Konuyu bulandırıp başka yerlere çekmeyin.Kimin terörist olduğuna devlet karar verir görüşüne katılmıyorum. Buna insanların vicdanı karar verir. Devlet dün "canım-ciğerim, çok özledim geri dön" dediğine bugün terörist diyebiliyor. Veya yıllarca terörist dediğini bir anda davul zurnayla bağrına basabiliyor. Kim teröristtir konusunda nerede duracağımızı devlete göre belirleyeceksek başımız döner.
Neyse ben banlanmaya değer olarak gördüm artıkBelli ki bi acınız var bu konuda arkadaşlar sizce banlanmaya değer mi?
Hayir Benim alakam Yok ama ailemde istenmeyen evlilik oldu yakin arkadasimda da. Ailenin davranisi Cok Onemli. Belki kiz ailesinden kopacak. Ayrica insanlarin cocuklari kimlerle kimlerle evleniyor da cevreye bir sey duyurmuyor. Neyse benimki tecrube ama siz bilirsinizSimdi dusunki erkek kardesin tecavuzcu gidip hala kardesim nambir van mi diyeceksin
Senin tarafini anladik zaten
Pkkyi parti sanan...
Ya yazdikca batiyorsunuz sizin gibi vatan bayrak sevgisi bilmeyen insanlar gordukce oyle uzuluyorumki oksijen israfiHayir Benim alakam Yok ama ailemde istenmeyen evlilik oldu yakin arkadasimda da. Ailenin davranisi Cok Onemli. Belki kiz ailesinden kopacak. Ayrica insanlarin cocuklari kimlerle kimlerle evleniyor da cevreye bir sey duyurmuyor. Neyse benimki tecrube ama siz bilirsiniz
Ha temizlikcisi ha yemekcisi ha bekcisi ha kurucusu ne fark ederTam olarak ne ilişkileri var terör örgütüyle?
Hayır ne dediler de bu kanıya vardınız bunu merak ettim. Neyse ben sizin diğer konunuza bakayım.Ha temizlikcisi ha yemekcisi ha bekcisi ha kurucusu ne fark eder
Kiz ailesinden kopacak olsaydi ona secenek sunuldu hemde babasi tarafindan isterse gidr nikah yaparHayir Benim alakam Yok ama ailemde istenmeyen evlilik oldu yakin arkadasimda da. Ailenin davranisi Cok Onemli. Belki kiz ailesinden kopacak. Ayrica insanlarin cocuklari kimlerle kimlerle evleniyor da cevreye bir sey duyurmuyor. Neyse benimki tecrube ama siz bilirsiniz
TURKIYE CUMHURIYETI BUNLARI 42 YILDIR TURKIYEYE ALMAYARAKHayır ne dediler de bu kanıya vardınız bunu merak ettim. Neyse ben sizin diğer konunuza bakayım.
Siyaset mi bu acaba? Kardeşi, (konu sahibi lütfen yanlış anlamasın ama) beyinsizin birisiymiş. Kendisini, ailesini düşünmeyen birisi onun yüzüne baksa ne olur, bakmasa ne olur?Insanlara eziyet etmeyin siyaset baska aile meselesi baska, kardesiniz yuzunuze bakmaz bi daha
Arkadaşınız aynı sebeple mi istenmeyen evlilik yaptı?Hayir Benim alakam Yok ama ailemde istenmeyen evlilik oldu yakin arkadasimda da. Ailenin davranisi Cok Onemli. Belki kiz ailesinden kopacak. Ayrica insanlarin cocuklari kimlerle kimlerle evleniyor da cevreye bir sey duyurmuyor. Neyse benimki tecrube ama siz bilirsiniz
Valla pis gaza gelirsem o evi yarin basarimsonunda konu sahibini de çıldırttınız
Neden çemkiriyorsunuz yaTURKIYE CUMHURIYETI BUNLARI 42 YILDIR TURKIYEYE ALMAYARAK
KONSOLOSLUKTAN KARA LISTEYE ALINARAK
ADAM TURKIYE HAKKINDA KARALAYICI KITAPLAR YAZILARAK
ADAM BIZ PKK KURUCULARINDANIZ DIYEREK
YETERLIMI
DAHA DEVAM EDIMMI
ben yerinde olsam şu saatden sonra abimi de o kızı da yolda görsem tanımıyorum der geçerdimValla pis gaza gelirsem o evi yarin basarim
Bi cinnet geciririm
Zira kiz benim eve geldiginde olmaz demek icin topkandigimizda kizi dovmemek icin zor tuttum kendimi
Aile her şeyi sarıp sarmalamalı mı sizce?Ailecek yanlis yapiyorsunuz abiniz sizden daha cok kopacak, zaten boyle seylerde genelde oncesinde de ailede kopukluk oluyor, simdi daha fena olur. Ben aile baglarinin her seyden ustun olduguna inaniyorum, kotuye sapsa da sana katilmiyorum ama kardesimsin demeli
Cemkiren sizsiniz hadi yallah bi bakin itleriniz nerede leslenmisler bi gidinNeden çemkiriyorsunuz yaolayı anlamaya çalıştım, tüm yorumları okumak zorundamıyım? Her neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?