Abim ve nişanlısı

Haklisiniz. ..
Bütün herseyin başı abim.
Öyle bunaldim ki şu an ders çalışmam gerekiyor ve calisamiyorum.
Bi yandan içim içimi yiyor dün ağzının payını verseydim diye.
Babama söyleyeceğim artık abimle konuş diye yoksa da akşam tek girse ben konuşacağım koparan kopsun artık

Çok teşekkürler canım
Allah razı olsun
cocıugunşahit oldu annesi veya babasının kv ve kp leri ile olan tartışmaları kfasınsa yer edip. her kv damadını sevmez gelini sevmez fikri yerleşmiş olabilir.
kız fiştekliyor olabilir ki bence oyle
yada kızı cok sevip begendi sacmalıyor. erkeklik göstericem ayagına nişanlıma deger verin oun sevdigi sevmediğpi şeyleri ögrenin vb.v.b.b.v.v.bb.

benim erkek karş. ve eşi de böyle. yaw ... oofff offf

Teşekkürler çok sağolun.
Aynen öyle çok daraldım hergün evde tantana gürültü.
Psikolojim bozuldu inanin.
Şimdide kendime kızıyorum ki esra niye sen dün o kız gibi laf carpitmadin bişey demedin diye.
Bencilligin dibini yaşıyor abim kızda onun gibi yani ne beni ne de ailemi düşünen yok.
Herşeyi sakaya vurup espri yapmaya çalışması öyle çok batıyor ki artık.
Ama patladimmi kötü olacak yani öyle gözüküyor.
Tekrar tesekkur ederim yorum için

Gelin adayı çok konuskan ve cok fena biri evet iyi biri fakat öyle üst üste geldiki hersey esra sen resmen gorumce oldun diye kızıyorum kendime.
Kıza ne desem boş aslında abim yüzünden bunlar oluyor.

Tabiki hizmetçi olmasın yani lütfen yanlış anlaşılmasın.
Abim hep dik kafaliydi ama anneme asla böyle bağırıp cemkirmezdi.
Kızın yanında ilk günlerden itibaren örn veriyorum; kız usumesin diye bacağınıa battaniye getirir örter kız da eline örgüsü nü alır yapar.
Esra su getir esra cayim bitti esra esra esra...
Hatta eski konumdada vardı annemin ameliyat olduğu gün kadın kalktı yemek yaptı bana yardım etti hanimefendiye abim diyorki aslı sen otur kalkma onlar yapar.
Daha çok şey var ama kafam öyle ağrıyor ki yazamadım özet geçtim.
Abim ilk günden beri kıza bizim yanımızda sen yorulursun sen üsursun sen Yapma diyip alistirdi o yüzden yuzsuz oldu.
Kız is yapmasın otursun ama kız bütün bunları kullanmaya başladı.
Burnu kalktı çok iyi niyetli çok samimi olduk diye böyle davranması gerekmiyor.
Sanırım çileden çıkacağım artik

Sinav ne zaman bilmiyorum ki, Tr de yasamiyorum.

Yani demek istedigim aslinda kizin evinde kalsalar daha rahat ederler. Sacma devamli sizde olmasi.

Siz bence abinize kizip nisanlisina bileniyorsunuz.Gelini suclamak kolay geliyor tabi.Yapmayin.Siz de gelin olacaksiniz.

benim erkek kardesim gibi. tek fark bizimkiler yapacak a dan z ye herseyi ama yetmez diye stres yapıyor ona yoruyor annem bu asiliğini. iyi ki bizimkiler yapacak yoksa döverdi demek erkekler bi tuhaf ya ellerinde yokta yapmıyorlarsa neden destek olmuyorsunuz köstek oluyorsunuz diyor sanki varda saklıyorsunuz gibi. anneniz en iyisini yapıyor karısmayın cocugundan mı olsun kadın idare eder evlenince çok gidip gelmez, yapacak bişey yok maalesef.

İnanın her gün kafaya takmaktan hasta oldum.
Mecbur sıkıyorum disimi ama patlamama az kaldı .
Babam da diyor esra kavga çıkmasın kızım yüz göz olmayalim sabret evlensinler gitsinler.
Babam da çok dolu çok
sizi ilgilendiren bişey yok aslında cay koymak dıısnda yapamam diiyin gecin mümkünse. ama anneyse onun da annesi aralarındaki ilişki onları bağlar

Gelin adayı çok konuskan ve cok fena biri evet iyi biri fakat öyle üst üste geldiki hersey esra sen resmen gorumce oldun diye kızıyorum kendime.
Kıza ne desem boş aslında abim yüzünden bunlar oluyor.
kesinlikle iş abinde bitiyor. kız el sonucta. ne desen carpıık anlayabilir. zaten cok olgun kafada olsa bunlara izin bile vermez.
abin dengeyi kuracak.
o' da ne yapsın bilmez ki nasıl davranacagını. şaşmış kalmıştır. babban ve annen ikisi de hatta sende oturup konuşun. anlatın sıkıntılarınızı.

Abinizin ve nişanlısının yaşlarını merak ettim sakıncası yoksa...

Sanki babammis gibi annemi azarliyor ne demek ciddi sekilde anlamadim.

Soylediklerim belki hosunuza gitmeyecek ama... Abiniz bu kadar yontulmamissa bunda annenizin sucu buyuk. Uzgunum. Kucukken boyle yetismesine firsat verilmemeliydi. Cocuk buyutmek sadece yedirmek icirmek degil egitmek terbiye etmektir.

Ayrica eve gelen misafir neden bulasik yikasin? Ben misafire bulasik yikatsam kendimden utanirim. Gittigim yerde bana bulasik yikatsalar da sanirim bir daha gitmem.

Ama o misafir değil sorun orda :) O evin kızı olmuş artık belli ki tüm aile kabul etmiş onu zaten her gün beraberler. Dışarıdan gelen misafirle kıyaslanamaz bence bu durum. Hani insan misafirliğe gitse bile nezaketen mufaktaki insana bir gider yardıma ihtiyacınız var mı diye sorar en azından ben öyle yapıyorum çevremde de öyle görüyorum. Ee sen nişanlanmış evlilik arifesindesin artık bir zahmet hazırcı davranmasın yani. Hizmetçi gibi davranmak değil burda mevzu. :)

Ev ahalisinden olmayan kisi evde misafirdir. Nisanli olmak bu durumu nasil deegistirebilir ki? Kendi evim degilse neden isini ben yapayim? Yok bana cay koymaya eriniyorlarsa gitmem. Ama bunu bana belirtmeliler.

Ev ahalisinden olmayan kisi evde misafirdir. Nisanli olmak bu durumu nasil deegistirebilir ki? Kendi evim degilse neden isini ben yapayim? Yok bana cay koymaya eriniyorlarsa gitmem. Ama bunu bana belirtmeliler.
her allahın günü gece yarilarina kadar gelen kişi misafir değildir kimse kusura bakmasın azcık totosunu kaldırsın yediğini içtiğini yikasin ama yapmaz tabii çünkü parasiyla eziyor ev halkını düğün masrafı benden zaten onlar da bana hizmet etsin diyor

Peki tamam sen yapma, yapmak zorunda değilsin zaten, kimse zorunlu değil, kişinin insiyatifine kalmış bir durum. O kadar yiyip içip rahat rahat oturuyorsan, düşünebilmelisin bu tarz şeyleri sadece. O evde de kimse sana her gün hizmet etmek zorunda değil. Nişanlı kişisine söylüyorum bunları :)

Abinizin nişanlısının yanında annenizi azarlaması doğru değil,ama bu durumda siz değil anneniz tepki göstermeli.Bu konuyu anneniz gündeme getirmeli,uygunu bu.
Her akşam neden size geliyor,ben nişanlılık süresince 1 kere gittim,mıç mıç samimiyete bence hiç gerek yok.
Onların gelmesi size zaman kaybettiriyorsa hoşgeldin diyip içeri geçebilirisiniz.
Çay servisi bulaşık muhabbetini etmişsiniz,bence görümcelik yapmayın derim,insan kazanmaktır önemli olan,kolay kaybedilir zaten,zamanla alışacaktır size ve ortamınıza.
Anneniz iyi niyetle şaka yapmış olabilir ama herkes şaka kaldıramayabilir değil mi ..
Düğün tarihine kendileri vermeleri uygun zaten,siz de olsanız böyle yaparsınız.Çünkü tarih belirlerken düşünmeniz gereken bir çok faktör var.
Uzun lafın kısası bence çok fazla samimi olup ilişkinizi laçkalaştırmayın.
Böyle şeyler içinde üzmeyin kendinizi,zamanla birbirinizi tanıyacak hatta belki de çok seveceksiniz.

Benim yapmak zorunda olmadigim gibi burdaki nisanli kisi de yapmak zorunda degil. Ben de sevgiliyken nisanliyken vs her aksam kayinvalideme gittim hatta haftasonlari yatili bile kaldim kimi zaman. Keyfimden mi gittim? Hayir. Sevgilim cok istiyordu. Gitmezsem kiriliyordu. Ben de gittim. Hic de is yapmadim. Evde bacaklarimi uzatip dinlenmek varken oraya gidiyorum bir de bulasik mi yikacagim? Simdi burda konusuluyor ama o kizin neden nasil her aksam geldigini biz bilemeyiz. Kizin gelinmesinden rahatsiz olunuyorsa evin ogluna aktarilmali bence. O da getirmemeli.

abinin annene davranış şekli çok yanlış
gelinde bi sıkıntı göremedim
ders çalışmak için kütüphaneye gidin bence

Misafir olan ailenin bır üyesi .
Yorumunuza tabiki saygı duyuyorum
Ben evime gelen misafire asla is yaptirmadim yaptrmam da .
Ne yani kendini misafir olarak gorecekse niye evleniyor bunlar?
Misafir gibi gidip misafir gibi gelirse de bu defa da aile ortamına alistirmiyosunuz derler.
Sizin görüşünüz.
Fakat Türkiye gibi bır toplumda kayinbabasinin 1 bardak çayını dahi doldurmaya usenen gelini kim ne yapsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…