Abimin eşi ve çözülmeyen konular

Onlar gun gelecek sorunu çözüp mutlu mesut yasayacaklar ama siz her defasinda arkamizdan yine birsey dedi mi şöyle mi boyle mi diye düşünüp duracaksiniz abinizin bu durumu boyle dillendirmesi sebebi ile
Aslında çok doğru mesela belkide gelin bilerek söylüyor abim bize diyecekmi diye denemek için yada abim bize desin bizde kin besleyelim evine gitmeyelim diye

Aynen öyle...Arka plan onları ilgilendirmez gelin geldiklerinde guleryuzunu hizmetini ekaik etmiyormus d
Bunu söyledim abim her gğn saatlerce konusuyoruz sadece susuyor dedi sonra bakıyorum herşey yine aynı dedi

Belki de laf değil icraat bekliyordur, karsılanmayan beklentileri olmustur artık sözler boş geliyordur...Abiniz de mükemmel değil sonucta. Saatlerce konusuyoruz sadece susuyor mu? Saatlerce konusuyorum demesi lazım o zaman. Demek ki kavgacı da değil gelininiz...Yaa bu şu demek oluyor saatlerce yapması gerekenleri anlatıyorum değişmiyor...Boyle iş mi olur

Acaba sıkıntı bumu abim saatlerce yapması gerekeni mi anlatıo .

Ne sıklıkla ziyaret ediyorsunuz peki olaylar böyle alevleniyor
İlk 1 ay hafta 1 10 günde 1 gidildi gelindi annem rahatsız olmasınlar düşüncesi ile gelin ailen beni istemiyor deyince haftada 2 ye çıktı bu seferde sürekli geleceklermi demiş.

Ben abimin bunları bana anlatmasından mutlu değilim gururlanmıyorum aksine abimin bunları bana anlatması beni endişelendiriyor abim bunları anlatacak biri değildi demekki çok sıkıntı yapmış kendine. Ben abimle eşi ayrılsınlar gelin çok kötü de demiyorum ortada sorunlar var ve çözümü bulunamıyor ne yapmam gerek diye yazıyorum

İlk 1 ay hafta 1 10 günde 1 gidildi gelindi annem rahatsız olmasınlar düşüncesi ile gelin ailen beni istemiyor deyince haftada 2 ye çıktı bu seferde sürekli geleceklermi demiş.
Sizin ayağınızı o evden kesmek için yapıyor. Kendini de naza çekiyor ki hem ailesini savunmasin hemde herzaman talep de bulunmasın. Seni ben yonetirim

Anneni babanı kardeşini istemiyorum
Sorun çıkartıyorum ki sorunlarla uğras ve ben az iyi olduğumda şükret ve aileni bana savunma

1 ay her hafta gidilir mi sende evlisin her hafta kaynanan gelse istermisin. Abin de bir acayip ailen beni İstemiyor diyince ziyareti sıklaştırmış mayın tarlası gibi abin balayına falan çıkmadı mı

Ben de bunu düşünüyorum abim alttan aldıkça üste çıkıcak ve bi süre sonrs bu dedikleriniz olacak.

1 ay her hafta gidilir mi sende evlisin her hafta kaynanan gelse istermisin. Abin de bir acayip ailen beni İstemiyor diyince ziyareti sıklaştırmış mayın tarlası gibi abin balayına falan çıkmadı mı
10 gün balayı yaptılar. Gayette abimin kaynanası demiş ki bi akrabanın kaynanası 2 hafta gelinine ye ek yaptırmamış hep kendi evinde agırlamış senin annen ise kızımı haftada 1 gün davet etmiş. Yani daha sık niye çağırmamış demiş.

Valla burda taktiğin allahını bilen hatunlar var. Dah neler öğrenicez bakalım

Ben de bunu düşünüyorum abim alttan aldıkça üste çıkıcak ve bi süre sonrs bu dedikleriniz olacak.
Aynen durum o

Sizinkiler aman oğlumun huzuru yerinde olsun yeterli diye gitmeyecekler o gelmedikleri için mutlu. Beni istemiyorlar diye duygu sömürüsü yapıp kendini acindiracak abinde acıyıp merak etme hayatım sen annenlerle takıl boşver onları diyecek.

Azıcık asım kaynanasiz başım :)

Bu kız bizim ayagımızı kesmek için mi yapıyor bunları acaba abime bunları dicek abim bize dicek bizde kinlenip gitmicez oda rahat edicek. Abimi kendi ailesine yönlendirecek filan fistan bu kadar da değildir heralde

Sizinkiler de bunu yanlış anlayoıp evde agırlamak yerine kendi ziyaretlerini haftada 2 ye cıkarmıslar haha

Bir yerde bir terslik var 10 gün balayında hiç mi birşey olmamış olmusta devamı mi gelmemiş çok meraklı gibi oldu kusura bakma ama hani aklıma başka birşey geldi abin bekarete önem veren biriyse gelin hanım bundan mı çekinip dengesiz tavırlar sergileyip abini püskürtüyor

Bu kız bizim ayagımızı kesmek için mi yapıyor bunları acaba abime bunları dicek abim bize dicek bizde kinlenip gitmicez oda rahat edicek. Abimi kendi ailesine yönlendirecek filan fistan bu kadar da değildir heralde

Sizin ailenin oğlunuzun uzerinden elini cekeceğini hiç sanmıorum. Basta sen bırakmazsın peşlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…