- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Kimse kimsenin yuvasını yakmiyor adam gibi insan gibi konusaydi kimse ses etmezdi ama o sağolsun anneme küfür ediyor ağzına gelini sayıyor size bizi yargılayın demedim.sizce nasıl bir yol izlenmeli dedim.
konu sahibi diz lohusalığınızda kv ile azıcık bir süre kalmışsınız da neler yaşamışsınız beler düşünmüşsünüz bi de gelin hanımları düşünün.. birazcık empati..
Dogurmaya karar veriyorsan zaten yemeyip yedirecek, giymeyip giydireceksin!Valla annesi o kadar emek verip büyüyecek elin kız gelip ağzına edecek evden kovacak.2 gün bile oğlu annesini bakamayacak ne ala memleket
Ama iste, anne hanim ne dedi de gelin hanimda dayanamayip küfür etti????Ya hep orda kalmayaca ben bana hiç gelmez demiyorum arkadaşlar düzgünce anlayın yenge hanim annem küfür etti.düzgün bir dille konuşaydi olay olmayacaktı
Abim evlendi boşandı simdi 2.evliliği ama bu da iyi gitmiyor.Sorun kaynana meselesi ise kesinlikle zaman versin derim.Zamanla hele ki anne olunca gelinler değişiyor.Hicbir iliski aileler yuzunden bitmemeli.Hicbir kaynana da gelinin evinde 2 gunden fazla kalmamali.Hem erkek hem kiz tarafı olmayi tatmış biri olarak söylüyorumMerhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.
evet D Delikadinnn kv yi istememişsin?siz doğum yaptıgınızda kendı kv denızı ıstememıssınız
anlasamamıssınız
abinizin karısı anneniz ile anlasmak zorunda mı?
siz kısacık sürecte katlanamamıssınız kv denıze
ama abınızın esı katlanamayınca suç
madem annenız sureklı gelınlerınde kalıyor , kendı evını aramıyor
bir 9 ay da sızde kalsın
kızının düzenını bozsun
Ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.ölümlü dünya ne olur bakiverseler.tabi kV düzgün bir insan sa bende gelinim elbetteki bakarim elimemi bulasacak bir kiyafet fazla sererim bir tabak fazla koyarım nedir bukadar zor olan
Ay ben sorumun cevabını merak ediyorum acaba neden 9 sene kalmış
Sizin anneniz bi ogullarinin yakasını bıraksın . Madem siz varsiniz sizinle kalsın . Yikmasin yuvayi yengeniz. Mecbur değil kimse kv ile yaşamaya. İster kavga eder ister barisir sizeneMerhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?