Abim ve Eşinin Davranışları

Benim gorumcem çerez kaselerini taşımadım diye beni kayinvalideye sikayet etmisti bahsettiginiz konu o sanirim

Yemek ve tatli yapmak butun gununu alip meyve tabagi tasiyamacak hale geliniyorsa misafir cagirmayin mesela?

Eve insan cagirip sonra arkasindan burasi restoran degil, yok yoruldum, yok yardim etmedi diyip hakaret savuracak derecede bir insansanjz cagirmayin kimseyi.
Sizin eve zorla mi geliyor insanlar bilmiyorum ama ben evime kendim, kendi istegimle davet ediyorum insanlari, kendime guvenmiyorsam cagirmam gelenlere niye biseyler taşitayim, tasimayinca öküz diyeyim? Sizin yaptiginizin adi ne oluyor acaba...

Sizin kardeşiniz sizi nişana çağırmasa siz ne yapardınız

Yani abinizin nişanı var ve davet edilmediniz diye gitmediniz yahu o senin abin davet mi gerekli ne kadar kotu düşünüyorsunuz ne kadar ayıp şu yaptığınız ....ayrıca fesat olduğunuz surdan belli hamile olduğu haberi verilir o yayılır zaten tek tek söylenmez tebrik edeceğinize neler düşünüyorsunuz yegeniniz olucak siz hala kötü duygular içindesiniz yazık yahu az sevinin tebrik edin bu kadarda kötü olunmaz .... Birde heralde mesafeli olunacak malum virüs zamanı ..size iyi dayaniyorlar ben olsam yüzünuze bakmam

Sizin kardeşiniz sizi nişana çağırmasa siz ne yapardınız
Benim kardesim de nisana cagirmadi zaten annem bana haber verdi. Bizde bu isler boyle yurur. Sonucta ozel olarak konu sahibi gelmesin denmemiş ki. Hatanin cogu ailenin kalaninda bence hic soz etmemisler

Benim kardesim de nisana cagirmadi zaten annem bana haber verdi. Bizde bu isler boyle yurur. Sonucta ozel olarak konu sahibi gelmesin denmemiş ki. Hatanin cogu ailenin kalaninda bence hic soz etmemisler
Yaa orası oyle bizdede öyle çağrılmaz işin içine girilir ama hiç söylememişler sanırım anlamadığım annenizde mi gel demedi ne bileyim Nisan’da görümce olmaması enteresan

Benim gorumcem çerez kaselerini taşımadım diye beni kayinvalideye sikayet etmisti bahsettiginiz konu o sanirim
Olabilir sanırım sizdiniz.
Terbiyesizler, çerez çıkarmasın o zaman.
Bu ne Allah aşkına yıl olmuş bilmem kaç çerez tabağı taşımadı,meyve tabağı taşımadı.

Birde bu işler yapana yaparsınız, yapmayana yapmazsınız.
Burda sorun edilecek bir porselen parçasının elden ele mutfağa gitmesi mi

Yaa orası oyle bizdede öyle çağrılmaz işin içine girilir ama hiç söylememişler sanırım anlamadığım annenizde mi gel demedi ne bileyim Nisan’da görümce olmaması enteresan
Bence gelin nişanda kinada olmayan gorumceye mesafelidir ve cok normal yani konu sahibi anlayamasa da

Bir arkadaş şey demişti sanki kuzu çevirdi de yardım bekliyo
Alti üstü çay çerez

Yani eger senden yana bi sıkıntı saygısızlık vs gibi bi durum yoksa gelin de normal degil.
Insan gorumcesiyle sıkı fıkı olmak zorunda degil ama bi tanısır iki sohbet eder yeni bi ailenin icine giriyosun sonucta.

Eger evlenmeden once abinle aranda sogukluk yoksa evlendikten sonra kopukluk basladiysa gelin mesafe istedigi icin boyle olabilir. Ihtimal uzerine konusuyorum bu arada.
Yerinde olsam abimle irtibatı kesmem ne olursa olsun abin kardes oldugunuzu hatırlat ona. Yengenle de adım attığı ölçüde irtibat kur.

Bir arkadaş şey demişti sanki kuzu çevirdi de yardım bekliyo
Alti üstü çay çerez
Ay bunlar kuzu çevirir mi arkadaşım, o kuzuyu sana yedirir.
Sonra seni çevire çevire kustururdu

Hayır bende görüşmüyorum, ayrıca görünce acayip soğuk duruyorum, konuşmuyorum, uzak duruyorum.
Ama yani ruh hastası değilim bişeyler oldu ki bu durumlar yaşanıyor.

Bizler hep kötüyüz, erkek kardeşlerini onlardan soğutan, çeken kişileriz.

diger kardesimin dugununde falan da cok suratsizlardi. ikisi de mesafeli ikisi de suratsizdi sonucta. Sadece abim degil
Bir sıkıntı varsa abinizle sizin aranızda. El kızı onun izin verdiği kadar hayatınıza dahil olabilir. Bir imza ile bağ kurdunuz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…