- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.184
- 1.123
Bana yada tanıdığım kimseye aileme akrabalarımiza hiçbir devlet yada hükumet tarafından durduk yere normal hayatımızı yaşarken terörist damgası vurulmadiKimin terörist olduğuna devlet karar verir görüşüne katılmıyorum. Buna insanların vicdanı karar verir. Devlet dün "canım-ciğerim, çok özledim geri dön" dediğine bugün terörist diyebiliyor. Veya yıllarca terörist dediğini bir anda davul zurnayla bağrına basabiliyor. Kim teröristtir konusunda nerede duracağımızı devlete göre belirleyeceksek başımız döner.
onlar şimdi bir türkü nasıl içimize kattık diye seviniyorlardır çıldırıcamBir de bu adamlar örgut mensubu abinize bu kızı nasıl verdiler ?
Ben de şimdi okuduklarım karşısında delireceğim galiba... Allahım, nasıl parçalanmadan durulur böyle bir pislik. Yurtdışında sabır taşı olmak gerek.birde gelinin babası ilk tanışmada saatlerde teröristliğinden gurur duyduğunu anlatmıştı
konu sahibi de kıyamam bilmeden ilk tanışma diye gitmiş duydukları karşısında orada duramamıştı o duyduklarından sonra zaten konu sahibinin babasıda konu sahibide abisine birsürü dil dökmüştü asla olmaz bu iş diye ...
Bebeğim ama kızı söz konusu.onlar şimdi bir türkü nasıl içimize kattık diye seviniyorlardır çıldırıcam
Sonuna kadar haklısınız sonuna kadar. Bu ne demek ya asıl siz silmelisiniz herkesi. Bu ihanet başka bir şey değil. Benliğine, şerefine her şeye ihanet. Yere batsın sevgisi. Çok haklısınız helal olsun size.Selam kizlar,
3 ay oncesinden bir konu acmistim
Abimin gorustugu kiz ailesi ve gorusleri hakkinda
Yarin nisanlari olucak ve ben katilmicam
Buyuzden annem beni siliyor
Bilmeyenler icin ufak bi ozet gecim
Kiz tarafi bi teror orgutune mensuplar
Turkiyeye girisleri yasak
Vs vs
Ben o aileyle asla bi araya gelmek istemiyorum diye direndigim icin annem bundan sonra bizi bilme gorme gibi laflar etti
Bu arada annemde istemiyor nisan ve evliliklerini
Aileye acik acik soylendi
Ama ikisi yani gencler istiyor diye mecbur birakiliyo
Ikiside istiyosa gitsin nikah yapsin bizi bitirsin denmesine ragmen, genclerde asiri derecede yuzsuzluk ve psikopatlik var
Onlar umrumda degil artik ama okadar gergin gunler yasaniyor ki cok yoruldum bu baskidan
Insanlara eziyet etmeyin siyaset baska aile meselesi baska, kardesiniz yuzunuze bakmaz bi dahaSelam kizlar,
Vs vs
Ben o aileyle asla bi araya gelmek istemiyorum diye direndigim icin annem bundan sonra bizi bilme gorme gibi laflar etti
Ikiside istiyosa gitsin nikah yapsin bizi bitirsin denmesine ragmen, genclerde asiri derecede yuzsuzluk ve psikopatlik var
Onlar umrumda degil artik ama okadar gergin gunler yasaniyor ki cok yoruldum bu baskidan
Vatan konusu namus konusudur bu ne bicim bi yorum ya. Bi laf vardir bilmem bilir misiniz “Soz konusu vatansa gerisi teferruattir. “Insanlara eziyet etmeyin siyaset baska aile meselesi baska, kardesiniz yuzunuze bakmaz bi daha
ay allah aşkına o abisi birdaha yüzüne bakmasa da olur , birşey kaybetmezInsanlara eziyet etmeyin siyaset baska aile meselesi baska, kardesiniz yuzunuze bakmaz bi daha
Bi gidermisin yaInsanlara eziyet etmeyin siyaset baska aile meselesi baska, kardesiniz yuzunuze bakmaz bi daha
Terörizm ne zamandan beri siyaset oldu? Sağ sol davası değil bu vatan davası.Insanlara eziyet etmeyin siyaset baska aile meselesi baska, kardesiniz yuzunuze bakmaz bi daha
O kadar derin bi mevzu ki. Öncelikle hayırli olsun diyeyim. İstediğiniz düğüne katılırsınız istediğinize katılmazsınız. Annenin öyle demesi doğru değil.Selam kizlar,
Vs vs
Ailecek yanlis yapiyorsunuz abiniz sizden daha cok kopacak, zaten boyle seylerde genelde oncesinde de ailede kopukluk oluyor, simdi daha fena olur. Ben aile baglarinin her seyden ustun olduguna inaniyorum, kotuye sapsa da sana katilmiyorum ama kardesimsin demeliBi gidermisin ya
su parti bu parti tutuluyo demiyorum
Pkk nezamandan beri siyaset oluyo
Belli ki bi acınız var bu konuda arkadaşlar sizce banlanmaya değer mi?Sanki o ayrımı sizin de yapmanız gerekiyor.
Canim ben o aileyle asla bir araya gelmek istemiyorumO kadar derin bi mevzu ki. Öncelikle hayırli olsun diyeyim. İstediğiniz düğüne katılırsınız istediğinize katılmazsınız. Annenin öyle demesi doğru değil.
Canım eşin sorun yapıyor mu bu konuyu? Abinle ya da diğer aile ile konuşmak veya düğüne katılmak konusunda ne düşünüyor? Bir de sen Abini tamamen silecek misin? Yoksa sadece kız ve ailesi ile mi görüşmek istemiyorsun.
Simdi dusunki erkek kardesin tecavuzcu gidip hala kardesim nambir van mi diyeceksinAilecek yanlis yapiyorsunuz abiniz sizden daha cok kopacak, zaten boyle seylerde genelde oncesinde de ailede kopukluk oluyor, simdi daha fena olur. Ben aile baglarinin her seyden ustun olduguna inaniyorum, kotuye sapsa da sana katilmiyorum ama kardesimsin demeli
nene hatun ''evladım anasız büyür ama vatansız büyüyemez'' diyerek yeni doğmuş bebeğini bıraktıda gitti öldü vatan için... onların sayesinde varız .Ailecek yanlis yapiyorsunuz abiniz sizden daha cok kopacak, zaten boyle seylerde genelde oncesinde de ailede kopukluk oluyor, simdi daha fena olur. Ben aile baglarinin her seyden ustun olduguna inaniyorum, kotuye sapsa da sana katilmiyorum ama kardesimsin demeli
Yoo herşeyden üstün değildir aile dediğin ne kan bağı mı sana çok güzel örnek verirdim de gerek yok gelcekte karşımda böyle konuşacak o kadın mıdır nedir hadi hadi boşa demogoji yapmayınAilecek yanlis yapiyorsunuz abiniz sizden daha cok kopacak, zaten boyle seylerde genelde oncesinde de ailede kopukluk oluyor, simdi daha fena olur. Ben aile baglarinin her seyden ustun olduguna inaniyorum, kotuye sapsa da sana katilmiyorum ama kardesimsin demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?