Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu sakin olun, bırakın ne halt yerlerde yesinler, sizi sileni siz de silin, çok lazım değiller. Ben abimle senelerdir konuşmuyorum, sildim; nerem eksiliyor?

Ben şunu anlamıyorum, abiniz böyle bir ailenin kızını nerden buldu yahu!!!
Bu siyasi ya da yaşam görüşü ayrılığı falan değil ki ilerde o bir adım atsın ben de atayım ortada buluşuruza gelsin.
Demek ki kendi de bir sempatizan.
Ben sizin yerinizde olsa anneniz sizi silmeden önce, ben bu işi onaylayan herkesi silerim. İster kanım ister canım olsun, bu ülkenin bir taşına toprağına ya da uçan kuşuna zarar vermeyi düşünen, bunu onaylayan kim varsa hayatımdan çıkarırım.

Ya olamıyorum iste gercekten
Su kiz konusurken sanki yuzume pis pis gulen gelin adayi var gibi hayal ettim
O kızın karşısında, o ailenin karşısında sakin durmak için evliya olmak lazım gelirdi zaten...
İnsanın içi de almaz midesi falan bulanır.
Oyh.....
Olsun sen burada sakin ol, duruşunu anlayan anladı zaten.

Annem hala kizin onlarla ayni dusunmedigini soyluyor kendini kandirdigini saniyor benide kandiracak gibi
Kucuk kardesim babam benim gibi dusunuyor
Ozellikle kucuk kardesim = ben dusunceler ayni

Hemde nasil milliyetciydi
Yillar once turk yuruyusunde olay cikti diye abimde bunlarin basinda diye ceza almisti
Asla asla ataturke ve tuttugu partiye laf dedirtmezdi
aklıma ne geldi
o zamanlarda miliyetçi bir kızla mı görüşüyordu abin
abin uymaca akıllı ya... şimdi nasıl terör seviciyse bir kız için...
öyle birşey olabilir mi

Ağır saçmalamışsınız net!

2 gunde 1,3kg gitmis ki ben cok zor kilo veririm
Inanin halimi gorseniz elim titriyodu tansiyonum dustu
Icim almiyo aklim almiyo
Sokakda yurusem bir turk tanidik ayyyy su seyin bacisi degilmi puuuu pkk gelini almislar diyecekmis gibi hissediyorum

Hemde nasil milliyetciydi
Yillar once turk yuruyusunde olay cikti diye abimde bunlarin basinda diye ceza almisti
Asla asla ataturke ve tuttugu partiye laf dedirtmezdi
Şöyle düşünüyorum, görüşleri farklı olsa bile belki kız kurtulurdu abiniz sayesinde o ortamdan desem, yine olmuyor, nişan da Türk bayrağı olmayacak da ne demek bunlar kız vermeye değil savaşa hazırlanıyor gibiler.
Bende size hak veriyorum bu durumda silerlerse silsinler. Abinizi silmeyip sizi silen aileye de ne denir bilmiyorum..

aklıma ne geldi
o zamanlarda miliyetçi bir kızla mı görüşüyordu abin
abin uymaca akıllı ya... şimdi nasıl terör seviciyse bir kız için...
öyle birşey olabilir mi
Hayir
Evlendigi ilk esi normal seviyedeyfi yani oyle parti bayragi sallayan koyu siyasetci degildi

Annem hala kizin onlarla ayni dusunmedigini soyluyor kendini kandirdigini saniyor benide kandiracak gibi
Kucuk kardesim babam benim gibi dusunuyor
Ozellikle kucuk kardesim = ben dusunceler ayni
Şimdi kim olursa olsun ailesi ile yargılamaya karşıyımdır.
İster suçlu ister katil vs, suç bireyseldir.
Lakin buradaki mevzu başka.
Şahsım adına konuşursam, böyle bir bağı olduğunu bildiğim bir ailem olsa kendime yettiğim an siler atarım.
Kaldı ki kız öyle düşünmese bile abiniz o insanlarla bir araya gelecek, tokalaşıp büyüklerin ellerini öpecek, senelerce sürecek bir bağın içine girecek.
Madem ki kız öyle düşünmüyor, bassın kendi kendine nikahı, ailesine sırt çevirsin ve görüşmesin.
Nişan nedir yani çok mu elzem?

3 ay once konu acmistim yine buyuk olaylar cikti abim kizdan ayrildi kiz annemin yanina gidip ben onlardan degilim sizle bir olmak istiyorum gibi sozler soyledi bunun üzerine annem inanarak nisan olayina ok dedi ama boyle degildi
Mesela kiz abimle nikah yapardi ailesini birakip gelirdi OK
Ama suan yarin icin buyuk organizasyon yapildi
Esimin arkadaso ailecek gidip geldigimiz kari koca professional fotografci onlari tuttular bide ay rezalet ben onlarin yuzune nasil bakicam

1 ay once kucuk kardesim nisanlandi
Kiz zorla kendini davet ettirdi
Neyse davete geldi
Ben boyle yapmam ben soyle yaparim diye 5 yildizli nisan hazirligi yapti
Ay bide bunun evlilik teklifini gorseniz, ben gormedim ilgilenmiyorumda... 1700 euroya pirlanta almis 700 euroya evlilik teklifi icin masraf yapmis
Manyak seyler gercekten

Tüm yorumları okudum, dilerim terör sevicileri siteden temelli atılır. Allah yazmamış olsun ama başıma böyle bir şey gelse ne evlat dinlerim ne anne ne baba Ne kardeş ne koca. Tabii ki gitmeyeceksiniz, kızı ve ailesini kabul etmeyeceksiniz. Savunduğunuz düşüncelerde sonuna dek haklısınız.

abiniz yarından itibaren potansiyel bir terör örgütü mensubu bence. arkadaşların dedikleri çok doğru. Bence direkt soybağı reddi davası açın. Yarın öbür gün sözlü beyanda “görüşmüyorum ki” demek asla yeterli olmaz. Hatta abiniz evliliğini resmî makamlara bildirdiği an terörist ilan edilebilir. Kendinizi koruyun, soybağını reddedin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…