Abim vefat etti eşi başkasıyla evlenmek istiyor

Ne yapardım konusunda detaylıca düşünmedim açıkçası, ben daha çok başlıktaki saçma yorumlara takıldım. Konu sahibesi edebildiği kadar müdahele etmeli ama; çünkü o çocuklara yazık olacak gibi geliyor bana.

Biri boslugundan yararlanip derdine ortak olup beynini yikamistir kinamayin insan kinadigini yasamadan olmezmis. Bence boslugundan yararlaniyorlar yengenize tatli dille anlatin kizmayin

AYNEN öyle. İlk baştan yazmayıp yorumları ve kendisi ile aynı fikirde olanları görünce açıklamış. Sözde mecbur kalmış..Hiç hoşuma gitmedi bu tavır.Birde haklı çıkmaya çalışıyor. Konunun artık hiçbir değeri kalmadı gözümde.

Ölümü şüpheli değil.
Sadakatsizlik yapan konu sahibi değil yengesi.
Ayrıca gayet normal bir soru sordu ne var ki bunda?
Sanırım kendi hayatınızdan kesitler gördünüz.
benim.hayatimda bole entiraka olmaz ama.bu gorumce surwkli kiviriyi bence salliyo ortada bole.bir olay yok bastan ne yazdi sona dogru intihar aldatma vsvsvsvs benim teokim bu topik acana salliyo surwkli bence ne gelin var ne abi

ben olsam onu bogardim merak etme : )) kadina.neler yazmis okumadjn mi ustelik o kadini kotulemek yigenlerini kotulemektir ben o cocuklar adina sinirlendum hem ölmus abisini burada konu yaomak öluye saygisizlik abisine resmen boynuz takiyo
Neden bu kadar parladınız ki konu sahibine? Yazık günahtır ağbisini kaybetmiş canı yanmış. Ortada sadakatsiz bir yenge var üstelik. Empati yapmak bu kadar zor olmamalı. Ahlaki değerlerimiz ne zaman bu kadar yozlaştı. Bir yengesini alkışlamadığınız kalmış. Ayrıca üslubunuz ne kadar çirkin.diğer yorumlarınız da acımasız. Haksız bile olsa(ki bence de değil) ölüm acısını yaşayan biri için fazla insafsızsınız. Ağzımızdan çıkan her şeyden imtihan eder Allah bizi yapmayın...

Aynen bizim bi akraba da 24 yaşında eşini kaybetti şuan kırk küsür yaşında ve üç çocuğunu kendi okuttu tuhaf geldi bana bu kadar kısa sürede olması

Ölüm var ölüm var.
Evlilik var evlilik var.
Eş var eş var.

Demek uzun süre yas tutacaklari bir bağları yokmuş aralarında.
Belki son bir yıl boşanma eşiğinde geçmişti bilemeyiz hiç bir evin, hiç bir yüreğin içini..
Ben yadirgamadim o yüzden.
Bir de yenge hanımı dinlemek gerek..

Yorumları okumadım açıkçası. Size ne diyenlere falan ben de üzüldüm. 6 ay cidden az çünkü. Ama bütün bu yaşanmışlıkların üstüne 6 ay değil de 1 yıl olsaydı konu sahibi için bir şey farkedecek miydi? Nasıl müdahale edebilir ki? Yani yeri geliyor boşanmada baba bile anneden çocukları alamıyor kaldı ki görümceler alabilecek.
Bilmiyorum konunun ilk halini göz önüne alırsak hiç bir şey yapamaz, ortada yüz kızartıcı bir suç varsa ve çocukları almak istiyorlarsa da konuyu ona göre açacak, yok maksat fikir almak değil de sadece dertleşmekse de ilk haline gelebileek yorumları kaldırabilmesi gerekiyor. Ne kadar haklı olursa olsun sonradan gelen tepkilerle şekillenen yorumlar hoş olmuyor. İnandırıcı da olmuyor ben bu seferkine inanmış olsam da.

ben yazinca suclu oldjm aynennn katiliykrum size salliyo bu maksat geyik olsun bastan ne yazdi sonra yok abisi intihar etmis yok gelin biynuzlamis bastan yazdiklarini okuyun sonlara dogru okuyun bastan ben aldatti demedim vsvsvsvs sonra millete ozelden aldatti abim intihar etti

benim.hayatimda bole entiraka olmaz ama.bu gorumce surwkli kiviriyi bence salliyo ortada bole.bir olay yok bastan ne yazdi sona dogru intihar aldatma vsvsvsvs benim teokim bu topik acana salliyo surwkli bence ne gelin var ne abi
Intihar falan etmemiş ki adam siz uydurdunuz şu anda, kafanızda yazıp duruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…