Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizda korkunc derecede yuzsuzluk, psikopatlik var
Tabiki abimde ayni onun gibi olmus
Zaten saglam bi karakteri yoktu bunla takilmaktan ayni onun gibi olmus
Kucuk kardesim var kurban oldugum okadar olgunki, neler demedi ama anlamiyolar
yaaa
abin kız onlardan farklı onlar gibi değil diyordu
ben ne demiştim o konuda?
otu çeeek köküne bak farklı olması mümkün değil demiştim
abin zaten sağlıklı değil onun böyle bir hata yapmasını anlıyorum , aklı başında biri böyle bir evlilik yapar mı ?
boşver üzülme sen çok ciddiyim zamana bırak seni annen silerse silsin kaybedecek birşeyin yok sakin ol sen

Ben esimin kutugundeyim
Ama bekarlik soyadimdan vazgecemedim
Cunku gururla tasinacak bi soyisim
Sehit olan kisiler = ulkesi icin savasan kisiler= soyadim (es anlami)
Konuyu üzülerek okudum.ben Gürcistan'da yaşıyorum.Azerbaycan türküyüm. hep her bayramda ve ya özel bir anımızda Azerbaycan ve Türkiye bayrağı yan-yana dalgalanır.burdaki(bizim yaşadığımız ilçedeki)herkes(Azerbaycan Türkleri)içinde Türkiye sevgisi var.insan bayrağından nasıl vaz geçer.kızım 8 yaşındaydı daha okul gezisine gitmiştik.yüzlerine boyayla resim yaptırıyordu çocuklar ama o türk bayrağı yaptırmıştı.gürcüler çok şaşırmıştı neden bunu yaptırdın diyince "o da bizim bayrağımız demişti".dik duruşunuzdan vazgeçmeyin.kızınız büyüdüyünde sizinle gurur duyacak.öyle bir dayıya ihtiyacı yok onun.

siz önceki konusunda da aynı şeyi yazmıştınız
sizin terörist ilan edip etmemenizin bir önemi yok
devletin kimleri terörist ilan ettiği ve kimlerin girişinin yasak olduğu belli
sempati duyuyorsunuz belli ki bunu burada yapmanıza biz izin vermeyiz

Bu aileye damat oluyorsa intihar benzeri eylemlerden uzak kalamayacak gibi duruyor zaten. Uçuruma kendi ayağı ile gidecekse tutamazsınız da.Siz tek başınıza da doğru yolu seçmişsiniz. Maşallah diyorum sadece.Başkalarına kulak asmayın. Babanız da keşke güçlü durabilse...

Bu sabaha kadar babam gucluydu, yine bi olaylar olmus sanirim
Pek bilmiyorum takip etmek istemedigimden acmiyorum telefonlari

Bu sabaha kadar babam gucluydu, yine bi olaylar olmus sanirim
Pek bilmiyorum takip etmek istemedigimden acmiyorum telefonlari
Bu ne yüzsüzlüktür, babam bayrak istemiyor deme cüretini nasıl gösterebilir bu şey? Kolundan tutup dışarı atmadığınıza şükretsin. Bence hiç aşk vs evliliği falan değil bu. Resmen kendi ritüellerini yaptırmaya odaklı çalışma.

hiç şaşırmadım böyle yazmanıza
siz onlar terörist değil sadece siyasi suçlular hükümetle ters düşmüşler diyen birisiniz hiç unutmadım sizi o yazdıklarınızdan dolayı.

Aynı şeyi dusunuyorum onceki konuya da aynı şeyi yazmam doğal. Benim dedigim bu konu genis bir konu kişilerin detaylı bir dosyasinı raporunu delilini vs. Gormeden kesin olaak terörist diyemem. Devletin demesi benim icin onemli degil. Ha deliller gerçekteen terörist oldugunu gosteriyorsa tabiki ben de lanetlerim. Mesela yeni gordum nişanda türk bayrağı olmasin demişler oyle bir nişana gitmezdim konu sahibi hakli. Ama bunu basta yazmamis dogal olarak kisitli bilgiyle kimseye terörist demem diyorum. Bu da şahsi fikrim sizi ilgilendirmez. Fikirlere saygı duyun biraz

pardon midem herşeyi kaldıramıyor

Ailene yazıklar olsun ayrıca.
Oğlununu terör örgütü mensuplarına damat ederken reddetmiyor ama kızını nisana gitmedi diye reddedebiliyor.
Bayrak olmayacak şartına bile evet diyebiliyor.
Senin ailen iki yüzlü canım.
Sana da yazık değil miydi ?
Eğer bu evliliği abin değil de sen yapmış olsaydın anında evlatlıktan reddederlerdi

Açık açık pkk mi yazsın ?

Nasıl da biliyorsunuz nasıl giriş yapacağınızı ülkede herkes terörist ilan ediliyor cümlesi çok tutulur zaten. Errrkesler terörist. Adamlar Türk bayrağını istemiyor devletin terörist ilan etmesi benim için önem arz etmiyor derken sen kimsin? Türkiye Cumhuriyeti devleti terörist ilan etmişse bu böyledir ki konu sahibi de bunu onaylıyor.!

Devletin terörist dedigi teroristtir benim gozumde
Siz gercekten iyimisiniz
Terörist nedir bunumu ogretiyosunuz
Turkiye Cumhuriyeti, koskoca devlet bu adama demiski sen pkk kurucularindan birisin bizim ulkemize gelirsen hapis demis
Hayir kimin terorist demesi gerek oyle olmasi icin

Teröre bakış açısı fikir özgürlüğü değildir. Saygı duyulmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…