Siz muhtemelen darbe yapanlarla karıştıriyorsunuz yoksa durum vahimAynı şeyi dusunuyorum onceki konuya da aynı şeyi yazmam doğal. Benim dedigim bu konu genis bir konu kişilerin detaylı bir dosyasinı raporunu delilini vs. Gormeden kesin olaak terörist diyemem. Devletin demesi benim icin onemli degil. Ha deliller gerçekteen terörist oldugunu gosteriyorsa tabiki ben de lanetlerim. Mesela yeni gordum nişanda türk bayrağı olmasin demişler oyle bir nişana gitmezdim konu sahibi hakli. Ama bunu basta yazmamis dogal olarak kisitli bilgiyle kimseye terörist demem diyorum. Bu da şahsi fikrim sizi ilgilendirmez. Fikirlere saygı duyun biraz
Abisini iyi bir benzetsinler de görsün gevşek herif.Siz muhtemelen darbe yapanlarla karıştıriyorsunuz yoksa durum vahimpkk ya üye olan teroristir bunu yazmaktan da niye çekiniyoruz arkadaşlar açık acık yazın bide gelecek benim evimde TÜRK BAYRAĞI istemiyoruz diyecekler bune cesaret bizim evden zor çıkardı o ne olduğu belli olmayan gelin adayı
Bide bu adam güya çok milliyetçiymiş utanmaz sevgilisi böyle birsey dediginde hiç yüzü kızarmadı mı acabaAbisini iyi bir benzetsinler de görsün gevşek herif.
Nasıl sinirlendim.
Bayrak olayına delirdim hele
Vallahi delirdim bibi ya.Bide bu adam güya çok milliyetçiymiş utanmaz sevgilisi böyle birsey dediginde hiç yüzü kızarmadı mı acaba
birde gelinin babası ilk tanışmada saatlerde teröristliğinden gurur duyduğunu anlatmıştıVallahi delirdim bibi ya.
Ne demek ya.
Allahım evlerden ırak, düşündüm de insan katil olur .
Oha oha oha.birde gelinin babası ilk tanışmada saatlerde teröristliğinden gurur duyduğunu anlatmıştı
konu sahibi de kıyamam bilmeden ilk tanışma diye gitmiş duydukları karşısında orada duramamıştı o duyduklarından sonra zaten konu sahibinin babasıda konu sahibide abisine birsürü dil dökmüştü asla olmaz bu iş diye ...
Hükümet ve devlet ayrımını yapın öyle gelin. Devlet biziz. Türkiye Cumhuriyeti halkıdır devlet.Kimin terörist olduğuna devlet karar verir görüşüne katılmıyorum. Buna insanların vicdanı karar verir. Devlet dün "canım-ciğerim, çok özledim geri dön" dediğine bugün terörist diyebiliyor. Veya yıllarca terörist dediğini bir anda davul zurnayla bağrına basabiliyor. Kim teröristtir konusunda nerede duracağımızı devlete göre belirleyeceksek başımız döner.
türkiye cumhuriyeti burası muz cumhuriyeti değil,hangi partiyle sorununuz varsa siyaset bölümünde düşüncenizi paylaşabilirsiniz, siyasilerle TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin varlığını birbirine karıştırmayınKimin terörist olduğuna devlet karar verir görüşüne katılmıyorum. Buna insanların vicdanı karar verir. Devlet dün "canım-ciğerim, çok özledim geri dön" dediğine bugün terörist diyebiliyor. Veya yıllarca terörist dediğini bir anda davul zurnayla bağrına basabiliyor. Kim teröristtir konusunda nerede duracağımızı devlete göre belirleyeceksek başımız döner.
Hükümet ve devlet ayrımını yapın öyle gelin. Devlet biziz. Türkiye Cumhuriyeti halkıdır devlet.
Türkiye Cumhuriyeti devleti terörist ilan etmişse bu böyledir ki konu sahibi de bunu onaylıyor.!
Türkiye Cumhuriyeti devleti yazıyor hükümet yazmıyor okuma yazma seviyesi kaç?Sanki o ayrımı sizin de yapmanız gerekiyor.
Benim bayrağımı istemeyen vatanıma düşünceyle bile olsa düşmanlık eden teröristtir .Aynı şeyi dusunuyorum onceki konuya da aynı şeyi yazmam doğal. Benim dedigim bu konu genis bir konu kişilerin detaylı bir dosyasinı raporunu delilini vs. Gormeden kesin olaak terörist diyemem. Devletin demesi benim icin onemli degil. Ha deliller gerçekteen terörist oldugunu gosteriyorsa tabiki ben de lanetlerim. Mesela yeni gordum nişanda türk bayrağı olmasin demişler oyle bir nişana gitmezdim konu sahibi hakli. Ama bunu basta yazmamis dogal olarak kisitli bilgiyle kimseye terörist demem diyorum. Bu da şahsi fikrim sizi ilgilendirmez. Fikirlere saygı duyun biraz
Türkiye Cumhuriyeti devleti yazıyor hükümet yazmıyor okuma yazma seviyesi kaç?
Konu çocuğun ailesi olduğu için ve onun ailesinin de nişan a geleceğini düşündüğüm için turkiyeye girişleri yasak olunca nasıl gelecekler anlamında söyledim.Ama egonuzu tatmin edebilirsiniz.En iyi sizsiniz, en çok siz biliyorsunuz,En mükemmel de sizsinizTürkiye ye girişi yasak olan insanların Türkiye de mi yaşadığını düşündünüz?
Abisinin daha iyi günleri bunlar.hepsi kafayı yemiş. abin bir temiz baba dayağı yese akıllanırdı belki. git iç güveysi mi oluyorsun noluyorsan ol gözümüz görmesin deseydi annenle baban o da belki geri adım atardı. atmıyorsa da defolup gitsin. hem düğün yapacağım hem asla bayrağım olmayacak vs kurallara uyacağım. düğünde bayrak sevmem o ayrı ama gurbetçiler için önemlidir muhakkak. gitme kararlı ol konu sahiib. illa mecbur kalırsan da inadına kırmızı beyaz giyin bari
Ne ara bu kıvama geldik? Nasıl olur bu ya. Sinirlerim bozuldu yeminle. Hale bak ya. Rahat rahat da yazıyorlar.Hükümetler gelip geçicidir.
Ve evet pkk rezil bir terör örgütüdür.
Yani hükümetlerin yanlışları hasebiyle biz bu adamlara terörist diyemeyecek miyiz ?
Ne alaka lan.
Hem de uluslararası ilişkiler ok ok devamHükümet yerine devlet yazdığım için beni eleştirdiniz. Ben de size "siz de hükümet yerine devlet" yazmışsınız demek istedim. Okuma yazma seviyesi Uluslararası İlişkiler yüksek lisans. Banlanmamak için daha fazla cevap yazmayacağım. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?