Abimin eşi ve çözülmeyen konular

O kızda kendini gördün heralde ki böyle tepki verdin . Kadının yaptıkları hiç normal değil evlilik bilincinde olmayan biri. Napcakti abisi birilerine anlatmayıp daha kötü olaylara mı sebep olsun içine ata ata.

Ya bana sorarsanız kadın manyak.
Aklı başında kimse madem ben izin vermedim sen tecavuz etseydin demez, şayet bu doğruysa.
Ben abinizin yerinde olsam o laftan sonra boşanırdım.
Çünkü bunu söyleyen kadın çok şey söyler, çok şey yapar. İftira da atar.

Sadece çözüm sorduğunuz için söylüyorum
Uzak durun.
Abinizin de ağzı var dili var. Gelmiyorlar etmiyorlar derse geldiklerinde istemedin der, o da susar.
Kendi aralarında problem için de terapist. Hanım kızımız reddediyorsa avukat.

Sizin yasadiklarinizi okurken kendi kardesimin yasadiklari geldi aklima.bu para mevzulari haric ayni olaylari yasamisiz.bizim gelinimizde de bu sekil psikolojik sorunlar cikti ortaya.aslinda oncedende varmis ama ailesi saklamis bizden.evlenince dozaji iyice artti.kardesim belki duzelir diye 3 sene sabretti.ama en son krizinde artik olmicak dedi ve su an bosanma asamasindalar.uzgunum ins sizinki oyle olmaz ama bazi seylerin duzelmesi pek mumkun olmuyor malesef.cocuk dusunmesin bi muddet abiniz.hem o is olmadan cocuk nasil olucakmis.kizin durumu normal degil.ailesinin bu durumunu bildigindende eminim.abiniz bosanmasin diye kizlarini iyi gostermeye calisiyorlar sadece.

Aslında olay bana göre yatak odası olayını anlatıp anlatmama değil,
Adam çıkmazda ve bunu birşekilde dile getirip dertleşmesi gerekiyordu.
Çünkü neden istemeyip ayrılıyorsun diye tepki veya sorularla karşılaşacak neticede.
İçine atıp anlatmazsaydı hergün daha kötüye gidecek ve belkide Allah korusun şiddete yönelecekTİ adam veya kadın.
Belkide o an eşi ile birllikte olmayan adamın dediğine göre kadın böyle bir evliliğe BEBEK dünyaya getirecek.
Bana göre her ikisi şapkasını önüne alıp adam gibi düşünmeli.
Keşke ne kadar ciddi olduğunu soğudunu ayrılmak istediğini önce eşine söyleseydi size varmadan.
Cevabınız evet ise artık ailelerin işin içine girmesi normal.
Bu yüzden haklarında hayırlısını diliyorum.

Şimdi anlatti ne oldu yani bu iki arkadaş kavgasi degil kendi dört duvarı aile kurmaya çalıştığı kadın yarın Birgün kuzu sarmasi olurlar aile geline bilendigiyle kalır yahu koca insan istemiyosa tahammül edemiyosa bitirecek yok sabrediyim duzelecek diyosa terapi alirlar bu şekilde sorun cozulmez

@tereliye QUOTE="tereliye, post: 53595649, Abinizin tek suçu eşine gram saygısı olmaması ve böyle adama ne yapılsa az.[/QUOTE]
Problemini asabilmek icin kizkardesine danisiyor anlatiyor olmasindan dolayi mi ne yapilsa Az?Allah kimseyi empati yoksunu etmesin zira vicdansizlik yan etkisi.

Gelinin davranışları dengesiz ona tamamda
Abiniz sizden ne gibi bi yardım bekleyerek özel konusunu şikayet ediyo onu anlamadım
Gidip geline abimle neden birlikte olmuyosun yada oğlumla neden birlikte olmadın deme gibi bi lüksünüz mü var?
Eşiyle arasında hallolacak bi konu
3. Şahısların ne gibi bi yardımı olacak bu konuda acaba

bence asla ama asla o kızla muhattap olma.... çünkü böyleleri suçu hep başkasına atar. sen de kötü görümce olursun.. ha ol, abinin iyiliği için o da kabul ama. sorun birken ona çıkar... tek yapacakları boşanmak. abin boşansın canım bu kadın çekilmez.

Neyse ben burda abimin yatak odasını konuşmak için yazmadım ortada sorunlu bi evlilik var ve abim benden yardım istiyor sizce gidip gelinle ben mi muhatap olmalıyım yoksa aileme abimin durumunu anlatmalı mıyım
canım senin abini yatak odası muhabbeti yapmakla suçlayanlar olayı anlamıyor sanırım... benim tavsiyem bu kızla konuşma bu konuyu... ha ne yapabilirsin. evde abin yokken sana çay a geliyorum dersin. hiç bir şey bilmiyormuş gibi gidersin. gayet sıcak davranırsın. bi ağzını ara bakalım.. böyle şeyler de sorulmaz ama çocuk düşünüyor musunuz falan dersin. e abime soramam ayıp olur falan dersin.

Evliligi kaldiramamis psikolojik sorunlari vardi ya da olusmus. Eger aileniz anlattiginiz gibi insanlarsa abinize uzuldum, ya esini tedavi ettirecek ya da yol yakinken maalesef ayrilacak diye dusunuyorum

Bu arada abiniz yatak odasini anlatmis o bir garip zaten de siz de bu kadar isin icinde olmayin. Burda anlatmaniz bile hos degil o kismi diger yaptiklarindan anlasiliyor zaten durum

Anneme açtım konuyu şöyle durdu birde gelinden dinlemek lazım belki abininde hataları var abin kendi hatasını anlatmıyordur. Ben abini biliyorum dedi en ufak şeyde bağırıyor yada olayları çok ince düşünüp lafı cımbızlıyor dedi. Gelinde abinne işine gelen lafı alıyo gerisini atıyor ikiside aynı dedi. Gayet normal karşıladı belki kızın cinnsellik anlayışı yokturddr bunuda abin zamanla ögretecek sabırla dedi şok oldum .

Şok olacak bişey yok.Ne güzel ne olgun yaklaşmış annen.Yalnız siz gidip bunu gelinle konuşursanız,niye anlattın diye abinle daha da fazla sorun yaşar gibi geliyor.Abinle konuşun.Kimsenin haberi yok gibi terapiste gitmeye ikna etsin.

Annem bi dur bekleyelim dedi bunları sana anlattıkdan sonra abin nasıl davrancak filan dedi akşam abini ikna et oda karısını ikna etsin bi psikoloğa gitsinler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…