Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soylediklerinize katildigim icin ve utanc verici bi durum oldugu icin agliyorum
Sizin dediklerinizde kotu bise yok ben gercektende bu durumu yasamaktan utanc duyuyorum

Annenizin normal olmadığı ile ilgili konunuzu, yorumlarınız hatirliyorum.
Abinizde başlı başına sorunlu biri.
Siz evli barkli, kendi hayatı olan yetişkin bir kadınsınız.
Böyle bir meseleden sizi silerlerse silsinler. Ama o iş öyle de olmaz merak etmeyin.
Anneniz size asla rahat bırakmaz.
Niye bu kadar içerlediniz bu konuyu açıkçası anlayamadım.
Ortalıkta normal bir anne ve abi yok zaten.
Abiniz de layıgini bulmuş, ne hali varsa görsün su noktadan sonra.

Böyle gelin ailesinden kopmak için kendilerinin söylemesini beklemem, ben zaten ilişkiyi keserim.

Ben olayin icerisinde olmak istemedikce annem cekiyor
Ben bikere rest cektim bu aile yuzunden ama hala beni yaninda istiyor
Sanirim oglumun arkasindayiz demek istiyor
Okadar ki akli calismiyo

canım konunu çok iyi biliyorum helal olsun sana gitmemekte çok iyi yapıyorsun
annen zaten çok manipüle ediyordu seni,annen de sana kötü davranıyor isabet olur küsmesi kurtulursun bence

Anneniz tatillerde filan Türkiye'ye gelmiyor mu? Azıcık aba altından sopa gösterin. Beni rahat bırakmazsan tüm akrabalara anlatırım filan deyin.

canım konunu çok iyi biliyorum helal olsun sana gitmemekte çok iyi yapıyorsun
annen zaten çok manipüle ediyordu seni,annen de sana kötü davranıyor isabet olur küsmesi kurtulursun bence
Biliyosun demi
Aslinda konu rafa kaldirildi babam rest cekti
Kucuk kardesim nisanlandi gecen ay
Bunlar aska geldi tutturdular nisan yapacaz diye
Yarin yapiyolar iste

Biliyosun demi
Aslinda konu rafa kaldirildi babam rest cekti
Kucuk kardesim nisanlandi gecen ay
Bunlar aska geldi tutturdular nisan yapacaz diye
Yarin yapiyolar iste
kendileri çalıp oynasınlar boşver hiç aralarında olma
onlardan bir farkın var o fark önemli fark

Abim bosanali 3 yil oldu
Hep tedavisi olmasi gerektigini soyledim ama o kendini hep normal olarak gordu
Sanirim onune bu cikinca bununla dustu kalkti kendini kaptirdi
Birde su var kizla asla be asla anlasamiyor kedi kopek gibi kavgz ediyolar surekli
abin sıkıntılı biriydi zaten bunlar evlensinler fazla sürmez evlilikleri bence... kız tarafı zaten başlı başına problem abinde sağlıklı değil bu işin zaten sonu yok , 2 saat oturmaya dayanamayacağın ortam için kendini strese soktuğuna değmez annen bugün sildim seni der yarında işi düşünce arar yetiş der annenin huyuda ortada... en azından ben demiştim dersin en azından iyiki muhatap olmadım dersin onu dedirtecekler emin ol

Ben anlattim bile teyzelerime
Kimse annemin yuzune bakmaz ama burda at kosturuyo

Salın o zaman. Abiniz de anneniz de istedikleri hayatı yaşasınlar. Gerekirse engelleyin. Acil bir şey olursa zaten babanız aracılığı ile haberiniz olur. Annenizin de size küseceği en fazla 1 ay bence. Sonra mecburen her şeyi unutup yine sizin vicdanınıza sığınacak çaresiz kalınca.

Ustelik sartlarida dugunde TURK bayrak OLMAYACAKMIS
ayyy bayılıyorum ya ,komplekslerini görmek de eğlendiriyor beni nasıl da korkuyorlar bayrağımızdan bileeee kesip attığımız tırnağımıza kurrrrbaaaan olsunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…