Abim vefat etti eşi başkasıyla evlenmek istiyor

Kim ne derse desin bir yavaş gelsin. 6 ay nedir? 2 tane de yeğeniniz var üstelik..

Tüylerim diken diken oldu bir tuhaf oldum yahu! Yazık.

Kocasını seven bi kadın icin tabiki cok az bi yas süresi 6 ay...anlaşılan o ki yengeniz ve abinizin mutlu bi evliligi yoktu...eşini zaten sevmedigi icin de evlenme kararı kısa sürmüş belli ki...

Ben sadece abim öldükten 6 ay sonra evlenmesiyle ve çocukların durumuyla ilgili soru sormuştum eğer farkındaysanız. Konuyu farklı yerlere çeken bazı yorumlardı ve ben de o yüzden bunları açıklamak zorunda kaldım. Konu benim sorduğum sorunun çok dışına çıktı, yoksa bunları yazmayacaktım bile. Ortalığı ben karıştırmışım gibi davranmanıza gerek yok, farkındaysanız ben yorum yapan kimseyi kötü bir şeyle yaftalamadım.

Bu kadar tepkiden sonra konu sahiplerinin ama bilmediğiniz şeyler var diye başlayıp kendisini destekleyenlerin görüşleri paralelinde yorum atması bana hiç inandırıcı gelmez gelmedi de.
Tanımadığım bir kadını sırf birinin ifadesiyle namusuna dil uzatmam. Kaldı ki dinimizde namuskonusunda çok hassastır. Bu konu kötüye gider. Aldatmadan cinayet şüphesini kadar yol almış durumda.
Kadının aldığı karar onu ilgilendirir. Buna hangi sıfatla olursa olsun kimse karışamaz.

Çok öngargılı yorumlar gelmiş .bir kadının kocası öldumu 4 ay evlenemez bu zaman dolmuş zaten . Bence evlenmesinde bir sakınca yok.

ulan ne bicim jnsansin yok masum degil bilmemne demekki.abinde matah bir adam dwgil di belkide kadina dunyayi zwhir etti sende gelmis kadini kotuluyosun abin.olmus anla bunu ister evlenir ister sevgili yaoar sanane kiskandun sanirim sana bakan yok galiba

Bu ne sinir hanfendi? Yoksa yenge hanım siz misiniz?

Arkadaşlar adamın ölümü hoş bir ölüm değil. Sordum, anlattı konu sahibesi bence adamla ilgili o tarz yorumlar yapmayın, kadının da adamın ölümde maalesef biraz sorumluluğu var, üzücü bir ölüm olmuş.

Mune yorum yapamadım bile ne kadar çirkin yere gelmiş konuşmalar. Konuyu kapatın bence. Konu sahibi başınız sağolsun...

Bu ne sinir hanfendi? Yoksa yenge hanım siz misiniz?
ben olsam onu bogardim merak etme : )) kadina.neler yazmis okumadjn mi ustelik o kadini kotulemek yigenlerini kotulemektir ben o cocuklar adina sinirlendum hem ölmus abisini burada konu yaomak öluye saygisizlik abisine resmen boynuz takiyo

olumunde suphe varsa muge anliya gitsin simdi kivirmasin kotu yorum alinca yemezler

olumunde suphe varsa muge anliya gitsin simdi kivirmasin kotu yorum alinca yemezler
Şüpheli değil ki ölüm, bilmediğiniz bir mevzuda niye böyle yorumlar yapıyorsunuz?

Şüpheli değil ki ölüm, bilmediğiniz bir mevzuda niye böyle yorumlar yapıyorsunuz?

6 ayı ben de kısa buldum. Ama bu kadın evleneceğim dediğinde ne yapılabilir ki? Yani ben olsam şöyle yaparım diyebileceğimiz ne var ki? Kocası eşinin yaptıkları yüzünden intihar etmiş bile olsa ne yapabiliriz? Kadın da bunun üzerine evlenmiş olsa ne gelir elimizden Allah'a havale etmek dışında.

Eşini 4 ay önce kaybeden bir arkadaşım var.
Bırakın evliliği, sokağa adım atmadı daha.
Yas ki ne yas, her gün diri diri toprağa giriyor kız hamile haliyle.
Tabi ki her insanın bu durumu atlatması farklıdır ama, bana normal gelmedi bu durum.
Ayrıca aile olarak sizin karışmanız doğru olmaz, aileniz direkt ailesiyle münasebette bulunsun.

ben olsam onu bogardim merak etme : )) kadina.neler yazmis okumadjn mi ustelik o kadini kotulemek yigenlerini kotulemektir ben o cocuklar adina sinirlendum hem ölmus abisini burada konu yaomak öluye saygisizlik abisine resmen boynuz takiyo
Bu nasıl bir saçmalık annelerini kötülemek neden çocukları kötülemek olsun? O çocuklar da ayrı birer birey. 6 ay içinde evlenmek ölüye saygısızlık değil de bu mu saygısızlık yani?

Ölümü şüpheli değil.
Sadakatsizlik yapan konu sahibi değil yengesi.
Ayrıca gayet normal bir soru sordu ne var ki bunda?
Sanırım kendi hayatınızdan kesitler gördünüz.

İyi de olayın özü buymuş zaten.yani daha önce bir birlikteliği olmuş bu yüzden 6 ay içinde evlenmek istemiş.Bizler bunu bilmeden yorum yaptığımıza göre tabi ki sizin deyiminizle yanlış yerlere çekilmiş yada konunun dışına çekilmiş. Yarım yamalak anlatırsanız böyle olması çok normal değil mi?
Yaftalamadim kimseyi demişsiniz ama 2-3 sayfa önce yazdıklarınıza bir dönün de bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…