Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana yada tanıdığım kimseye aileme akrabalarımiza hiçbir devlet yada hükumet tarafından durduk yere normal hayatımızı yaşarken terörist damgası vurulmadi
Yani anlayacağın yok ama
Durup dururken ülkemden ihraç edilmedim veya kimse edilmedi
Kimse kaçıp başka kucaklara oturmak zorunda kalmadı dümdüz bir vatandaşa kimse sen giremezsin gelemezsin demiyor.
Anlamak istemiyorsun sanırım!!!

Ben de şimdi okuduklarım karşısında delireceğim galiba... Allahım, nasıl parçalanmadan durulur böyle bir pislik. Yurtdışında sabır taşı olmak gerek.

onlar şimdi bir türkü nasıl içimize kattık diye seviniyorlardır çıldırıcam
Bebeğim ama kızı söz konusu.
Yani bir Türk kızını shdhwbdvs anla yani :)
Gurur meseleside mi etmediler law.
Ne bileyim bunlar değişik pislikler her yol var bunlarda, ince hesaplari olmasın

Sonuna kadar haklısınız sonuna kadar. Bu ne demek ya asıl siz silmelisiniz herkesi. Bu ihanet başka bir şey değil. Benliğine, şerefine her şeye ihanet. Yere batsın sevgisi. Çok haklısınız helal olsun size.

Ben olsam annenizin bu tutumuna karsilik onun beni silmesini beklemez ben onu silerdim. Kusura bakmayin ama oyle abi de boyle hassas bi konuda ogluna arka cikan anne de olmaz olsun. Bayrak namustur otesi yoktur

Insanlara eziyet etmeyin siyaset baska aile meselesi baska, kardesiniz yuzunuze bakmaz bi daha

Insanlara eziyet etmeyin siyaset baska aile meselesi baska, kardesiniz yuzunuze bakmaz bi daha
Vatan konusu namus konusudur bu ne bicim bi yorum ya. Bi laf vardir bilmem bilir misiniz “Soz konusu vatansa gerisi teferruattir. “

ay allah aşkına o abisi birdaha yüzüne bakmasa da olur , birşey kaybetmez
eziyet eden konu sahibi değil, teröristlerle karşılıklı göbek atacaksın diye zorlayan abisi!

O kadar derin bi mevzu ki. Öncelikle hayırli olsun diyeyim. İstediğiniz düğüne katılırsınız istediğinize katılmazsınız. Annenin öyle demesi doğru değil.
Canım eşin sorun yapıyor mu bu konuyu? Abinle ya da diğer aile ile konuşmak veya düğüne katılmak konusunda ne düşünüyor? Bir de sen Abini tamamen silecek misin? Yoksa sadece kız ve ailesi ile mi görüşmek istemiyorsun.

Bi gidermisin ya
su parti bu parti tutuluyo demiyorum
Pkk nezamandan beri siyaset oluyo
Ailecek yanlis yapiyorsunuz abiniz sizden daha cok kopacak, zaten boyle seylerde genelde oncesinde de ailede kopukluk oluyor, simdi daha fena olur. Ben aile baglarinin her seyden ustun olduguna inaniyorum, kotuye sapsa da sana katilmiyorum ama kardesimsin demeli

Canim ben o aileyle asla bir araya gelmek istemiyorum
Kizinda onlardan oldugunu dusunuyorum cunku cok isteseydi ailesi olmadan nikah yapardi, onlardan bagimsiz bisekilde
Ama kiz illa evde nisan istiyor
Benim icin bitmistir
Abim bu gorusle geliyosa hic gormeyim daha iyi
Esim bu konuda bi yorum yapmiyor
Yani benim bilecegim bise
Olay bizim tarafdan
O kalkipda gitme, gelmesin falan demez
Benim her kararimda arkamda
Sen mantikli dusunen birisin herseyine saygi duyuyorum der Allah ondan razi olsun

Simdi dusunki erkek kardesin tecavuzcu gidip hala kardesim nambir van mi diyeceksin
Senin tarafini anladik zaten
Pkkyi parti sanan...

nene hatun ''evladım anasız büyür ama vatansız büyüyemez'' diyerek yeni doğmuş bebeğini bıraktıda gitti öldü vatan için... onların sayesinde varız .
nene hatun gibiler iyiki ne olursa olsun önce aile gelir dememiş öyle deselerdi şuan allah bilir nereye köle olarak satılıyorduk hangimiz kimin sığıntısıydık...
vatan aileden de önce gelir o olmazsa ailede olmaz .
erkekler ailesini bırakıp ölüme gidiyor ölmeye gidiyor ne için ?

Yoo herşeyden üstün değildir aile dediğin ne kan bağı mı sana çok güzel örnek verirdim de gerek yok gelcekte karşımda böyle konuşacak o kadın mıdır nedir hadi hadi boşa demogoji yapmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…