- 9 Kasım 2017
- 155
- 156
- 23
- 40
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
Size göre normal olmayan bir şey başkasına göre normal olabilir at gözlüklerinizi çıkarın lütfen.Lütfen ya yazdığınız konuyu yeniden okuyun insanın nasıl dili tutar bunları söylemeye erkekliğine laf edilmiş nasıl sindirip bunu size söyledi benimde abim var canımdır ciğerimdir oda bana düşkün bende ona ama yok yani böyle bir ilişki normal değil emin olun gelin kadar sizde normal değilsiniz.Birşey olmamış ki size onuda anlatsın onun dışında herşeye vakıfsınız empati sadece empati belki psikolojik sorunları var kendinizi onun yerine koyun öyle konuşun ne koyacaksanız yatak odasını görümcenizin bilmesi korkunç birşey olurdu yapmayın etmeyin elinizi vicdanınıza koyun.
Neden? Bu kadar kati dusunuyorsunuz? Bir cok psikolog diyorki aileden bir sey saklamayin ee siz cocugunuzu boyle mi egiteceksiniz? Ne olursa olsun hicbir sorunu yansitma diye bunun adi ne? Gururlu bir yasammi oluyor. Ozguvenmi oluyor? Gonul isterki herkesin kapasitesi sorunlari cozmeye odakli olsa ama olamiyor. Bir set gibi aile toplum onunde duruyor. Ne olursa olsun cekeceksin. O senin kocandir. O senin karindir. Bilinc altina oyle bir yer ediyorki her ne olursa olsun anlatmayacaksin. Erkek cocuklari aileriyle bir sorunu paylasamaz hale geldi. Dusunsenize daha cocukluk caglarinda uzerlerinde bir baski kizmisin sen ana kuzusu gidip herseyini anlatiyorsun gibi gibi...
Şükürler olsun ki böyle bir abi kardeş ilişkim yok çok şükür ki eşim kardeşiyle bayağı mesafeli bugünde şükredecek birşey buldum sağolun üyeler sizin gibi düşünmemek gerçekten huzur verici.
Abin en kısa zamanda kurtulsun ve üzerine bı kurban kesip dagitsin böyle kadın başını belaya sokar insanınKızlar nerden başlasam bilmem şu saat oldu gözüme uyku girmiyor abimib anlatıklarınndan dolayı abim evleneli 4 ay oldu ve eşi ile ilk günden beri kavgaa ediyorlar. Nişanlı iken çok sıkıntılı idiler hep evlenince geçer dedik aah demez olaydık düğüne 1 hafta kala nişan atılıyordu abime git konuş anlaş dedik anlaştı ayrılmadılar ah keşke ayrılsalarmış. Nişanlı ikrn abimle tek muhabbeti altın ev para mobilya oldu. Ne istedi ise yaptık tek oğlan diye heveslenip.Sorun şu ki nişanlılıktaki problemleri öne sürerek ilk zamanlar abimle birlikte olmamış 4 aydır yanına yaklaştırıyormuş abimi ve abime 40 günlük evli iken erkek olaydın da zorla yapaydın demiş abim sinir krizi geçirmiş bizim hiç haberimiz yok. İlk zamanlar annemler yeni evliler diyerekden sürekli gidip gelmek istemediler onu sorun yapmış senin ailen beni istemiyor senin ailen şöyle böyle diyerekten neyse bizimkiler bu sefer yakın durdu gidip geldi geçen annem dişinden ameliyat olmuş abimde demiş annnemi getirim bize çorba yap kalsın evde tek kalmasın telefonda abime ben senin ailenin hizmetçisi miyim demiş. Biz evine gidiyoruz bize çok güzel davranıyor ama arkamızdan abimle kavga ediyor. Abim gece olunca dokununca dokunma bana diye bagırıyormuş dün gece abimi yataktan kovmuş sen kimsin diye şoktayım. Biz ailecek abim mutlu olsun diye sustuk bugune kadar alttan aldık görmezden geldik ne yapacagımı şaşırdım abimin psikolojisi bozulmuş iyice annemi babamı üzmek istemediği için sorunları hep alttsn almış bugun bana ben napım bacım dedi ne diyecem bilemedim. Ne demeliyim içimden boşan gitsin demek geçiyor ama diyemiyorum of.
Yazdiklarinizi okuyomusunuz? Adam fantazisinden fln bahsetmemis, olmuyo yapmadik demis. Yuuuh yani nerden nereye cekiyosunuz ya buladarda olmaz. Allah cikmaza sokmasin sizi .. cünkü bi insan derdine derman bulamayinca YARDIM DESTEK istiyor ama siz sanirim bunlari bilmiyorsunuz. Ve böyle konularda baskasiyla konusucama kardesimle konusurum daha iyi!!tecavuz muhabbetini yazmadım farkındaysen ben genel gelinlik muhabbetini yazdım kız kim bilir ne psikolojide bilemezyiz kacta kac kız böyle olur
herseyi ailesine anlatan bi es yatak odasını bile cok sacma yani o kız suan bilse ben olsam cıngar cıkarırdım sen benim özelimi nasıl anlatırsın kavga ettil vs diye anlatmıyo yanız
cocuktan o ise vajinaya kadar girmis bence cok ayıp kız kardes olursun olsun bi erkek karısıyla ozel oaln seyi anlaymamalı kolaklık denir bizde var kesin
ayrıca ne bu simdiden 15 te gidelim anneme su zamanda gidelim yok disi agarmıs anne gel kal demis du bakalım esine sordun mu ev müsaitmi esinin keyfi iyimi sonucta surat astı dicek diyebilirler ev toplu olyabailir
kaynanaya cay kahve yapmak istemeye bilir
valla kız bi duysa bu görümcenin bu kadar herseye muhalefet oldugunu
karı gibi dedikodu yapan bi erkek var bence karsımızda burdaki kızlar bunu düsündün öyle yazsın kocanız gece su kadar yaptık benden bu performans var abla dese yada sunu yedik bugun bu aksam bu izledik dese nasıl sinir olurlarsa bu konuda dahad aigrenci bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?