Yeminle iste ben kendimi tutamiyorumcinnet loading...
Ya olamıyorum iste gercektenSandriyon sakin ol.
Tansiyonlar yükselmesin.
Konun kapanır.
O kızın karşısında, o ailenin karşısında sakin durmak için evliya olmak lazım gelirdi zaten...Ya olamıyorum iste gercekten
Su kiz konusurken sanki yuzume pis pis gulen gelin adayi var gibi hayal ettim
Hemde nasil milliyetciydiBir de milliyetciydi yani abiniz öyle mi?
Böyle erkeklerin ne önünde yürünür ne arkasında
Annem hala kizin onlarla ayni dusunmedigini soyluyor kendini kandirdigini saniyor benide kandiracak gibiBen şunu anlamıyorum, abiniz böyle bir ailenin kızını nerden buldu yahu!!!
Bu siyasi ya da yaşam görüşü ayrılığı falan değil ki ilerde o bir adım atsın ben de atayım ortada buluşuruza gelsin.
Demek ki kendi de bir sempatizan.
Ben sizin yerinizde olsa anneniz sizi silmeden önce, ben bu işi onaylayan herkesi silerim. İster kanım ister canım olsun, bu ülkenin bir taşına toprağına ya da uçan kuşuna zarar vermeyi düşünen, bunu onaylayan kim varsa hayatımdan çıkarırım.
aklıma ne geldiHemde nasil milliyetciydi
Yillar once turk yuruyusunde olay cikti diye abimde bunlarin basinda diye ceza almisti
Asla asla ataturke ve tuttugu partiye laf dedirtmezdi
Ağır saçmalamışsınız net!Aynı şeyi dusunuyorum onceki konuya da aynı şeyi yazmam doğal. Benim dedigim bu konu genis bir konu kişilerin detaylı bir dosyasinı raporunu delilini vs. Gormeden kesin olaak terörist diyemem. Devletin demesi benim icin onemli degil. Ha deliller gerçekteen terörist oldugunu gosteriyorsa tabiki ben de lanetlerim. Mesela yeni gordum nişanda türk bayrağı olmasin demişler oyle bir nişana gitmezdim konu sahibi hakli. Ama bunu basta yazmamis dogal olarak kisitli bilgiyle kimseye terörist demem diyorum. Bu da şahsi fikrim sizi ilgilendirmez. Fikirlere saygı duyun biraz
2 gunde 1,3kg gitmis ki ben cok zor kilo veririmO kızın karşısında, o ailenin karşısında sakin durmak için evliya olmak lazım gelirdi zaten...
İnsanın içi de almaz midesi falan bulanır.
Oyh.....
Olsun sen burada sakin ol, duruşunu anlayan anladı zaten.
Şöyle düşünüyorum, görüşleri farklı olsa bile belki kız kurtulurdu abiniz sayesinde o ortamdan desem, yine olmuyor, nişan da Türk bayrağı olmayacak da ne demek bunlar kız vermeye değil savaşa hazırlanıyor gibiler.Hemde nasil milliyetciydi
Yillar once turk yuruyusunde olay cikti diye abimde bunlarin basinda diye ceza almisti
Asla asla ataturke ve tuttugu partiye laf dedirtmezdi
Hayiraklıma ne geldi
o zamanlarda miliyetçi bir kızla mı görüşüyordu abin
abin uymaca akıllı ya... şimdi nasıl terör seviciyse bir kız için...
öyle birşey olabilir mi
Şimdi kim olursa olsun ailesi ile yargılamaya karşıyımdır.Annem hala kizin onlarla ayni dusunmedigini soyluyor kendini kandirdigini saniyor benide kandiracak gibi
Kucuk kardesim babam benim gibi dusunuyor
Ozellikle kucuk kardesim = ben dusunceler ayni
3 ay once konu acmistim yine buyuk olaylar cikti abim kizdan ayrildi kiz annemin yanina gidip ben onlardan degilim sizle bir olmak istiyorum gibi sozler soyledi bunun üzerine annem inanarak nisan olayina ok dedi ama boyle degildiŞöyle düşünüyorum, görüşleri farklı olsa bile belki kız kurtulurdu abiniz sayesinde o ortamdan desem, yine olmuyor, nişan da Türk bayrağı olmayacak da ne demek bunlar kız vermeye değil savaşa hazırlanıyor gibiler.
Bende size hak veriyorum bu durumda silerlerse silsinler. Abinizi silmeyip sizi silen aileye de ne denir bilmiyorum..
1 ay once kucuk kardesim nisanlandiŞimdi kim olursa olsun ailesi ile yargılamaya karşıyımdır.
İster suçlu ister katil vs, suç bireyseldir.
Lakin buradaki mevzu başka.
Şahsım adına konuşursam, böyle bir bağı olduğunu bildiğim bir ailem olsa kendime yettiğim an siler atarım.
Kaldı ki kız öyle düşünmese bile abiniz o insanlarla bir araya gelecek, tokalaşıp büyüklerin ellerini öpecek, senelerce sürecek bir bağın içine girecek.
Madem ki kız öyle düşünmüyor, bassın kendi kendine nikahı, ailesine sırt çevirsin ve görüşmesin.
Nişan nedir yani çok mu elzem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?