Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel dediniz. Her seçimin bedeli olur.
Bu abi hiç mi bedel ödemesin, hiç mi yaptırımı olmasın bu çıktığı yolun? Kaybetsin kardeşini

Biraz sert olacak ama bence abisi canına kıysa daha iyi. Yani pkk lı biri ile evlenirse 2 gün sonra oda pkk lı olur.. Pkk lı olup askerlerimizin canına kıyacağına kendi canına kıysın daha iyi.. Allah anne ne babana sabır versin. Ama onlar destekçi olmasaydı bu iş bir şekilde olmazdı.. Abin canına falan koymaz sanmıyorum blöftür. Ama pkk lı olacağına canına kıysın daha iyi!!

kızın ne olduğunu geçin herhangi bir kız için de canına kıymakla tehdit eden kardeşi de silerdim bennn.

Ne güzel dediniz. Her seçimin bedeli olur.
Bu abi hiç mi bedel ödemesin, hiç mi yaptırımı olmasın bu çıktığı yolun? Kaybetsin kardeşini
Sanki basit bir kapris gibi davranılıyor. İşte biz Egeliyiz de X yerli gelin istemeyiz tarzı saçma sapan bir kapris olsa herkes bunun yanlış olduğunu söylerdi zaten. O zaman abi kardeşini silmekte haklı olurdu. Anne de konu sahibine sitem etmekte haklı olurdu. Ama bu basit bir kapris değil. Ki bu kapris değil. Bu bir yol ayrımı. Yaptığı seçimin ağırlığının ve ciddiyetinin farkında olup sorumluluğunu almalı. Madem kararlı bu konuda.

Böyle bir şeyi söylemek istemezdim ama öldürsünler yiyorsa. Bizim gibi vatanını seven çabalayanlar için bir kişi bir kişidir. Soyları kurusun, üreyemesinler inşallah

Abinize de umurunda mı bilmem ama hakkımızı helal etmiyoruz iki dünyadada yakasındayız, unutmayacağım bu konuyu.

Gün olur abinizin yüzüne tükürme cesareti gösterirseniz lütfen şehitlerimiz ve onların yetim kalan çocukları için de tükürün. ..

Kafamdan dumanlar çıka çıka okudum mesajları ve son mesajlarda evli olduğunuzu gördüm.

Ben de aile evinde onlara muhtaçsınız çıkacak yeriniz falan yok zannetmiştim.

Valla bu durumda annenizin sizi silmesini beklemenize gerek yok.

Ben olsam ben silerim zaten onların silmesini beklememe gerek yok.
Evim ayrı yurdum ayrı görmeyiveririm böyle şerefsizliğe çanak tutanları çok da tın.

Anneymiş kardeşmiş zerre umurumda olmaz şu durumda. Söylenmesi gerekenleri söylemişsiniz. Sizi takan yok.

Annenize de ayrı uyuz oldum. Anneyim ben diyormuş ya hani. Sadece pislik abizine anne.

Bunların dışında,

Bakın bu durum sizin de başınızı yakar. Gerçekten söylüyorum çoluğunuzun çocuğunuzun geleceğini düşünüyorsanız şu dakika itibariyle hepsiyle iletişimi kesin. Ben olsam nüfus kütüğünden sildirme yolları falan arar dava bile ederdim ailem olarak gözükmesin ler diye. Böyle insanlarla akraba kalamam.

Abiniz bir kız için bayrağını nasıl satar?
Allah aklıma mukayyet olsun, kağıt parçasında bayrak olsa yerden alır aldırırım. Bu şekilde gördük, bu şekilde büyütüyoruz..
Akıllara zarar abinizin tavrı.
Tamam öldü bitti diyelim aşkından çatladı patladı. Ama durun orda bayrak neden olmayacak diyemiyor demekki. Vay be.
Vallahi yazık.
Allah akıl fikir versin, bu pislik yoldan döndürsün.

Annemin tutarini tartismicam
Cunku annem cok zayif ve duygusal birisi
Ama babam basindan beri net bi sekilde olmaz dedi
Neler demedi
Babasinin yanina gitti biz sizi istemiyoruz olmaz dedi rest cekti
Sanirim annem babami arayip aglamis yalvarmis cocuk intihar ederse bizim sucumuz gibi biseler demis
Banada zaten sen Allahmisin belki cok iyi olacaklar ne biliylsun demisti
Okadarki ne dedigini bilmeyen birisi annem

Bu yoruma suan tualete girip agliyorum gizli gizli
Cok uzgunum cok anlatamiyorum derecesini
Hayatimda boyle utanmadim boyle konuya maruz kaldigim icin
Bizim soyismimiz ne biliyomusun
Acik acik soylemiyecegim ama ordu mensupu sehit olan er kisiye verilen isim
Ve bu soyismine yakismiyor benim abim

Ya merakımdan sorucam. Bu kadar zıt olup nasıl tanışmış ve nasıl flörtleşmeye ilerlemiş konu?? Yani anlattığınıza göre siz sokakta yan yana geçmeyecek kadar koyu ülkücü bir abiye sahipmişsiniz.

Ben esimin kutugundeyim
Ama bekarlik soyadimdan vazgecemedim
Cunku gururla tasinacak bi soyisim
Sehit olan kisiler = ulkesi icin savasan kisiler= soyadim (es anlami)

Burda ki herkes gibi sizi sonuna kadar destekliyorum. Anne baba hakkı diye bir şey var evet ama şehitlerin de bizim üzerimizde hakkı var ,can hakkı. Her şey doğurup büyütmek değil. Annenize “silersen sil ama hasta olunca da beni arama ben de böyle bir rezilliğe şahit olduğunuz için sizi siliyorum ve soran olursa da oğlunuzun damat diye hangi aileye girdiğini söyleyeceğim.” Deyip telefonlarını açmayın. Silerse silsin ya madem oğlu çok değerli gitsin oğlu ve manyak gelini ile takılsın.

Abim bosanali 3 yil oldu
Hep tedavisi olmasi gerektigini soyledim ama o kendini hep normal olarak gordu
Sanirim onune bu cikinca bununla dustu kalkti kendini kaptirdi
Birde su var kizla asla be asla anlasamiyor kedi kopek gibi kavgz ediyolar surekli

Siz ağlayın diye yazmadım tüm bunları lütfen üzerinize alınmayın. Sizin dik duruşunuz için teşekkür ediyorum. Lakin abiniz için aynı dileklerde bulunmam mümkün değil iki dünyada da hesabı büyük bunun. Ne o şehitlere hesap verebilir nede ailelerine. Zaten böyle biriyle evlenerek safını da belli etmiş abiniz ne yazıkki...

Siz siz olun böyle birileriyle aile bağlarınızı sürdürmeyin lütfen hem vebalini ödeyemezsiniz hemde vicdanınıza birgün yenik düşersiniz. İçinizdeki o en büyük mahkeme vicdan ona yenilmeyin lütfen...

Yani konuyu okuyan biri sizi ailesiyle yaşayan, ailesine muhtaç genç kız sanacak. Kendi çekirdek ailesi olan yetişkin bir kadınsınız. Görüşmek istemiyorsanız açıkça söyleyin ve mesafenizi koyun.

Yuh çiftlere bak Valla ben dinlemiyorum hiç hatta anneme düğümün olsa bile akrabalarımın çoğunu çağırmayacağım ısrar edersen de girişte gireceklerin listesini hazırlarım sen mağdur olursun dedim Çoğunun düğününe gitmem de görüşmem de terörden farksız onlar benim için o derece nefret ediyorum hepsinden Seni silerim derse annem öfkelenirim zaten çünkü bir evladı silmek böyle saçma sapan sebeplerle basit değil onun için basitse de silsin zaten. Zamanında dayım muhtarlık için köye ikametgahımın alınmasını istedi annemden ben de dayıma oy falan vermem dedim annemde eşşek gibi vereceksin gerekirse özel uçak tutarım ırt zırt saçmaladı isterse silah daya kafama umurumda olmaz dedim benden habersiz ikametgahımı aldırmış köye manyak oy vermeyecektim sadece kuzenimin yanına gitmiştim ve karşı tarafta ki aday da düşmanımız sayılırdı öyle verdim bizim sülale tam diziliktir şimdi annemde dersini aldı kazığı yiyince bende vermiycem diyor bende yok yok ver sen seversin nankörlükleri dedim Yani böyle kardeş amca dayı için nişan için evladını karşına almana değmez saçmalık bana göre. Ben baskılara boyun eğmedim çok şükür evlatlık gibi hissettim kendimi onlarn içinde çünkü ciddi anlamda farklıyım onlardan düşüncelerim, yaşam tarzım, inancım... Her şey. Giyimime laf ediyorlardı şimdi ağzını bıçak açmıyor hiçbirinin laflarını çok güzel verdim çünkü unutacaklarını da hiiç sanmıyorum Anneme de dedim ki beni ezdirmeye devam eder korumazsan ben de bundan sonra sana hiçbir özelim ya da derdimi ileri de olacak sevgilimi acılarımı iyi günlerimi paylaşmam kendi içimde tek yaşarım dedim biraz damardan girdim anlayacağın asdfghj işe yaradı yani

Ben esimin kutugundeyim
Ama bekarlik soyadimdan vazgecemedim
Cunku gururla tasinacak bi soyisim
Sehit olan kisiler = ulkesi icin savasan kisiler= soyadim (es anlami)
Anlıyorum tabi ki soyisminizi taşımak istemeniz.

Benim bahsettiğim şu: Yarın öbürgün çocuklarınız ülkeye dönüş yapar devlet kademesinde bir işe girmek ister. Araştırılırsa böyle bir dayıları olduğu için önlerine taş koyulur çevrelerinde duyan olursa mahalle baskısı etiketleme vs yaşanabilir.

O yüzden ben onları siler ve sildiğimi de resmi olarak belgelendirirdim. 10 sene sonra "ya evet öyle ama ben görüşmüyorum" beyanınız dikkate alınmaz çünkü.

Bakın burada tercih açık, tek tek sıralayalım:
1) Babanız, küçük kardeşiniz sizin arkanızda
2) Tüm memleket sizin arkanızda
3) Abiyi memnun edeceğim demek suç kaydı olması için risk almak demek.
O nişana katılmak için çıldırmış olmanız gerek, niye kendinizi böyle bir yola sokasınız?

O aile Türkiyeden memleketten tamamen vazgeçmiş, emin olun size de tüm akran bağlarınızı koparın diyecekler. Niye keyifleri olsun diye uğraşacaksınız ki? Bırakın küssünler.

Böyle durumlarda illa ki olmayacak olan olsun diyen birisi çıkar, o da anneniz olmuş. Zaten forum olarak erkek kız evlat ayrımından illalah ettik.

Kardeşinizin zaten eskiden beridir duygusal olarak dengesi sorunlu, bir hanım bulunca dengesi iyice kaymış.

Gelin ve erkek kardeşiniz annenizin o kadar çırpınışını bir lafla öder, annenizin yüzsüz geline kendini sevdirmesi mümkün değil hep daha fazlasını isteyecek. Şimdi sevgiyle evlenirler, üç gün sonra aynı hızla boşanırlar. Siz bu süreçte kendinizi kenarda tutun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…