Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz muhtemelen darbe yapanlarla karıştıriyorsunuz yoksa durum vahim pkk ya üye olan teroristir bunu yazmaktan da niye çekiniyoruz arkadaşlar açık acık yazın bide gelecek benim evimde TÜRK BAYRAĞI istemiyoruz diyecekler bune cesaret bizim evden zor çıkardı o ne olduğu belli olmayan gelin adayı

Abisini iyi bir benzetsinler de görsün gevşek herif.
Nasıl sinirlendim.
Bayrak olayına delirdim hele

Kimin terörist olduğuna devlet karar verir görüşüne katılmıyorum. Buna insanların vicdanı karar verir. Devlet dün "canım-ciğerim, çok özledim geri dön" dediğine bugün terörist diyebiliyor. Veya yıllarca terörist dediğini bir anda davul zurnayla bağrına basabiliyor. Kim teröristtir konusunda nerede duracağımızı devlete göre belirleyeceksek başımız döner.

Vallahi delirdim bibi ya.
Ne demek ya.
Allahım evlerden ırak, düşündüm de insan katil olur .
birde gelinin babası ilk tanışmada saatlerde teröristliğinden gurur duyduğunu anlatmıştı

konu sahibi de kıyamam bilmeden ilk tanışma diye gitmiş duydukları karşısında orada duramamıştı o duyduklarından sonra zaten konu sahibinin babasıda konu sahibide abisine birsürü dil dökmüştü asla olmaz bu iş diye ...

Oha oha oha.

Hükümet ve devlet ayrımını yapın öyle gelin. Devlet biziz. Türkiye Cumhuriyeti halkıdır devlet.

türkiye cumhuriyeti burası muz cumhuriyeti değil,hangi partiyle sorununuz varsa siyaset bölümünde düşüncenizi paylaşabilirsiniz, siyasilerle TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin varlığını birbirine karıştırmayın

Benim bayrağımı istemeyen vatanıma düşünceyle bile olsa düşmanlık eden teröristtir .
Böyle bir konuda saygı duyulmaz .
Konu sahibi en iyisini yapıyorsunuz silin hepsini .

Türkiye Cumhuriyeti devleti yazıyor hükümet yazmıyor okuma yazma seviyesi kaç?

Hükümet yerine devlet yazdığım için beni eleştirdiniz. Ben de size "siz de hükümet yerine devlet" yazmışsınız demek istedim. Okuma yazma seviyesi Uluslararası İlişkiler yüksek lisans. Banlanmamak için daha fazla cevap yazmayacağım. İyi geceler.

Öyle bir aile ile bağ kuracağına ölsün daha iyi. O kız da ailesi de çok düğün, nişan istiyorlarsa çıkıp yaksınlar kendilerini. Hepsi ölsün, gebersinler topluca. O evlilik ile olan size, çocuklarınıza da oluyor. Mimleneceksiniz, istenmeyeceksiniz Türkiye'de.

hepsi kafayı yemiş. abin bir temiz baba dayağı yese akıllanırdı belki. git iç güveysi mi oluyorsun noluyorsan ol gözümüz görmesin deseydi annenle baban o da belki geri adım atardı. atmıyorsa da defolup gitsin. hem düğün yapacağım hem asla bayrağım olmayacak vs kurallara uyacağım. düğünde bayrak sevmem o ayrı ama gurbetçiler için önemlidir muhakkak. gitme kararlı ol konu sahiib. illa mecbur kalırsan da inadına kırmızı beyaz giyin bari

Türkiye ye girişi yasak olan insanların Türkiye de mi yaşadığını düşündünüz?
Konu çocuğun ailesi olduğu için ve onun ailesinin de nişan a geleceğini düşündüğüm için turkiyeye girişleri yasak olunca nasıl gelecekler anlamında söyledim.Ama egonuzu tatmin edebilirsiniz.En iyi sizsiniz, en çok siz biliyorsunuz,En mükemmel de sizsiniz Ben konu sahibine yazıyorum. HER YORUMA BURNUNUZU SOKMAYIN LUTFEN.

Abisinin daha iyi günleri bunlar.
Daha dur pişman olduğu günler de gelecek

Hükümetler gelip geçicidir.
Ve evet pkk rezil bir terör örgütüdür.
Yani hükümetlerin yanlışları hasebiyle biz bu adamlara terörist diyemeyecek miyiz ?
Ne alaka lan.
Ne ara bu kıvama geldik? Nasıl olur bu ya. Sinirlerim bozuldu yeminle. Hale bak ya. Rahat rahat da yazıyorlar.
Hem de uluslararası ilişkiler ok ok devam
Hükümet yerine devlet yazmışım öyle mi? Yani Türk bayrağını istemeyenleri terörist ilan eden hükümet. Ve bu yanlış?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…