- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
tecavuz muhabbetini yazmadım farkındaysen ben genel gelinlik muhabbetini yazdım kız kim bilir ne psikolojide bilemezyiz kacta kac kız böyle olurBence de süper. Adam olaydın da tecavuz etseydin diyecek kadar süper :)
iyiki annen senin gibi degilmis sana kalsan akasam gider kardesinin valizini hazırlar bide utanmadan yakat odasına girer sabahta kardesinin basının etini yer dava actırıdın anneni tebrik ediyorumAnneme açtım konuyu şöyle durdu birde gelinden dinlemek lazım belki abininde hataları var abin kendi hatasını anlatmıyordur. Ben abini biliyorum dedi en ufak şeyde bağırıyor yada olayları çok ince düşünüp lafı cımbızlıyor dedi. Gelinde abinne işine gelen lafı alıyo gerisini atıyor ikiside aynı dedi. Gayet normal karşıladı belki kızın cinnsellik anlayışı yokturddr bunuda abin zamanla ögretecek sabırla dedi şok oldum .
Vay be ben neymişim eger öyle yapacak biri olsam burda akıl akıldan üstündür diye düşünüp bu paylaşımı yapmam.iyiki annen senin gibi degilmis sana kalsan akasam gider kardesinin valizini hazırlar bide utanmadan yakat odasına girer sabahta kardesinin basının etini yer dava actırıdın anneni tebrik ediyorum
aynen bi ablaya yatak muhabbeti anlatilmaz.bana anlatsa kardesim yuzune bakamam utanirim.tecavuz muhabbetini yazmadım farkındaysen ben genel gelinlik muhabbetini yazdım kız kim bilir ne psikolojide bilemezyiz kacta kac kız böyle olur
herseyi ailesine anlatan bi es yatak odasını bile cok sacma yani o kız suan bilse ben olsam cıngar cıkarırdım sen benim özelimi nasıl anlatırsın kavga ettil vs diye anlatmıyo yanız
cocuktan o ise vajinaya kadar girmis bence cok ayıp kız kardes olursun olsun bi erkek karısıyla ozel oaln seyi anlaymamalı kolaklık denir bizde var kesin
ayrıca ne bu simdiden 15 te gidelim anneme su zamanda gidelim yok disi agarmıs anne gel kal demis du bakalım esine sordun mu ev müsaitmi esinin keyfi iyimi sonucta surat astı dicek diyebilirler ev toplu olyabailir
kaynanaya cay kahve yapmak istemeye bilir
valla kız bi duysa bu görümcenin bu kadar herseye muhalefet oldugunu
karı gibi dedikodu yapan bi erkek var bence karsımızda burdaki kızlar bunu düsündün öyle yazsın kocanız gece su kadar yaptık benden bu performans var abla dese yada sunu yedik bugun bu aksam bu izledik dese nasıl sinir olurlarsa bu konuda dahad aigrenci bence
Allah razı olsunn sende olmasanaynen bi ablaya yatak muhabbeti anlatilmaz.bana anlatsa kardesim yuzune bakamam utanirim.
ama soyle bisey de var.hadi ailevi sorunlari gecelim klasik kaynana gelin halleri diyelim.ama kadin kocasiyla birlikte olmuyor.herseyi bahane ediyor sevmiyor adami cok belli. 4 aylik evliler boyle mi olur aşk sevgi sozcukleri havada ucusur hormonlar tavan olur.
zaten abi de cok saf herseyi gelip ailesine anlattigina gore.konu sahibinin esi de anlatsa yatak odasi muhabbetini ailesine o da tepki gosterirdi.biraz empati...
ayni zamanda bu kadar herseyi aileye anlatmak adamin akli fikri olmadigini aileye bagimli oldugunu gisteriyor..
aslinda bu olayda herkesin psikolojisinin bozuk oldugunu dusunuyorum.
hala "aman bozulmasin aman psikologa gitsin" diyen bi kv.
"kime anlatcak tabi bana anlatcak yatak odasi muhabbetini"diyen bi gorumce
herseyi ailesine anlatan kendi akli fikri olmayan yatak odasina kadar gidip anlatan bi eş
kocasini para olarak goren sevmeyen cikar iliskisi kuran kafasinda bi takim planlari olan bi gelin
topluca gidin psikologa diyorum
boyle dalga gecicekseniz uyelerle neden konu aciyosunuz..Allah razı olsunn sende olmasan
Topluca psikologa yönlendirmişsiniz yorumuznuda bende düşüncenizden dolayı Allah razı olsun demek istedimboy
boyle dalga gecicekseniz uyelerle neden konu aciyosunuz..
ustelik benim yorumum herkese yonelikti sadece size yonelik bi elestiri yapmadim gelininizin de haksiz oldugunu yazdim..ama begenmediniz demek ki...
siz gelininize de boyleyseniz kadin hakliymis valla.
tabi tabi..Topluca psikologa yönlendirmişsiniz yorumuznuda bende düşüncenizden dolayı Allah razı olsun demek istedim
Hem gelinim hem görümceyim abartan iki kardeş.Yoksa gelin senmisin? Ayrıntı yok ki mutsuzluğunu kardesiyle paylaşmış. Niye bu kadar abarttınız anlamadım.
Neden? Bu kadar kati dusunuyorsunuz? Bir cok psikolog diyorki aileden bir sey saklamayin ee siz cocugunuzu boyle mi egiteceksiniz? Ne olursa olsun hicbir sorunu yansitma diye bunun adi ne? Gururlu bir yasammi oluyor. Ozguvenmi oluyor? Gonul isterki herkesin kapasitesi sorunlari cozmeye odakli olsa ama olamiyor. Bir set gibi aile toplum onunde duruyor. Ne olursa olsun cekeceksin. O senin kocandir. O senin karindir. Bilinc altina oyle bir yer ediyorki her ne olursa olsun anlatmayacaksin. Erkek cocuklari aileriyle bir sorunu paylasamaz hale geldi. Dusunsenize daha cocukluk caglarinda uzerlerinde bir baski kizmisin sen ana kuzusu gidip herseyini anlatiyorsun gibi gibi...Abinin evliliği ile ilgili öyle özel şeyler biliyorsun ki ağzım açık kaldı resmen. Her ne kadar gelin anormalse, abin de anormal, sen de anormal geldin bana.
Kızkardeşim bile asla ama asla özel hayatından bahsetmez bana. Ben de anlatmam sorun yasasam bile. Çok acayipsiniz.
Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?