Abimin evliliği

Elbette problemli ise oturmasın zaten haklı da benim sorunum oturup oturmama değil olaylara ikili bakılması mesela ciddi soruyorum burda bir bayan konu açsa annem yanlız bende gelip.kalmak istiyor ama kocam gitti anneme küfür etti yorumlar böyle olurmuyum du vicdan eşit olmalı sadece bunu yazmak istedim konu sahibi anneniz ortada kaldı galiba sizde pek sıcak bakmiyorsunuz

Keşke sadece kayınvalidemle birlikte oturmak istemiyorum deseydi. Haklıyken haksız duruma düşmüş. Nasıl bu şekilde konuşabilir bir anneyle. Üstelik eşinin annesiyle. Açıkçası biri benim annemle bu şekilde konuşucak ben o kişinin yüzüne bile bakmazdım siz nasıl sakin kalabildiniz? Abinizin delirmesi de normal. Yazık annenize çok üzüldüm.

Yorumuza bayildim valla aynen oyle annelik baktim buyuttum oda bana bakacak degil cocugu yaparken ona sormuyoruz dimi bende gecenlerde kaynimla bu tartismayi yasadim kendisi yeni evlendi evlenmden once bendeyken anaya babaya bakmaya getirdi muhabbeti cunku annesi onun dunya kadar dugun borclari icin kendi evini kiraya verdi eli ayagida tutuyo istese calisabilir emeklisi var ama keyfi celtikleri krediler yuzunden dusuk bi miktar aliyor evin kirasida oglu icin cektigi krediye gidecek bana laf atiyo kaynim ( buarada kv kendi kizkardesinde kalacakmis esylarini oraya goturdu ama bakalim uc bes aya yine bana baski yapacaklar adim gibide eminim) bakmak zorunluluk degil vicdan meselesi oda bende yok dedim cunku bana cok etti herseyi burnumdan getirdi halada devam ediyo daha yeni bizden para aldilar borcumuz var paramiz yok diye iki hafta sonra kv yeni telefon almis biz zora dustuk bize yazik degilmi daha ay basi elimizde avucumuzda para yok bebek var bide benim bi tek benim esimimi buyutmus mesela dort oglundan bi tek esimden surekli para ister diger ogullarinin borcu icin

Valla kusura bakmayın ama öyle bir tabak fazla koyarımla olmuyor o işler. Eskiden kalabalık ailelerde bir tabak fazlası sorun olmuyordu artık devir değişti. Kimse kimseye bakmak zorunda değil. En iyi kayınvalidenin bile içinde ufak bir canavar yaşıyor. Siz şimdi uzaktan tatlı tatlı konuşuyorsunuz ama eminim sizin başınıza gelse sizde istemezdiniz. Annenizi ve sizi hiç masum bulmadım kusura bakmayın. O kadar sert küfürü edecek gelin ya oldu olası manyaktı yada sizi manyak ettiniz. Olayları birde gelinden dinlemek lazım. Şahsen ben kayınvalidemi değil kimseyi istemem ömür boyu bakmak için. Bu beni kötü bir insan yapmaz. Ama bir yuvayı yıkmak için elinden geleni yapan insanlar kötü insandır benim için. Olayları toparlayacağınıxa abinize gazı verip geline saldırtıyorsanız sizi suçlarım ben.

Benim annem ortada kalmadı. Açıkçası görüşmüyoruz da hatta annem başkasıyla evli. Ama ben istemiyorum bende kalmasını kv.min. Arada gelip kalırsa tabii ki lafım yok. Hatta bir süre bende bir süre diğerlerinde kalsın ama sadece bende kalmasını istemem. Kimsenin de bu konuda çok gönüllü olduğunu sanmıyorum

Aynı fikirdeyim arada kalabilir düşüncesindeyim ama karşı taraf hakkında bilgimiz olmadan hayır olamaz kötü kaynanan diyemeyiz bence

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle evliliğimin bitme sebeplerinden biri bu olduğu için okurken çok gerildim..
Ben 3 yıl altli üstlu oturdum..ama sadece uyurken ayriluyorduk...hiçbir sorun çıkarmadım birgün saygısızlık etmedim...sonunda ne oldu bıkıyor musunuz...eşimle annesi dedikodumu yaparken duydum...oysa ben sayiniyordum ki çok iyi anlaşıyoruz...o günden sonra eşime farklı bir yerde oturalım dedim...ve dedi ki ölene kadar annemlesin işine gelmiyorsa bosanirsin...şuan boşanıyoruz ve annesi yüzünden...arkadaşlar lütfen gelin küfür etmişse saygısızlık bırakın onun terbiyesine kalsın...ama lütfen kv gelinlere oturmasın...ben 3 yıl evliliğimi anlayamadım ve bitti.

Al o zaman anneni yanına. Kimse evinde 3. kişiyi istemez sebeb bu.

Aynı fikirdeyim arada kalabilir düşüncesindeyim ama karşı taraf hakkında bilgimiz olmadan hayır olamaz kötü kaynanan diyemeyiz bence
Evet ama burada yeterince açık bence. 9 sene birinde kalmış diğeri istemiyor kızı istiyorsa kızında kalmak varken neden oğlunda kalmak için diretiyor ki?? Onların da arası açılıyor o zaman günah değil mi? Kadın muhtaç değil sonuçta e kızı da var, ben bakarım da diyor... Daha ne olsun

neden sizde kalmıyor?
evet gelininizin küfür etmesi hoş değil
ama annenizin muhtaç bir durumu yoksa gelininiz haklı.

anneniz hasta ya da bakıma muhtaç mı?
kendi evınde neden kalmıyor
illa birileri ıle mı kalması gerek

boşanma işine siz karısmayın
iki kişi karı koca olarak karar versın
O sorunun cevabini 13 sayfadir alamadik
Bu kadinin yasi ne
Neden yanliz kalamiyor bakima muhtacligimi var israrla cvp vermemis
Anladigim dogu kulturu baktim buyuttum everdim sirayla bana bakacaklar ama damada gitmem olayi

Gelin bence başta kaybetmiş o kadın gitmese dahi onun evliliği ya uzun sürmez ya mutsuz devam eder ben kimsenin karşısına geçip küfür edemem nefret dahi etsem ki bu kadın koynuna girdiğim adamın annesi ister kötü olsun ister iyi

ne alaka kımae kvdeyle oturmak istemez. yapacagını yatak odanda yaparsın ama kalktıp bur rahat duşa girmesin. sevışırken sesın cıkamaz .herkes kendi evine kimse kimsenin yanind ahasta olmadıgı sürede kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…