Ne güzel dediniz. Her seçimin bedeli olur.Anneniz çok başarısız bir manipülatör ve çok acımasız. Bir çocuğu kullanarak istediğini yaptırmaya çalışması iğrenç.
Bazı seçimlerin bedeli olur. Eğer abiniz bu seçimi yapıyorsa, bedeli de kardeşini kaybetmek olacak. Sizleri de arkasından sürükleyemez, kendi yolu kendi seçimi, yalnız yürüyecek artık.
Biraz sert olacak ama bence abisi canına kıysa daha iyi. Yani pkk lı biri ile evlenirse 2 gün sonra oda pkk lı olur.. Pkk lı olup askerlerimizin canına kıyacağına kendi canına kıysın daha iyi.. Allah anne ne babana sabır versin. Ama onlar destekçi olmasaydı bu iş bir şekilde olmazdı.. Abin canına falan koymaz sanmıyorum blöftür. Ama pkk lı olacağına canına kıysın daha iyi!!Çok çok çok üzüldüm… Allah anne ve babanızın yardımcısı olsun, onlara kızmayın elleri mahkum, evlat bu insan atıp silemiyor işte, korkuyorlardır abiniz canına kıyarsa ömür boyu vicdan azabı çekerler diyeAbiniz en kısa zamanda doğru yolu bulur inşAllah
kızın ne olduğunu geçin herhangi bir kız için de canına kıymakla tehdit eden kardeşi de silerdim bennn.Biraz sert olacak ama bence abisi canına kıysa daha iyi. Yani pkk lı biri ile evlenirse 2 gün sonra oda pkk lı olur.. Pkk lı olup askerlerimizin canına kıyacağına kendi canına kıysın daha iyi.. Allah anne ne babana sabır versin. Ama onlar destekçi olmasaydı bu iş bir şekilde olmazdı.. Abin canına falan koymaz sanmıyorum blöftür. Ama pkk lı olacağına canına kıysın daha iyi!!
Sanki basit bir kapris gibi davranılıyor. İşte biz Egeliyiz de X yerli gelin istemeyiz tarzı saçma sapan bir kapris olsa herkes bunun yanlış olduğunu söylerdi zaten. O zaman abi kardeşini silmekte haklı olurdu. Anne de konu sahibine sitem etmekte haklı olurdu. Ama bu basit bir kapris değil. Ki bu kapris değil. Bu bir yol ayrımı. Yaptığı seçimin ağırlığının ve ciddiyetinin farkında olup sorumluluğunu almalı. Madem kararlı bu konuda.Ne güzel dediniz. Her seçimin bedeli olur.
Bu abi hiç mi bedel ödemesin, hiç mi yaptırımı olmasın bu çıktığı yolun? Kaybetsin kardeşini
Böyle bir şeyi söylemek istemezdim ama öldürsünler yiyorsa. Bizim gibi vatanını seven çabalayanlar için bir kişi bir kişidir. Soyları kurusun, üreyemesinler inşallahYa inanin ailenin butun yuku bende
Biz cok milliyetciyiz
Turkiyedeki akrabalarimizin hic birine haber etmiyolar
Babam utancindan
Annem korkusundan
Babam ben gidersem koydeki kucuk cocuk bile yuzume tukurur
Ne halin varsa gor diyor abime
Ama abimde kizda cok yuzsuz ve gurursuzlar gece babamin evinden kalkmamislar gelmezsen kendimizi oldururuz sizin üzerine atariz diyolar
Annemin tutarini tartismicamBiraz sert olacak ama bence abisi canına kıysa daha iyi. Yani pkk lı biri ile evlenirse 2 gün sonra oda pkk lı olur.. Pkk lı olup askerlerimizin canına kıyacağına kendi canına kıysın daha iyi.. Allah anne ne babana sabır versin. Ama onlar destekçi olmasaydı bu iş bir şekilde olmazdı.. Abin canına falan koymaz sanmıyorum blöftür. Ama pkk lı olacağına canına kıysın daha iyi!!
Bu yoruma suan tualete girip agliyorum gizli gizliBöyle bir şeyi söylemek istemezdim ama öldürsünler yiyorsa. Bizim gibi vatanını seven çabalayanlar için bir kişi bir kişidir. Soyları kurusun, üreyemesinler inşallah
Abinize de umurunda mı bilmem ama hakkımızı helal etmiyoruz iki dünyadada yakasındayız, unutmayacağım bu konuyu.
Gün olur abinizin yüzüne tükürme cesareti gösterirseniz lütfen şehitlerimiz ve onların yetim kalan çocukları için de tükürün. ..
Nişan sadece Türkiye'de mi yapıla biliyor?Turkiyeye girişleri yasaksa nasıl nişan yapılıyor.?
Ya merakımdan sorucam. Bu kadar zıt olup nasıl tanışmış ve nasıl flörtleşmeye ilerlemiş konu?? Yani anlattığınıza göre siz sokakta yan yana geçmeyecek kadar koyu ülkücü bir abiye sahipmişsiniz.Bu yoruma suan tualete girip agliyorum gizli gizli
Cok uzgunum cok anlatamiyorum derecesini
Hayatimda boyle utanmadim boyle konuya maruz kaldigim icin
Bizim soyismimiz ne biliyomusun
Acik acik soylemiyecegim ama ordu mensupu sehit olan er kisiye verilen isim
Ve bu soyismine yakismiyor benim abim
Ben esimin kutugundeyimKafamdan dumanlar çıka çıka okudum mesajları ve son mesajlarda evli olduğunuzu gördüm.
Ben de aile evinde onlara muhtaçsınız çıkacak yeriniz falan yok zannetmiştim.
Valla bu durumda annenizin sizi silmesini beklemenize gerek yok.
Ben olsam ben silerim zaten onların silmesini beklememe gerek yok.
Evim ayrı yurdum ayrı görmeyiveririm böyle şerefsizliğe çanak tutanları çok da tın.
Anneymiş kardeşmiş zerre umurumda olmaz şu durumda. Söylenmesi gerekenleri söylemişsiniz. Sizi takan yok.
Annenize de ayrı uyuz oldum. Anneyim ben diyormuş ya hani. Sadece pislik abizine anne.
Bunların dışında,
Bakın bu durum sizin de başınızı yakar. Gerçekten söylüyorum çoluğunuzun çocuğunuzun geleceğini düşünüyorsanız şu dakika itibariyle hepsiyle iletişimi kesin. Ben olsam nüfus kütüğünden sildirme yolları falan arar dava bile ederdim ailem olarak gözükmesin ler diye. Böyle insanlarla akraba kalamam.
Abim bosanali 3 yil olduYa merakımdan sorucam. Bu kadar zıt olup nasıl tanışmış ve nasıl flörtleşmeye ilerlemiş konu?? Yani anlattığınıza göre siz sokakta yan yana geçmeyecek kadar koyu ülkücü bir abiye sahipmişsiniz.
Siz ağlayın diye yazmadım tüm bunları lütfen üzerinize alınmayın. Sizin dik duruşunuz için teşekkür ediyorum. Lakin abiniz için aynı dileklerde bulunmam mümkün değil iki dünyada da hesabı büyük bunun. Ne o şehitlere hesap verebilir nede ailelerine. Zaten böyle biriyle evlenerek safını da belli etmiş abiniz ne yazıkki...Bu yoruma suan tualete girip agliyorum gizli gizli
Cok uzgunum cok anlatamiyorum derecesini
Hayatimda boyle utanmadim boyle konuya maruz kaldigim icin
Bizim soyismimiz ne biliyomusun
Acik acik soylemiyecegim ama ordu mensupu sehit olan er kisiye verilen isim
Ve bu soyismine yakismiyor benim abim
Yuh çiftlere bakSelam kizlar,
3 ay oncesinden bir konu acmistim
Abimin gorustugu kiz ailesi ve gorusleri hakkinda
Yarin nisanlari olucak ve ben katilmicam
Buyuzden annem beni siliyor
Bilmeyenler icin ufak bi ozet gecim
Kiz tarafi bi teror orgutune mensuplar
Turkiyeye girisleri yasak
Vs vs
Ben o aileyle asla bi araya gelmek istemiyorum diye direndigim icin annem bundan sonra bizi bilme gorme gibi laflar etti
Bu arada annemde istemiyor nisan ve evliliklerini
Aileye acik acik soylendi
Ama ikisi yani gencler istiyor diye mecbur birakiliyo
Ikiside istiyosa gitsin nikah yapsin bizi bitirsin denmesine ragmen, genclerde asiri derecede yuzsuzluk ve psikopatlik var
Onlar umrumda degil artik ama okadar gergin gunler yasaniyor ki cok yoruldum bu baskidan
Anlıyorum tabi ki soyisminizi taşımak istemeniz.Ben esimin kutugundeyim
Ama bekarlik soyadimdan vazgecemedim
Cunku gururla tasinacak bi soyisim
Sehit olan kisiler = ulkesi icin savasan kisiler= soyadim (es anlami)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?