
Yani eger senden yana bi sıkıntı saygısızlık vs gibi bi durum yoksa gelin de normal degil.Birkaç kez toplu görüşüldüğünde gördüm bire bir hiç görüşmedim. Bana geldiklerinde abimle beraber dedigim gibi cay meyve fasli falan yardimci olayim demedi bana. Birbirimizde telefon nolarimiz sosyal medyalarimiz falan yoktur iki yabanci gibi
Ay bunlar kuzu çevirir mi arkadaşım, o kuzuyu sana yedirir.Bir arkadaş şey demişti sanki kuzu çevirdi de yardım bekliyo
Alti üstü çay çerez
Ay ne farketmemiz gerekiyor çok merak ettim. Vallah fark etmedim.Kimse farketmedi mi catlicam surda ama söylesem mi soylemesem mi karar veremedim
Bir sıkıntı varsa abinizle sizin aranızda. El kızı onun izin verdiği kadar hayatınıza dahil olabilir. Bir imza ile bağ kurdunuz sonuçta.diger kardesimin dugununde falan da cok suratsizlardi. ikisi de mesafeli ikisi de suratsizdi sonucta. Sadece abim degil
Allah sabır versin sizeBenim gorumcem çerez kaselerini taşımadım diye beni kayinvalideye sikayet etmisti bahsettiginiz konu o sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?