- 6 Ocak 2017
- 291
- 408
- 103
- 42
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
O kızda kendini gördün heralde ki böyle tepki verdin . Kadının yaptıkları hiç normal değil evlilik bilincinde olmayan biri. Napcakti abisi birilerine anlatmayıp daha kötü olaylara mı sebep olsun içine ata ata.Hiçkimseye anlatmamalı.Nasıl konuşuyorsunuz böyle şeyler iki yıllık evli olmanız bu konuda uzman olduğunuz anlamına mı gelir?Abinizin tek suçu eşine gram saygısı olmaması ve böyle adama ne yapılsa az.
Geçen ay ailen beni istemiyor gelip gitmiyor bana yanaşmıyolar diye kavga çıkardı bize kalsa kalmayız nasıl ısrar etti kal diye. Annemle bir gün önce gezmeye gittiler annem gitmeyelim kızım dişimden ameliuat olcam evi kaldırdım temizlik yapcam demiş oda anneme anne gel lütfen yarın bana gelirsin ben sana bakarım nolcak demiş abimde bunu duyunva annemi götürmek isttemiş annem yok demesine ragmen. Annem hiç kırılmadı olabilir bana çorba yapmak zorunda değil dedi bana
Sizin yasadiklarinizi okurken kendi kardesimin yasadiklari geldi aklima.bu para mevzulari haric ayni olaylari yasamisiz.bizim gelinimizde de bu sekil psikolojik sorunlar cikti ortaya.aslinda oncedende varmis ama ailesi saklamis bizden.evlenince dozaji iyice artti.kardesim belki duzelir diye 3 sene sabretti.ama en son krizinde artik olmicak dedi ve su an bosanma asamasindalar.uzgunum ins sizinki oyle olmaz ama bazi seylerin duzelmesi pek mumkun olmuyor malesef.cocuk dusunmesin bi muddet abiniz.hem o is olmadan cocuk nasil olucakmis.kizin durumu normal degil.ailesinin bu durumunu bildigindende eminim.abiniz bosanmasin diye kizlarini iyi gostermeye calisiyorlar sadece.Kızlar nerden başlasam bilmem şu saat oldu gözüme uyku girmiyor abimib anlatıklarınndan dolayı abim evleneli 4 ay oldu ve eşi ile ilk günden beri kavgaa ediyorlar. Nişanlı iken çok sıkıntılı idiler hep evlenince geçer dedik aah demez olaydık düğüne 1 hafta kala nişan atılıyordu abime git konuş anlaş dedik anlaştı ayrılmadılar ah keşke ayrılsalarmış. Nişanlı ikrn abimle tek muhabbeti altın ev para mobilya oldu. Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.Sorun şu ki nişanlılıktaki problemleri öne sürerek ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş abim sinir krizi geçirmiş bizim hiç haberimiz yok. İlk zamanlar annemler yeni evliler diyerekden sürekli gidip gelmek istemediler onu sorun yapmış senin ailen beni istemiyor senin ailen şöyle böyle diyerekten neyse bizimkiler bu sefer yakın durdu gidip geldi geçen annem dişinden ameliyat olmuş abimde demiş annnemi getirim bize çorba yap kalsın evde tek kalmasın telefonda abime ben senin ailenin hizmetçisi miyim demiş. Biz evine gidiyoruz bize çok güzel davranıyor ama arkamızdan abimle kavga ediyor. Abim gece olunca dokununca dokunma bana diye bagırıyormuş dün gece abimi yataktan kovmuş sen kimsin diye şoktayım. Biz ailecek abim mutlu olsun diye sustuk bugune kadar alttan aldık görmezden geldik ne yapacagımı şaşırdım abimin psikolojisi bozulmuş iyice annemi babamı üzmek istemediği için sorunları hep alttsn almış bugun bana ben napım bacım dedi ne diyecem bilemedim. Ne demeliyim içimden boşan gitsin demek geçiyor ama diyemiyorum of.
Şimdi anlatti ne oldu yani bu iki arkadaş kavgasi degil kendi dört duvarı aile kurmaya çalıştığı kadın yarın Birgün kuzu sarmasi olurlar aile geline bilendigiyle kalır yahu koca insan istemiyosa tahammül edemiyosa bitirecek yok sabrediyim duzelecek diyosa terapi alirlar bu şekilde sorun cozulmezO kızda kendini gördün heralde ki böyle tepki verdin . Kadının yaptıkları hiç normal değil evlilik bilincinde olmayan biri. Napcakti abisi birilerine anlatmayıp daha kötü olaylara mı sebep olsun içine ata ata.
Yoksa gelin senmisin? Ayrıntı yok ki mutsuzluğunu kardesiyle paylaşmış. Niye bu kadar abarttınız anlamadım.Ben hiçkimseyle bu muhabbete girmem çok aşağılayıcı her iki taraf içinde iki insanın yatak odasıda bilinirse ne özeli kalır?
Kime anlaticak peki bu problemin nasil ustesinden gelicek?Oturup fantazilerini paylasmamis ki.Tepkiniz cok manasiz okuduklarinizdan sadece bunu anlamanizsa daniskasi PessAbiniz size yatak odasını nasıl anlatır yaaa???
ortada yatak odası diye bir şey yok ki... olsa zaten anlatmazdı. gelinleri tuhaf ne yapsın abisi? illlaki biriyle paylaşmak zorunda kalmış.Abiniz size yatak odasını nasıl anlatır yaaa???
canım senin abini yatak odası muhabbeti yapmakla suçlayanlar olayı anlamıyor sanırım... benim tavsiyem bu kızla konuşma bu konuyu... ha ne yapabilirsin. evde abin yokken sana çay a geliyorum dersin. hiç bir şey bilmiyormuş gibi gidersin. gayet sıcak davranırsın. bi ağzını ara bakalım.. böyle şeyler de sorulmaz ama çocuk düşünüyor musunuz falan dersin. e abime soramam ayıp olur falan dersin.Neyse ben burda abimin yatak odasını konuşmak için yazmadım ortada sorunlu bi evlilik var ve abim benden yardım istiyor sizce gidip gelinle ben mi muhatap olmalıyım yoksa aileme abimin durumunu anlatmalı mıyım
Kızlar nerden başlasam bilmem şu saat oldu gözüme uyku girmiyor abimib anlatıklarınndan dolayı abim evleneli 4 ay oldu ve eşi ile ilk günden beri kavgaa ediyorlar. Nişanlı iken çok sıkıntılı idiler hep evlenince geçer dedik aah demez olaydık düğüne 1 hafta kala nişan atılıyordu abime git konuş anlaş dedik anlaştı ayrılmadılar ah keşke ayrılsalarmış. Nişanlı ikrn abimle tek muhabbeti altın ev para mobilya oldu. Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.Sorun şu ki nişanlılıktaki problemleri öne sürerek ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş abim sinir krizi geçirmiş bizim hiç haberimiz yok. İlk zamanlar annemler yeni evliler diyerekden sürekli gidip gelmek istemediler onu sorun yapmış senin ailen beni istemiyor senin ailen şöyle böyle diyerekten neyse bizimkiler bu sefer yakın durdu gidip geldi geçen annem dişinden ameliyat olmuş abimde demiş annnemi getirim bize çorba yap kalsın evde tek kalmasın telefonda abime ben senin ailenin hizmetçisi miyim demiş. Biz evine gidiyoruz bize çok güzel davranıyor ama arkamızdan abimle kavga ediyor. Abim gece olunca dokununca dokunma bana diye bagırıyormuş dün gece abimi yataktan kovmuş sen kimsin diye şoktayım. Biz ailecek abim mutlu olsun diye sustuk bugune kadar alttan aldık görmezden geldik ne yapacagımı şaşırdım abimin psikolojisi bozulmuş iyice annemi babamı üzmek istemediği için sorunları hep alttsn almış bugun bana ben napım bacım dedi ne diyecem bilemedim. Ne demeliyim içimden boşan gitsin demek geçiyor ama diyemiyorum of.
Kızlar nerden başlasam bilmem şu saat oldu gözüme uyku girmiyor abimib anlatıklarınndan dolayı abim evleneli 4 ay oldu ve eşi ile ilk günden beri kavgaa ediyorlar. Nişanlı iken çok sıkıntılı idiler hep evlenince geçer dedik aah demez olaydık düğüne 1 hafta kala nişan atılıyordu abime git konuş anlaş dedik anlaştı ayrılmadılar ah keşke ayrılsalarmış. Nişanlı ikrn abimle tek muhabbeti altın ev para mobilya oldu. Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.Sorun şu ki nişanlılıktaki problemleri öne sürerek ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş abim sinir krizi geçirmiş bizim hiç haberimiz yok. İlk zamanlar annemler yeni evliler diyerekden sürekli gidip gelmek istemediler onu sorun yapmış senin ailen beni istemiyor senin ailen şöyle böyle diyerekten neyse bizimkiler bu sefer yakın durdu gidip geldi geçen annem dişinden ameliyat olmuş abimde demiş annnemi getirim bize çorba yap kalsın evde tek kalmasın telefonda abime ben senin ailenin hizmetçisi miyim demiş. Biz evine gidiyoruz bize çok güzel davranıyor ama arkamızdan abimle kavga ediyor. Abim gece olunca dokununca dokunma bana diye bagırıyormuş dün gece abimi yataktan kovmuş sen kimsin diye şoktayım. Biz ailecek abim mutlu olsun diye sustuk bugune kadar alttan aldık görmezden geldik ne yapacagımı şaşırdım abimin psikolojisi bozulmuş iyice annemi babamı üzmek istemediği için sorunları hep alttsn almış bugun bana ben napım bacım dedi ne diyecem bilemedim. Ne demeliyim içimden boşan gitsin demek geçiyor ama diyemiyorum of.
Şok olacak bişey yok.Ne güzel ne olgun yaklaşmış annen.Yalnız siz gidip bunu gelinle konuşursanız,niye anlattın diye abinle daha da fazla sorun yaşar gibi geliyor.Abinle konuşun.Kimsenin haberi yok gibi terapiste gitmeye ikna etsin.Anneme açtım konuyu şöyle durdu birde gelinden dinlemek lazım belki abininde hataları var abin kendi hatasını anlatmıyordur. Ben abini biliyorum dedi en ufak şeyde bağırıyor yada olayları çok ince düşünüp lafı cımbızlıyor dedi. Gelinde abinne işine gelen lafı alıyo gerisini atıyor ikiside aynı dedi. Gayet normal karşıladı belki kızın cinnsellik anlayışı yokturddr bunuda abin zamanla ögretecek sabırla dedi şok oldum .
Aklın yolu bir:)Annem bi dur bekleyelim dedi bunları sana anlattıkdan sonra abin nasıl davrancak filan dedi akşam abini ikna et oda karısını ikna etsin bi psikoloğa gitsinler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?