- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Sizde keşke zahmet edip konuyu ilk açtığınızda baştan yazsaydınız zaten biri ile görüştüğünü. Biz müneccim değiliz herhalde iki kelime ile olan biteni çözelim yada karakter analizi yapalım. Sayenizde daha önceden görüştüğünu düşünen arkadaşlar fesat aksini düşünenlerde geniş ilan edildi.
Tebrikler hatta ban yiyenler bile oldu bravo
Bu kadar tepkiden sonra konu sahiplerinin ama bilmediğiniz şeyler var diye başlayıp kendisini destekleyenlerin görüşleri paralelinde yorum atması bana hiç inandırıcı gelmez gelmedi de.Sizde keşke zahmet edip konuyu ilk açtığınızda baştan yazsaydınız zaten biri ile görüştüğünü. Biz müneccim değiliz herhalde iki kelime ile olan biteni çözelim yada karakter analizi yapalım. Sayenizde daha önceden görüştüğünu düşünen arkadaşlar fesat aksini düşünenlerde geniş ilan edildi.
Tebrikler hatta ban yiyenler bile oldu bravo
Çok öngargılı yorumlar gelmiş .bir kadının kocası öldumu 4 ay evlenemez bu zaman dolmuş zaten . Bence evlenmesinde bir sakınca yok.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben ve ailem işin içinden çıkamadık bu yüzden size danışmak istedim.
Abim 5-6 ay önce erken yaşta vefat etti. Şu an eşiyle birlikte yaşayan iki tane çocuğu var. Geçenlerde eşinin biriyle konuştuğunu ve evlenmek istediğini öğrendik. Şunu söyleyeyim maddi açıdan çok problemi yok hem biz yardım ediyoruz hem de kendi ailesi yardım ediyor. Çocuklara bile bakıyorlar. Sorun zaten evlenmek istemesi değil, evlenebilir ileride. Sorun, abim vefat edeli daha 6 ay geçmemişken biriyle görüşüyor olması. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bana doğru gelmiyor bu durum. Eşi daha bizim öğrendiğimizi bilmiyor. Karşımıza alıp henüz erken olduğunu söylemek istedik ama kararsız da kaldık aynı zamanda.
Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Ne yapardınız?
ulan ne bicim jnsansin yok masum degil bilmemne demekki.abinde matah bir adam dwgil di belkide kadina dunyayi zwhir etti sende gelmis kadini kotuluyosun abin.olmus anla bunu ister evlenir ister sevgili yaoar sanane kiskandun sanirim sana bakan yok galibaBurada herkese tek tek yetişemedim, kusura bakmayın öncelikle. Birçok soru sorulmuş, abimin nasıl öldüğüyle ilgili buradan ifşa etmek istemiyorum kişileri, özelden yazanlara söyleyebilirim. Bu kadın gerçekten çoğu kişinin düşündüğü gibi masum biri değil, en azından bunu söyleyebilirim size. Abimleyken başkasıyla görüştüğü oldu. Daha bir sürü şey daha var ama buraya yazamam gerçekten. Kadının nasıl biri olduğunu bilmediğiniz için beni linç etmişsiniz, canınız sağ olsun. Dediğim gibi kişileri ifşa etmemek için anlatmadım çoğu şeyi. Keşke bana saldırmadan önce sadece "ben olsaydım şöyle yapardım" vs diyerek yorum yapsaydınız.
Bu ne sinir hanfendi? Yoksa yenge hanım siz misiniz?ulan ne bicim jnsansin yok masum degil bilmemne demekki.abinde matah bir adam dwgil di belkide kadina dunyayi zwhir etti sende gelmis kadini kotuluyosun abin.olmus anla bunu ister evlenir ister sevgili yaoar sanane kiskandun sanirim sana bakan yok galiba
ben olsam onu bogardim merak etme : )) kadina.neler yazmis okumadjn mi ustelik o kadini kotulemek yigenlerini kotulemektir ben o cocuklar adina sinirlendum hem ölmus abisini burada konu yaomak öluye saygisizlik abisine resmen boynuz takiyoBu ne sinir hanfendi? Yoksa yenge hanım siz misiniz?
olumunde suphe varsa muge anliya gitsin simdi kivirmasin kotu yorum alinca yemezlerArkadaşlar adamın ölümü hoş bir ölüm değil. Sordum, anlattı konu sahibesi bence adamla ilgili o tarz yorumlar yapmayın, kadının da adamın ölümde maalesef biraz sorumluluğu var, üzücü bir ölüm olmuş.
Bu ne çirkin yorum böyleulan ne bicim jnsansin yok masum degil bilmemne demekki.abinde matah bir adam dwgil di belkide kadina dunyayi zwhir etti sende gelmis kadini kotuluyosun abin.olmus anla bunu ister evlenir ister sevgili yaoar sanane kiskandun sanirim sana bakan yok galiba
Şüpheli değil ki ölüm, bilmediğiniz bir mevzuda niye böyle yorumlar yapıyorsunuz?olumunde suphe varsa muge anliya gitsin simdi kivirmasin kotu yorum alinca yemezler
Şüpheli değil ki ölüm, bilmediğiniz bir mevzuda niye böyle yorumlar yapıyorsunuz?
Bu nasıl bir saçmalık annelerini kötülemek neden çocukları kötülemek olsun? O çocuklar da ayrı birer birey. 6 ay içinde evlenmek ölüye saygısızlık değil de bu mu saygısızlık yani?ben olsam onu bogardim merak etme : )) kadina.neler yazmis okumadjn mi ustelik o kadini kotulemek yigenlerini kotulemektir ben o cocuklar adina sinirlendum hem ölmus abisini burada konu yaomak öluye saygisizlik abisine resmen boynuz takiyo
Ölümü şüpheli değil.ben olsam onu bogardim merak etme : )) kadina.neler yazmis okumadjn mi ustelik o kadini kotulemek yigenlerini kotulemektir ben o cocuklar adina sinirlendum hem ölmus abisini burada konu yaomak öluye saygisizlik abisine resmen boynuz takiyo
İyi de olayın özü buymuş zaten.yani daha önce bir birlikteliği olmuş bu yüzden 6 ay içinde evlenmek istemiş.Bizler bunu bilmeden yorum yaptığımıza göre tabi ki sizin deyiminizle yanlış yerlere çekilmiş yada konunun dışına çekilmiş. Yarım yamalak anlatırsanız böyle olması çok normal değil mi?Ben sadece abim öldükten 6 ay sonra evlenmesiyle ve çocukların durumuyla ilgili soru sormuştum eğer farkındaysanız. Konuyu farklı yerlere çeken bazı yorumlardı ve ben de o yüzden bunları açıklamak zorunda kaldım. Konu benim sorduğum sorunun çok dışına çıktı, yoksa bunları yazmayacaktım bile. Ortalığı ben karıştırmışım gibi davranmanıza gerek yok, farkındaysanız ben yorum yapan kimseyi kötü bir şeyle yaftalamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?