Soylediklerinize katildigim icin ve utanc verici bi durum oldugu icin agliyorumSiz ağlayın diye yazmadım tüm bunları lütfen üzerinize alınmayın. Sizin dik duruşunuz için teşekkür ediyorum. Lakin abiniz için aynı dileklerde bulunmam mümkün değil iki dünyada da hesabı büyük bunun. Ne o şehitlere hesap verebilir nede ailelerine. Zaten böyle biriyle evlenerek safını da belli etmiş abiniz ne yazıkki...
Siz siz olun böyle birileriyle aile bağlarınızı sürdürmeyin lütfen hem vebalini ödeyemezsiniz hemde vicdanınıza birgün yenik düşersiniz. İçinizdeki o en büyük mahkeme vicdan ona yenilmeyin lütfen...
Ben olayin icerisinde olmak istemedikce annem cekiyorAnnenizin normal olmadığı ile ilgili konunuzu, yorumlarınız hatirliyorum.
Abinizde başlı başına sorunlu biri.
Siz evli barkli, kendi hayatı olan yetişkin bir kadınsınız.
Böyle bir meseleden sizi silerlerse silsinler. Ama o iş öyle de olmaz merak etmeyin.
Anneniz size asla rahat bırakmaz.
Niye bu kadar içerlediniz bu konuyu açıkçası anlayamadın.
Ortalıkta normal bit anne ve abi yok zaten.
Abiniz de layıgini bulmuş, ne hali varsa görsün su noktadan sonra.
Üye ve ailesinin yurt dışında yaşadığını bilmediğimden bu soruyu sormam normal fazla yorulmayın siz.Nişan sadece Türkiye'de mi yapıla biliyor?
Engel ailelerin turkiyede yaşadığını sanmam.Butun üyelerin bütün hayatini araştırmıyorum.Nişan Türkiye de yapılmıyorki engel ne?
Biliyosun demicanım konunu çok iyi biliyorum helal olsun sana gitmemekte çok iyi yapıyorsun
annen zaten çok manipüle ediyordu seni,annen de sana kötü davranıyor isabet olur küsmesi kurtulursun bence
Ben anlattim bile teyzelerimeAnneniz tatillerde filan Türkiye'ye gelmiyor mu? Azıcık aba altından sopa gösterin. Beni rahat bırakmazsan tüm akrabalara anlatırım filan deyin.
kendileri çalıp oynasınlar boşver hiç aralarında olmaBiliyosun demi
Aslinda konu rafa kaldirildi babam rest cekti
Kucuk kardesim nisanlandi gecen ay
Bunlar aska geldi tutturdular nisan yapacaz diye
Yarin yapiyolar iste
abin sıkıntılı biriydi zaten bunlar evlensinler fazla sürmez evlilikleri bence... kız tarafı zaten başlı başına problem abinde sağlıklı değil bu işin zaten sonu yok , 2 saat oturmaya dayanamayacağın ortam için kendini strese soktuğuna değmez annen bugün sildim seni der yarında işi düşünce arar yetiş der annenin huyuda ortada... en azından ben demiştim dersin en azından iyiki muhatap olmadım dersin onu dedirtecekler emin olAbim bosanali 3 yil oldu
Hep tedavisi olmasi gerektigini soyledim ama o kendini hep normal olarak gordu
Sanirim onune bu cikinca bununla dustu kalkti kendini kaptirdi
Birde su var kizla asla be asla anlasamiyor kedi kopek gibi kavgz ediyolar surekli
Ben anlattim bile teyzelerime
Kimse annemin yuzune bakmaz ama burda at kosturuyo
ayyyUstelik sartlarida dugunde TURK bayrak OLMAYACAKMIS
Bunun bi onemi varmiHangi terör örgütü?
Değil mi ama bu kadar terörü bol bir ülke yoktur herhalHangi terör örgütü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?