yaaaKizda korkunc derecede yuzsuzluk, psikopatlik var
Tabiki abimde ayni onun gibi olmus
Zaten saglam bi karakteri yoktu bunla takilmaktan ayni onun gibi olmus
Kucuk kardesim var kurban oldugum okadar olgunki, neler demedi ama anlamiyolar
Bu soylediginiz benim icin gurur verdi gercektenDuruşunuzu takdir ettim bu arada.
Konuyu üzülerek okudum.ben Gürcistan'da yaşıyorum.Azerbaycan türküyüm. hep her bayramda ve ya özel bir anımızda Azerbaycan ve Türkiye bayrağı yan-yana dalgalanır.burdaki(bizim yaşadığımız ilçedeki)herkes(Azerbaycan Türkleri)içinde Türkiye sevgisi var.insan bayrağından nasıl vaz geçer.kızım 8 yaşındaydı daha okul gezisine gitmiştik.yüzlerine boyayla resim yaptırıyordu çocuklar ama o türk bayrağı yaptırmıştı.gürcüler çok şaşırmıştı neden bunu yaptırdın diyince "o da bizim bayrağımız demişti".dik duruşunuzdan vazgeçmeyin.kızınız büyüdüyünde sizinle gurur duyacak.öyle bir dayıya ihtiyacı yok onun.Ben esimin kutugundeyim
Ama bekarlik soyadimdan vazgecemedim
Cunku gururla tasinacak bi soyisim
Sehit olan kisiler = ulkesi icin savasan kisiler= soyadim (es anlami)
Türkiye ye girişi yasak olan insanların Türkiye de mi yaşadığını düşündünüz?Engel ailelerin turkiyede yaşadığını sanmam.Butun üyelerin bütün hayatini araştırmıyorum.
siz önceki konusunda da aynı şeyi yazmıştınızUlkede herkes terorist ilan edildigi icin yaptiklarini somut olarak bilmedikce kimseyi terörist ilan etmiyorum. Ayrıca gidin samimi olun demedim. Ama ailede kusluk olunca esas konu sahibinin cani sikılacak, bir bayram olacak onlar gidiyor diye ailesine gitmeyecek. Bir ortak yakın dugunü olacak orda karşilaşinca keyfi kaçacak. Tabiki konusahibo gitmek istemiyorsa gitmesin ama olacaklari yazdım
Bu aileye damat oluyorsa intihar benzeri eylemlerden uzak kalamayacak gibi duruyor zaten. Uçuruma kendi ayağı ile gidecekse tutamazsınız da.Siz tek başınıza da doğru yolu seçmişsiniz. Maşallah diyorum sadece.Başkalarına kulak asmayın. Babanız da keşke güçlü durabilse...Babam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadi
Iyisinden dedik anlamadi kotusunden dedik anlamadi
Ailenin yanina babam gidip istemiyoruz kizinizi biz yokuz cok istiyolarsa defolup nikahlansinlar birde dugun dernek istiyosunuz
Ustelik sartlarida dugunde TURK bayrak OLMAYACAKMIS
Babam acik ve net soyledi
Annem psikolojik olarak saglam bir yapiya sahip degil
Abim onun aklina girip nisana ikna etti
Babama gelmezsen intihar ederim gibi sozler soylemis babam bitkin bi durumda
Bu sabaha kadar babam gucluydu, yine bi olaylar olmus sanirimBu aileye damat oluyorsa intihar benzeri eylemlerden uzak kalamayacak gibi duruyor zaten. Uçuruma kendi ayağı ile gidecekse tutamazsınız da.Siz tek başınıza da doğru yolu seçmişsiniz. Maşallah diyorum sadece.Başkalarına kulak asmayın. Babanız da keşke güçlü durabilse...
Aşk gadinGebersin belli ki abinde o kafada kusura bakma ama içimden bu geçti pislikler ya
Bu ne yüzsüzlüktür, babam bayrak istemiyor deme cüretini nasıl gösterebilir bu şey? Kolundan tutup dışarı atmadığınıza şükretsin. Bence hiç aşk vs evliliği falan değil bu. Resmen kendi ritüellerini yaptırmaya odaklı çalışma.Bu sabaha kadar babam gucluydu, yine bi olaylar olmus sanirim
Pek bilmiyorum takip etmek istemedigimden acmiyorum telefonlari
hiç şaşırmadım böyle yazmanızaYüzgörduluk gitseydiniz..boyle seylerde aileye rest olmuyor. Olunca rest ceken de uzüluyor bayramda seyrana. En iyisi bir iki gorevo yapıp uzak durmaktı. Düğüne gidin düzelsin. Sonra gorüşmeyin isterseniz bayramda seyranda araşın..yani adi küs olmasın demek istedigim küsluk gerginlik getiriyor ailede huzur kaçıyor
siz önceki konusunda da aynı şeyi yazmıştınız
sizin terörist ilan edip etmemenizin bir önemi yok
devletin kimleri terörist ilan ettiği ve kimlerin girişinin yasak olduğu belli
sempati duyuyorsunuz belli ki bunu burada
Aynı şeyi dusunuyorum onceki konuya da aynı şeyi yazmam doğal. Benim dedigim bu konu genis bir konu kişilerin detaylı bir dosyasinı raporunu delilini vs. Gormeden kesin olaak terörist diyemem. Devletin demesi benim icin onemli degil. Ha deliller gerçekteen terörist oldugunu gosteriyorsa tabiki ben de lanetlerim. Mesela yeni gordum nişanda türk bayrağı olmasin demişler oyle bir nişana gitmezdim konu sahibi hakli. Ama bunu basta yazmamis dogal olarak kisitli bilgiyle kimseye terörist demem diyorum. Bu da şahsi fikrim sizi ilgilendirmez. Fikirlere saygı duyun birazsiz önceki konusunda da aynı şeyi yazmıştınız
sizin terörist ilan edip etmemenizin bir önemi yok
devletin kimleri terörist ilan ettiği ve kimlerin girişinin yasak olduğu belli
sempati duyuyorsunuz belli ki bunu burada yapmanıza biz izin vermeyiz
Aynı şeyi dusunuyorum onceki konuya da aynı şeyi yazmam doğal. Benim dedigim bu konu genis bir konu kişilerin detaylı bir dosyasinı raporunu delilini vs. Gormeden kesin olaak terörist diyemem. Devletin demesi benim icin onemli degil.
Açık açık pkk mi yazsın ?Aynı şeyi dusunuyorum onceki konuya da aynı şeyi yazmam doğal. Benim dedigim bu konu genis bir konu kişilerin detaylı bir dosyasinı raporunu delilini vs. Gormeden kesin olaak terörist diyemem. Devletin demesi benim icin onemli degil. Ha deliller gerçekteen terörist oldugunu gosteriyorsa tabiki ben de lanetlerim. Mesela yeni gordum nişanda türk bayrağı olmasin demişler oyle bir nişana gitmezdim konu sahibi hakli. Ama bunu basta yazmamis dogal olarak kisitli bilgiyle kimseye terörist demem diyorum. Bu da şahsi fikrim sizi ilgilendirmez. Fikirlere saygı duyun biraz
Nasıl da biliyorsunuz nasıl giriş yapacağınızıUlkede herkes terorist ilan edildigi icin yaptiklarini somut olarak bilmedikce kimseyi terörist ilan etmiyorum. Ayrıca gidin samimi olun demedim. Ama ailede kusluk olunca esas konu sahibinin cani sikılacak, bir bayram olacak onlar gidiyor diye ailesine gitmeyecek. Bir ortak yakın dugunü olacak orda karşilaşinca keyfi kaçacak. Tabiki konusahibo gitmek istemiyorsa gitmesin ama olacaklari yazdım
Devletin terörist dedigi teroristtir benim gozumdeAynı şeyi dusunuyorum onceki konuya da aynı şeyi yazmam doğal. Benim dedigim bu konu genis bir konu kişilerin detaylı bir dosyasinı raporunu delilini vs. Gormeden kesin olaak terörist diyemem. Devletin demesi benim icin onemli degil. Ha deliller gerçekteen terörist oldugunu gosteriyorsa tabiki ben de lanetlerim. Mesela yeni gordum nişanda türk bayrağı olmasin demişler oyle bir nişana gitmezdim konu sahibi hakli. Ama bunu basta yazmamis dogal olarak kisitli bilgiyle kimseye terörist demem diyorum. Bu da şahsi fikrim sizi ilgilendirmez. Fikirlere saygı duyun biraz
Teröre bakış açısı fikir özgürlüğü değildir. Saygı duyulmaz.Aynı şeyi dusunuyorum onceki konuya da aynı şeyi yazmam doğal. Benim dedigim bu konu genis bir konu kişilerin detaylı bir dosyasinı raporunu delilini vs. Gormeden kesin olaak terörist diyemem. Devletin demesi benim icin onemli degil. Ha deliller gerçekteen terörist oldugunu gosteriyorsa tabiki ben de lanetlerim. Mesela yeni gordum nişanda türk bayrağı olmasin demişler oyle bir nişana gitmezdim konu sahibi hakli. Ama bunu basta yazmamis dogal olarak kisitli bilgiyle kimseye terörist demem diyorum. Bu da şahsi fikrim sizi ilgilendirmez. Fikirlere saygı duyun biraz
Onuda yazdimAçık açık pkk mi yazsın ?
Demek ki kafası basmıyor PKK'nın terör örgütü olduğuna.Onuda yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?