Abimin eşi ve çözülmeyen konular

Konu sahibi arkadaşım
Siz olumsuz yorumları boşverin.abiniz sizden yardım istemiş, siz de bizden.. size anlatmayacakta kime anlatacak.
Gelininiz gibi insanlar eşlerini değil de evlilik ritüelini seviyor. Nişan, bohça, kına, düğün alış verişi, düğün gibi şeylere heves ettikleri için evlenirler yoksa amaç yuva kurmak değil.(bence hemen boşansın) ama mantıken oturup konuşun ailenize de söyleyin durumu. Düzelirse düzelir yoksa zorlamanın bi anlamı yok

Bence ailenizi hicc uzmeyin cunku gelininiz icin uzulrmelerine degmez. Duzelir umudu boşa abiniz onu omru boyunca mutlu edemez. Benim dayimla yengem var yengem oldu bitti dayimi begenmez yillardir huzurlu bir günleri oldugunu bilmem hep ayri yatarlar 2 cocuklari var. Ben de dayima herzaman akliniz olsa bosanirsiniz derim

Size göre normal olmayan bir şey başkasına göre normal olabilir at gözlüklerinizi çıkarın lütfen.
Yatak odası fantezilerini, kelepçeleri ya da erken boşalma problemini anlatmamış adam dimi??
Ortada çok ciddi bir sorun var ve ailesinden birine anlatmış size ne oluyor

hayır kati düşünmek değil kesinlikle. Eşimle özel sorunlarım eşimin de sırrıdır. Bu konu ablam dahil kimseyi ilgilendirmez. Eşimin özelini de kimseyle paylaşmam. Bu ilişkime verdgim saygıdan gelir.

Bugünde şükredecek bişey mi buldun. Eşini ailesinden uzaklaştırmışsın, buna şükür mü ediyorsun bide. Sizin gibi bencil insanlar yüzünden yaşıyor düşünceli naif insanlar bu sıkıntıları. Sırf muhalefet olmak için yorum yazıyorsunuz.

bence kız mal mülk için evlenmiş olmak için evlenmiş
eni sonu boşanacak abin kesinlikle çocuk yapmasın anlaşamazlarsa bir ömür boyu kadının yüzüne bakmak zorunda kalmaz

Birlikte olmuyorlar bence bu bile boşanma sebebi olabilir bı erkek için birde durmadan sizi kötülemesi bilmiyorum abin çocuk olmadan ayrılsın diyorum ben şahsen eğer çocuk olursa bı ömür mecbur kalır abin çünkü bosansa bile evladını bosayamaz kimse

akli melekeleri yerinde olan her adam bu kadını boşar. abiniz ne diye evlenmiş de şimdi boşanmıyor? ben bazı insnaların eziyet çekmekten zevk aldığını düşünmeye başladım açıkçası. ortada çocuk yok bişey yok, size dert yanacağına gitsin boşansın.

Bence de bir abinin kardeşine yatak odasını anlatmasına takildim açıkçası. Çocuk yapalım ama o olay olmadan. Erkek olsaydın zorla yapsaydın falan. Sonuçta erkek kardeş değil yani. Ama bence gelininizin olduğun kadar abinizin de psikolojik tevadoye ihtiyaci var. Cocuk yapsam duzelir diye dusunmesi bile yeterli sebep. Kararı abiniz verecek memnunda devam etsin bu durumdan değilse boşanır zaten

Benim aklima bakire olmadigi geldi.

O birsey degil de yarin obur gun abiniz icin bile iktidarsiz yalanini uydurabilir.

Cevrem de olmustu ona binaen diyorum.

Bence gelin baskasini seviyor.. insan neden sevdigi erkegi yaklastirmasin onca zaman?

Iliski olmadan cocuk nasil olacak? Kaldiki busekilde cocuk yapmakne kdr mantikli?

Abin neden hala evli?

abiniz eşi ile birlikte olamamasını size mi anlatıyor? bir kere abinizde mahrem anlayışı yok bu çok ayıp o olay ikisini ilgilendirir. hatta diğer tüm olaylarda öyle. eğer mutsuzsa boşansın. evindeki özel konuları size anlatması hoş değil. benim eşim benim lohusa hüznünde yaşadıklarımı ailesine anlattı diye kıyameti koparttım açık söyleyeyim gelininiz haksızken haklı konuma düşüyor. siz abinize evlilik terapisti önerin bence başka bir yorumda bulunmayın sonra kötü siz olursunuz

Abinin sana danismasi gayet dogal. Aldirma sen olaya tuhaf bakanlara. Adam demek ki cikmazdaki seni yakın buluyor derdini paylasmis kardessiniz sonucta. Ilk olarak cocuk yapsam düzelir mi dusuncesinden vaz gecsin abin. Eşiyle seninle konustugu gibi oturup konusmus mu?

Abin en kısa zamanda kurtulsun ve üzerine bı kurban kesip dagitsin böyle kadın başını belaya sokar insanın

Ailenizde bu olayda tek akli selim olan anneniz. Siz de abiniz de gelin de normal dusunmuyorsunuz bence. Abiniz size hemen yetistirene kadar esini alip duzgunce konusacakti. Siz zaten kusura bakmayin ama gelini cekistirmeye biraz meraklisiniz.ben de gorumceyim abim sorunlar yasadi ama sizin kadar gelin boyle soyle diye kendi icimde bile cekistirmedim. Gelini zaten soylemiyorum sakladigi birsey var ya da evlilige alisamadi. Emziriyormussunuz heralde bence bunlarla ugrasacaginiza lohusaliginizla ilgilenin insanlar size birseylerini anlatabilir ama bu kadar iclerine girme hakkiniz yok. Bir kere yapici degilsiniz. Bu konularin muhatabi da buyukler size laf dusmez

Cocuk fln yapmasin ve ayrilsin abiniz yazik abinize ya bu ne boyle evli ama dokundurmuyor her istedigi oluyor ama abinize ayri size ayri davraniyor dengesizmis gelininiz

Yazdiklarinizi okuyomusunuz? Adam fantazisinden fln bahsetmemis, olmuyo yapmadik demis. Yuuuh yani nerden nereye cekiyosunuz ya buladarda olmaz. Allah cikmaza sokmasin sizi .. cünkü bi insan derdine derman bulamayinca YARDIM DESTEK istiyor ama siz sanirim bunlari bilmiyorsunuz. Ve böyle konularda baskasiyla konusucama kardesimle konusurum daha iyi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…