- 1 Mayıs 2013
- 7.131
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
valla ailesine bakmak zorunda degil ohh iyi yapmıs kimse kusura bakmasın burdaki kızlar susuyo diyo simdi bu kızı taslarlar ama bence süperr gidiyooKızlar nerden başlasam bilmem şu saat oldu gözüme uyku girmiyor abimib anlatıklarınndan dolayı abim evleneli 4 ay oldu ve eşi ile ilk günden beri kavgaa ediyorlar. Nişanlı iken çok sıkıntılı idiler hep evlenince geçer dedik aah demez olaydık düğüne 1 hafta kala nişan atılıyordu abime git konuş anlaş dedik anlaştı ayrılmadılar ah keşke ayrılsalarmış. Nişanlı ikrn abimle tek muhabbeti altın ev para mobilya oldu. Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.Sorun şu ki nişanlılıktaki problemleri öne sürerek ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş abim sinir krizi geçirmiş bizim hiç haberimiz yok. İlk zamanlar annemler yeni evliler diyerekden sürekli gidip gelmek istemediler onu sorun yapmış senin ailen beni istemiyor senin ailen şöyle böyle diyerekten neyse bizimkiler bu sefer yakın durdu gidip geldi geçen annem dişinden ameliyat olmuş abimde demiş annnemi getirim bize çorba yap kalsın evde tek kalmasın telefonda abime ben senin ailenin hizmetçisi miyim demiş. Biz evine gidiyoruz bize çok güzel davranıyor ama arkamızdan abimle kavga ediyor. Abim gece olunca dokununca dokunma bana diye bagırıyormuş dün gece abimi yataktan kovmuş sen kimsin diye şoktayım. Biz ailecek abim mutlu olsun diye sustuk bugune kadar alttan aldık görmezden geldik ne yapacagımı şaşırdım abimin psikolojisi bozulmuş iyice annemi babamı üzmek istemediği için sorunları hep alttsn almış bugun bana ben napım bacım dedi ne diyecem bilemedim. Ne demeliyim içimden boşan gitsin demek geçiyor ama diyemiyorum of.
Abartıyorsunuz.Hiçkimseye anlatmamalı.Nasıl konuşuyorsunuz böyle şeyler iki yıllık evli olmanız bu konuda uzman olduğunuz anlamına mı gelir?Abinizin tek suçu eşine gram saygısı olmaması ve böyle adama ne yapılsa az.
Su anda Şu konuyu sırf sizin yorumlarınz için okudum bir insan anlamamakta bu kadar israrci mi olur
Banada tuhaf geldi çocuk gibi gelip sizden yardım istiyecegine istemiyorsa bosasin istiyosa evlilik terapistine gitsin yani siz ne yapabilirsinizki en kötü geline bilenirsiniz ailenize anlatsaniz onlarda keza aynı şekilde abinizinde kişiliği tam oturmamis evlendiği kızda fiyasko keşke hiç evlendirmeseymis ailenAbim bana yatak odası ile ilğili detay anlatmıyor sadecw 4 aydır eşinin kendisini istemediğini anlatıyor ve bunun nedeni ne olabilir diyor. Bi erkek için ne kadae zor bi durum.
sırf yorum yapmak için yazmayın ya kime anlatacak kardeşi varken arkadaşına mı anlatacak ?Hiçkimseye anlatmamalı.Nasıl konuşuyorsunuz böyle şeyler iki yıllık evli olmanız bu konuda uzman olduğunuz anlamına mı gelir?Abinizin tek suçu eşine gram saygısı olmaması ve böyle adama ne yapılsa az.
ailenize abinizin anlatması doğru olur ama abinizle nasıl konuşmanız gerktiğini bilemedim problem küçük değil kv bir çorba yapmak ya da ağırlamak hizmetçi olmaak anlamına da gelmiyor değişik bir durum abinizi en azından annenize anlatması için ikna edebilirsinizNeyse ben burda abimin yatak odasını konuşmak için yazmadım ortada sorunlu bi evlilik var ve abim benden yardım istiyor sizce gidip gelinle ben mi muhatap olmalıyım yoksa aileme abimin durumunu anlatmalı mıyım
Kızlar nerden başlasam bilmem şu saat oldu gözüme uyku girmiyor abimib anlatıklarınndan dolayı abim evleneli 4 ay oldu ve eşi ile ilk günden beri kavgaa ediyorlar. Nişanlı iken çok sıkıntılı idiler hep evlenince geçer dedik aah demez olaydık düğüne 1 hafta kala nişan atılıyordu abime git konuş anlaş dedik anlaştı ayrılmadılar ah keşke ayrılsalarmış. Nişanlı ikrn abimle tek muhabbeti altın ev para mobilya oldu. Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.Sorun şu ki nişanlılıktaki problemleri öne sürerek ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş abim sinir krizi geçirmiş bizim hiç haberimiz yok. İlk zamanlar annemler yeni evliler diyerekden sürekli gidip gelmek istemediler onu sorun yapmış senin ailen beni istemiyor senin ailen şöyle böyle diyerekten neyse bizimkiler bu sefer yakın durdu gidip geldi geçen annem dişinden ameliyat olmuş abimde demiş annnemi getirim bize çorba yap kalsın evde tek kalmasın telefonda abime ben senin ailenin hizmetçisi miyim demiş. Biz evine gidiyoruz bize çok güzel davranıyor ama arkamızdan abimle kavga ediyor. Abim gece olunca dokununca dokunma bana diye bagırıyormuş dün gece abimi yataktan kovmuş sen kimsin diye şoktayım. Biz ailecek abim mutlu olsun diye sustuk bugune kadar alttan aldık görmezden geldik ne yapacagımı şaşırdım abimin psikolojisi bozulmuş iyice annemi babamı üzmek istemediği için sorunları hep alttsn almış bugun bana ben napım bacım dedi ne diyecem bilemedim. Ne demeliyim içimden boşan gitsin demek geçiyor ama diyemiyorum of.
Geçen ay ailen beni istemiyor gelip gitmiyor bana yanaşmıyolar diye kavga çıkardı bize kalsa kalmayız nasıl ısrar etti kal diye. Annemle bir gün önce gezmeye gittiler annem gitmeyelim kızım dişimden ameliuat olcam evi kaldırdım temizlik yapcam demiş oda anneme anne gel lütfen yarın bana gelirsin ben sana bakarım nolcak demiş abimde bunu duyunva annemi götürmek isttemiş annem yok demesine ragmen. Annem hiç kırılmadı olabilir bana çorba yapmak zorunda değil dedi banaBunu da şimdi gördüm
bana yeni evlin çiftin evine yatıyla gidilmesi yanlış geliyor mesela
Yada hayati bir durum olmayan diş mevzusunda abinizin annenizi yatıya çağırması da garip.
Bir çorba içer,ardından Ağrı kesici, yatar uyur kadın. Ne gerek var başkasının evinde kalsın?
Vallahi bende dinlemek isterdimBen birde konuyu gelinden dinlemek isterdim :)
ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş
Başka yollarla çocuk istiyor ne demek acaba ?Gecenin bu saatinde bi yalan için uyanığım şuan size bunları yazarak zevk alıyorum abim bana direk bu cümleyi demedi tabiki eşi bana çocuk istediğini yaza çocuk planladığını söyledi abimde biz daha bişey yaşamadık deyince dedim çocuk iatiyor eşin o da bana o başka yollardan istiyor dedi bende bu anlamı çıkardım
Bence de süper. Adam olaydın da tecavuz etseydin diyecek kadar süper :)valla ailesine bakmak zorunda degil ohh iyi yapmıs kimse kusura bakmasın burdaki kızlar susuyo diyo simdi bu kızı taslarlar ama bence süperr gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?