Abimin eşi ve çözülmeyen konular

valla ailesine bakmak zorunda degil ohh iyi yapmıs kimse kusura bakmasın burdaki kızlar susuyo diyo simdi bu kızı taslarlar ama bence süperr gidiyoo

Abiniz ne kadar sabirli...kuzum acilen onu
psikiyatriye goturun ikna edin birsekilde bu ne boyle ? Ayrica abiniz pasif kalmasin yani sert olmasin ama erkek sonucta biraz tatli sert davranirsa kadin pısacaktir

Abartıyorsunuz.
4 aydır yanına yaklaştırmıyormuş kadın.
Abisi bir anda "yaa beni yatağa almıyor" dememiştir herhalde.
Uygun bir dille sormuştur ne yapması gerektiğini.
Ayrıca abisine neden ne yapsa az onu anlayamadım.
Bu ülkede 4 kere eşini reddetti diye katledilen kadınlar var. Adam bir şey dememiş ki. Kardeşine danışmış sadece

annenıze anlatın ve gelınle vakıt kaybetmeden gelının annesıyle konusun guzellıkten anlar heralde yasını basını almıs kadın, olabılır vajonısmustur korkuyordur ama tedavısı var spnucta burada bı suru cabalayan yenı evlı kızlarımız var, cocuk yap ama ılıskısız yap da ne demek byle bısey nrmal degıl bu kafalar nrmal degıl bence abın alttamn da almasın bellıkı alttan ala ala tepesıne cıkarmıs ınsanustu seyler ıstemeye kalkmıs

Abim bana yatak odası ile ilğili detay anlatmıyor sadecw 4 aydır eşinin kendisini istemediğini anlatıyor ve bunun nedeni ne olabilir diyor. Bi erkek için ne kadae zor bi durum.
Banada tuhaf geldi çocuk gibi gelip sizden yardım istiyecegine istemiyorsa bosasin istiyosa evlilik terapistine gitsin yani siz ne yapabilirsinizki en kötü geline bilenirsiniz ailenize anlatsaniz onlarda keza aynı şekilde abinizinde kişiliği tam oturmamis evlendiği kızda fiyasko keşke hiç evlendirmeseymis ailen

Valla canım benim bir arkadaşımın çok yakın arkadaşı vardı
O kızda böyle istemeye istemeye evlendi
Ki zorlayan eden yok zengin bir ailenin tek kızı ve kız Doktor yani
Sonra eşiyle çoook uzun süre beraber olmamış
Çocuk sabretmiş
Ben konuyu burasına kadar biliyorum sonra ne oldu tam bilmiyodum irtibat kopmuştu
Geçenlerde öğrendim ki kız boşanmış
Yani demem o ki abin hiç uzatmasın hemen boşansın
Allah korusun çocukları felan da olmasın

sırf yorum yapmak için yazmayın ya kime anlatacak kardeşi varken arkadaşına mı anlatacak ?

Neyse ben burda abimin yatak odasını konuşmak için yazmadım ortada sorunlu bi evlilik var ve abim benden yardım istiyor sizce gidip gelinle ben mi muhatap olmalıyım yoksa aileme abimin durumunu anlatmalı mıyım
ailenize abinizin anlatması doğru olur ama abinizle nasıl konuşmanız gerktiğini bilemedim problem küçük değil kv bir çorba yapmak ya da ağırlamak hizmetçi olmaak anlamına da gelmiyor değişik bir durum abinizi en azından annenize anlatması için ikna edebilirsiniz

Nişanlılıktan beri de garipmiş zaten. Düzelmez. Abın en iyi ihtimal çocuk falan yapmadan bir süre daha denesin olmadı ayrılsın.

Dr a gitmiyorsa gelin abin Avukatla konuşsun kimseye anlattığınıda söylemesin siz de bildiğinizi söylemeyin bunu koz olarak kullanabilir gelin. Haklarını öğrensin ona göre davransın düzelmiyorsa canı yanmadan boşanır.

Şükürler olsun artık 'eski gelinimiz' diyebiliyorum. Bizde de vardı böyle bi manyak 16 senede abime bize de etmediğini bırakmadı yok yere evine koymadı hiçbirimizi torunları göstermedi ve evet bizde abimin herşeyini öğrendik ama 16 sene sonra ve arada iki çocuk vardı sabret düzelir dedik ama abim dayanamadı ve ayrıldı 4 sene oldu ayrılalı o şimdi iki çocukla dizinin dibinden hiç ayrılmadığı anasının evinde abim de yalnız bi hayat kurdu ve çok mutlu şuan kafası rahat en azından keşke ilk zamanlar bıraksaydım diyor. Hani demem o ki yol aykınken ayrılsın devam ettikçe olan sadece çocuklara oluyor

Versin mahkemeye karisini herseyi alir bu evlilikten. Ne demek yanastirmamak. Ne buyuk bir suc. Evlilik nee icin var. Bence psikolojisinj bozacagina alsin herseyi terketsin. Gelininiz cok cirkefmis

Geçen ay ailen beni istemiyor gelip gitmiyor bana yanaşmıyolar diye kavga çıkardı bize kalsa kalmayız nasıl ısrar etti kal diye. Annemle bir gün önce gezmeye gittiler annem gitmeyelim kızım dişimden ameliuat olcam evi kaldırdım temizlik yapcam demiş oda anneme anne gel lütfen yarın bana gelirsin ben sana bakarım nolcak demiş abimde bunu duyunva annemi götürmek isttemiş annem yok demesine ragmen. Annem hiç kırılmadı olabilir bana çorba yapmak zorunda değil dedi bana

ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş

Şuna şok olmaktan başka bir şeye odaklanamadım
Ay millet de adamın anlatmasına takılmış.. Ortada ciddi bir sorun var, kadın 4 aydır uzak duruyormuş. Abisi gidip de erken boşalma sorunum var mı demiş sanki??

Abinize engel olun çocuk hiçbir şeyi çözmez daha kötü olur iki taraf için.

ya ne kadar ...insanlar varya konu sahibi sıkıntısını anlatıyor takmışş aaa yatak odasıı aa cinsellik aa hemde abin aa nası anlatır çıkarın şu at gözlüğünüzü yaa hangi devirde yaşıyosunuz abisi kardeşine hangi pozisyonda sevişelim siz nasıl orgazm oluyorsunuz derde anlrım bu tepkinizi bu nedir yaa hel terallimi nesin anlamamakta direnmiş resmen ya
konuşucak tabi karısını giidp erkek kardeşine anlatsa hadi biraz hak vercemde size ne var bunda bacısına diyor hani normalmi bu şekilde uzak durması kime sorcak
boşansın canımm hiiiç korkmaa vebal almaktan dah iyiisni bulur zaten helebi boşanmaya kalksın bak o gelin nası tutuşucak abine tecavüz edip hamile kalırsa hiiçç şaşma

Başka yollarla çocuk istiyor ne demek acaba ?
Abiniz mi hamile kalsın ?
Sorunlu bi kadın bence , ömrünü heba etmesin yazık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…