- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
-
Aslında çok doğru mesela belkide gelin bilerek söylüyor abim bize diyecekmi diye denemek için yada abim bize desin bizde kin besleyelim evine gitmeyelim diyeOnlar gun gelecek sorunu çözüp mutlu mesut yasayacaklar ama siz her defasinda arkamizdan yine birsey dedi mi şöyle mi boyle mi diye düşünüp duracaksiniz abinizin bu durumu boyle dillendirmesi sebebi ile
Ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz peki olaylar böyle alevleniyorAbim eşinin iki yüzlü oldugunu düşünüyor galiba ve bu abimi rahatsız ediyor belki de eşini anlayamıyor
Aralarında ne geçti olay buraya nasıl geldi bilmiyorsun abin eksik hatalı anlatabilir burda eş aileleri ile ilgili tonla konu okuyoruz. Size Güler yüzlü ise sorun yok abinin kalkıp arkanızdan bunu söylüyor diye anlatması yanlış denge kuramaz iki tarafı birbirine düşman eder
Bunu söyledim abim her gğn saatlerce konusuyoruz sadece susuyor dedi sonra bakıyorum herşey yine aynı dedi
Acaba sıkıntı bumu abim saatlerce yapması gerekeni mi anlatıo .Aynen öyle...Arka plan onları ilgilendirmez gelin geldiklerinde guleryuzunu hizmetini ekaik etmiyormus d
Belki de laf değil icraat bekliyordur, karsılanmayan beklentileri olmustur artık sözler boş geliyordur...Abiniz de mükemmel değil sonucta. Saatlerce konusuyoruz sadece susuyor mu? Saatlerce konusuyorum demesi lazım o zaman. Demek ki kavgacı da değil gelininiz...Yaa bu şu demek oluyor saatlerce yapması gerekenleri anlatıyorum değişmiyor...Boyle iş mi olur
Acaba sıkıntı bumu abim saatlerce yapması gerekeni mi anlatıo .
İlk 1 ay hafta 1 10 günde 1 gidildi gelindi annem rahatsız olmasınlar düşüncesi ile gelin ailen beni istemiyor deyince haftada 2 ye çıktı bu seferde sürekli geleceklermi demiş.Ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz peki olaylar böyle alevleniyor
Abin herseye karışan bir tipse yemeğin tuzundan tabağın şekline kadar itiraf et sen bile zıvanadan çıkarsınAcaba sıkıntı bumu abim saatlerce yapması gerekeni mi anlatıo .
İlk 1 ay hafta 1 10 günde 1 gidildi gelindi annem rahatsız olmasınlar düşüncesi ile gelin ailen beni istemiyor deyince haftada 2 ye çıktı bu seferde sürekli geleceklermi demiş.
Sizin ayağınızı o evden kesmek için yapıyor. Kendini de naza çekiyor ki hem ailesini savunmasin hemde herzaman talep de bulunmasın. Seni ben yonetirimİlk 1 ay hafta 1 10 günde 1 gidildi gelindi annem rahatsız olmasınlar düşüncesi ile gelin ailen beni istemiyor deyince haftada 2 ye çıktı bu seferde sürekli geleceklermi demiş.
Abim değil tam tersi eşi öyle abim zıvanadan çıkıyor işte .Abin herseye karışan bir tipse yemeğin tuzundan tabağın şekline kadar itiraf et sen bile zıvanadan çıkarsın
1 ay her hafta gidilir mi sende evlisin her hafta kaynanan gelse istermisin. Abin de bir acayip ailen beni İstemiyor diyince ziyareti sıklaştırmış mayın tarlası gibi abin balayına falan çıkmadı mıİlk 1 ay hafta 1 10 günde 1 gidildi gelindi annem rahatsız olmasınlar düşüncesi ile gelin ailen beni istemiyor deyince haftada 2 ye çıktı bu seferde sürekli geleceklermi demiş.
Ben de bunu düşünüyorum abim alttan aldıkça üste çıkıcak ve bi süre sonrs bu dedikleriniz olacak.Sizin ayağınızı o evden kesmek için yapıyor. Kendini de naza çekiyor ki hem ailesini savunmasin hemde herzaman talep de bulunmasın. Seni ben yonetirim
Anneni babanı kardeşini istemiyorum
Sorun çıkartıyorum ki sorunlarla uğras ve ben az iyi olduğumda şükret ve aileni bana savunma
10 gün balayı yaptılar. Gayette abimin kaynanası demiş ki bi akrabanın kaynanası 2 hafta gelinine ye ek yaptırmamış hep kendi evinde agırlamış senin annen ise kızımı haftada 1 gün davet etmiş. Yani daha sık niye çağırmamış demiş.1 ay her hafta gidilir mi sende evlisin her hafta kaynanan gelse istermisin. Abin de bir acayip ailen beni İstemiyor diyince ziyareti sıklaştırmış mayın tarlası gibi abin balayına falan çıkmadı mı
Sizin ayağınızı o evden kesmek için yapıyor. Kendini de naza çekiyor ki hem ailesini savunmasin hemde herzaman talep de bulunmasın. Seni ben yonetirim
Anneni babanı kardeşini istemiyorum
Sorun çıkartıyorum ki sorunlarla uğras ve ben az iyi olduğumda şükret ve aileni bana savunma
Aynen durum oBen de bunu düşünüyorum abim alttan aldıkça üste çıkıcak ve bi süre sonrs bu dedikleriniz olacak.
10 gün balayı yaptılar. Gayette abimin kaynanası demiş ki bi akrabanın kaynanası 2 hafta gelinine ye ek yaptırmamış hep kendi evinde agırlamış senin annen ise kızımı haftada 1 gün davet etmiş. Yani daha sık niye çağırmamış demiş.
Bir yerde bir terslik var 10 gün balayında hiç mi birşey olmamış olmusta devamı mi gelmemiş çok meraklı gibi oldu kusura bakma ama hani aklıma başka birşey geldi abin bekarete önem veren biriyse gelin hanım bundan mı çekinip dengesiz tavırlar sergileyip abini püskürtüyor10 gün balayı yaptılar. Gayette abimin kaynanası demiş ki bi akrabanın kaynanası 2 hafta gelinine ye ek yaptırmamış hep kendi evinde agırlamış senin annen ise kızımı haftada 1 gün davet etmiş. Yani daha sık niye çağırmamış demiş.
Bu kız bizim ayagımızı kesmek için mi yapıyor bunları acaba abime bunları dicek abim bize dicek bizde kinlenip gitmicez oda rahat edicek. Abimi kendi ailesine yönlendirecek filan fistan bu kadar da değildir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?