Abim vefat etti eşi başkasıyla evlenmek istiyor

Bir laf vardır bilmem hiç duydunuz mu? "Komünist parayı bulana kadar, feminist kocayı bulana kadar." Bu başlığa cuk oturdu. Insan tanıdığı ölünce bile etkileniyor, küsken ölmüş olsa bile eş bu yani en nihayetinde kardeşi olsam benim de zoruma giderdi.

Uhuuuuu kardes biz 16 sayfadir vefat nedenini ogrenemedik hastalikmiydi animiydi vs kaldiki sosyal statu falan

Ben kadına demedim ki zaten güçsüz ruhlu diye, başlıkta bu gelinin yerine kendini koyup yorumları olanlara dedim. Ki kadınla ilgili duygusal boşluktan evleniyor yüksek ihtimalle dedim ilk yorumumda, bunda da hiçbir yargılama yoktu, benim burda üstünde durduğunu nokta bambaşka anlamamışsınız bile beni.

Niye sorulara cvp yazmıyorsun konu sahibi? Abinizin eşi demek bu kadarını yeterli görmüş başkası ile görüşmeye başlamak için hemen evleniyorum dese 2-3 ay daha geçer size bir şey söylemek düşmez çocukları gözetip kollayabilir takip edebilirsiniz tabi ex yengeniz izin verdiği ölçüde

Ben size öyle dediniz yazmadım okudum bende konuyla alakalı yorum yaptım kendimce
O halde 2 cinstende örnek verelim demi
Sanki ben sadece kadınlar için böyle bir düşünceye sahipmişim gibi bir yorum oldu sizinki, o konuda bir fikir beyan etsem de yazsanız bunları, o soruyu sormazdım.

Yengen abini ölmeden önce aldatmış uyan derim.
Ne kadar art niyetli ve ne kadar kötü kalpli bir yorum.Allah sizin gibilerin şerrinden korusun herkesi.masum insanları diri diri toprağa gömer sizin gibiler.
Görüyorum ki ban yemişsiniz ohhhh çok iyi olmuş sebebi neyse..ki bu konu olduğunu düşünüyorum. Neyse geri gelince göreceksiniz yazdıklarımı nasıl olsa..

Basiniz sagolsun... 6 ay cok kisa bir sure,insanin toparlanacagi sure bile degil belki. bu kadar cabuk nasil uzerine bir sunger cekip yeni bir iliskiye baslama cesaretinde bulunur aklim sasti valla.. ne merakliymis evlenmeye, insan meftaya hic olmazsa yasanmisliklara az saygi gosterir.. yazik...
Bu karakterde bir insanla yuz goz olunmaz aslinda size ne der kalirsiniz diyecem ama bir yandan da abinizin emanetleri var ortada..
en iyisi arayip bi dinleyin konusursa tabi derdi neymis ki bu kadar cabuk atlamis...

Sevgili almadd, ona bakarsanız herkes sadece kendisini ilgilendirir. Her kadın güçlü olmak zorunda değil belki ama her anne güçlü olmak zorunda. En azından böyle olmasını isteriz. Aklını başına devşirsin bu kadar kısa sürede ve böyle bi süreçte ne kadar sağlıklı bir karar verebilir ki? Ben konu sahibinin yerinde olsam yeğenlerim için endişe duyarım, gerilirim. Konu sahibi de belli ki ne yapacağını bilemedi, bi kamuoyu yoklaması yapıyor burada. Herkes de görüş belirtiyor. Kadın linç ediliyor denmiş, sanki ağaca bağlanıp taş atılıyor, kadıncağızın haberi bile yok. herkes düşüncesini yazıyor işte, biraz sakin.

Duygusal boşluk yaşıyordur , psikolojik sıkıntılar içindedir ve bu boşluğu dolduruyor belkide.
Abinizle arası nasıldı bilmiyorum ama kötü bir evliliği varsa bu süreci hizlandirmistir.

Erkeklerde bu şekilde maalesef. Toprağa iki damla göz yaşı döktükten sonra alıcı gözünü açiverir hemen. Hayat bu.

Burada önemli olan , çocukların ruh hali. Bu durumu kolay kolay kabul etmeyebilirler .
Mutlaka konusulacaksa , yargilayarak değil, dost gibi yaklaşarak çocuklardan söz etmek lazım.

Bazen anneler , evlatlariyla iki oynayan , ilgilenen adamlara da tav olabiliyorlar.
Iyi düşünmesi lazım.

Bazı üvey annelerin elinde heba olan çocukların sebebi ; düşünülmeden yapılan evlilikler.

Ya evlenmeye karar vermiş kadının burada tek cümlesi yok, ama enteresan bir şekilde yaptığı aldatmayla eş tutulmuş.
Bir de kötü anne ilan edilmiş.
Güler misin ağlar mısın.

Ölmüş arkadaşlar ölmüş, kadının kocası ölmüş.

Burada herkese tek tek yetişemedim, kusura bakmayın öncelikle. Birçok soru sorulmuş, abimin nasıl öldüğüyle ilgili buradan ifşa etmek istemiyorum kişileri, özelden yazanlara söyleyebilirim. Bu kadın gerçekten çoğu kişinin düşündüğü gibi masum biri değil, en azından bunu söyleyebilirim size. Abimleyken başkasıyla görüştüğü oldu. Daha bir sürü şey daha var ama buraya yazamam gerçekten. Kadının nasıl biri olduğunu bilmediğiniz için beni linç etmişsiniz, canınız sağ olsun. Dediğim gibi kişileri ifşa etmemek için anlatmadım çoğu şeyi. Keşke bana saldırmadan önce sadece "ben olsaydım şöyle yapardım" vs diyerek yorum yapsaydınız.

Tam tahmin ettiğim gibi. :) yine de bu kadın hakkında yorum yapmamıştım; ama az buçuk hislerim kuvvetlidir. Sen bakma burdaki yorumlara canım boşver sıkma kendini, yiğenlerin için en doğru olanı yap.

GOha bu yorumuna inanamıyorum.
Olmuş işte ölmüş derken?
Gitmiş bitmiş mekanı cennet olsun hadi biz işimize bakalım nerede kalmıştık der gibisin suan.
En az 10 yıllık bir evlilik
2 çocuklari var. Boşanip herkes kendi yoluna gitmemiş.
Hani vefa, hani yanasmisliklara saygı
Hani değer?
Bu kadının evliliği kötü olsa inanin suan apar topar evlenmesi daha kötü.
İlk evliliğinde zaten yüzün gülmemiş
Ne bu acele derler adama kimse kusura bakmasın.
Kendisinden çok 2 çocuğunu düşünecek. 6 ayda tanışıp evleneceği adamla aynı çatı altında yaşatmak ne demek.
Üstelik babaları olmuşken.
Ne hissettikleri hiç mi umrunda değil kimsenin.

Anneme babamın vefatından 3 yıl sonra talip çıktı, abim ve kardeşim dahil herkes karşı çıkarken ben durdum önlerinde kimse karışamazz istiyosa evlenir diye.
Ama 6 ay sonra evleniyorum deseydi
Yüzüne bakmazdim.
Bu işler oyke ölmüş bitmiş le olmuyor olamaz, olmamalı da.

Abimin eşi aynı şeyi yapsa içim sizlar..
Abim yapsa yerden yere vururum
İnsan çocuklarından utanir diye
Keser atarım.

İyi madem bundan sonra burada ayrıldıktan sonra acaba yeniden evlwnebilir miyim, karşıma biri çıkar mı diye soran kadınlari kimse yerden yere vurmasın, hatırlatırim çünkü.
AnlaşmaDigi için ayrılıp yeniden evlenmek isteyen erkek meraklısı
Kocası olupte senesi dolmadan evlenmek isteyen kendi kararı, öyle uygun görmüş öyle karar vermiş kimse eleştiremez.
Vay anasını yaaa hayata bak.

Boşver sen çoğu yoruma takılma.
Bazılarımız fesat değilmiş demek ki.
Kesin de konuşmamıştık ama doğru çıktı.
Kadın sadakatsizmiş. Buna rağmen hala yengeyi savunanlar olcaktır eminim.
"Aldatsa da bunun evlenmeyle alakası yoook" gibi.

Ölüye saygı duymayan kadının farklı çıkacağını düşünmek mantık dışı zaten. Bu başlıktaki pek çok yorum da birçok kişinin aslında karakterini gösterdi, yazık toplum ne hale gelmiş.

Sizin yapabileceğiniz hiçbirşey yok. Takmamaya çalışacaksınız. 2 çocuklu yetişkin bir birey. Kendisi için de çocukları için de en doğru olanı düşünüyordur mutlaka. Evet erken bir evlilik düşüncesi eşi yeni ölmüş bir kadın için bunu kabul ediyorum. Sizin iddialarınız olduğu için karşı tarafı dinleme şansımız olmadığı için ahlaki boyutla ilgili birşey diyemeyeceğim. Siz istediğiniz Zaman ve onların ihtiyaçları olduğu Zaman yeğenlerinize her konuda destek olmalısınız. Yapılabilecek tek şey bu. Artık yas tutma şekli de değişti. Kadın erkek fark etmiyor.Kocası şehit olduğu gün Facebook'ta kocasına veda yazan kadın biliyorum. Kocan şehit olmuş ne ara aklına geliyor sosyal medyaya girip kocana hitaben yazı yazıp millete gösteriş yapmak. Kocan nete girip okuyamıyor yazdıklarını iki dua oku yada içinden konuş kocanla,mezarına git öyle vedalaş. Garipsiyorum artık insanların ölüm sonrası hallerini ama saygı duymaktan başka birşey yapamayız işte..

Sizde keşke zahmet edip konuyu ilk açtığınızda baştan yazsaydınız zaten biri ile görüştüğünü. Biz müneccim değiliz herhalde iki kelime ile olan biteni çözelim yada karakter analizi yapalım. Sayenizde daha önceden görüştüğünu düşünen arkadaşlar fesat aksini düşünenlerde geniş ilan edildi.
Tebrikler hatta ban yiyenler bile oldu bravo

Alim olmaya gerek yok,taş olmadıktan sonra insan 2 çocuğunun babasını ha diyince unutamaz, adamın senesi gelmemiş mevlidi yapılmamış yahu, önceden vardı ki hemen evlilik kararı aldı,senaryo böyle ise de rezillik, hiç tanımadığı biriyle 6 ayda evlilik aşamasına gelip 2 çocuğuna baba yapmaya kalktı ise de rezillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…