Abisi esimden 3. Kez kredi cekmesini istiyor

malzeme alacakmış iş yapacakmış öyle demiş sanırım

Kredi çekerseniz siz ödersiniz. Ödeyecek durumunuz yoksa ne yapacaksınız?

atlatmayin. net olun. veremeyiz bitti. ayagini yorganina gore uzatsin luks yasayacagina.

Bahane aramak yerine abi kusura bakma kredi cekemem desin direk coj ihtiyaciyi varsa satsin arabasini bunu da belki tatli b8r dille söyleyebilir

neden bahane arıyosunuz ki? kaç yaşında insanlarsınız.
kredi çekmem başkası için dicek kocanız. ayrıca kendi abisi yani ne var 'sen borcuna sadık değilsin' derse.

Of başkaları adına utanıp bide sıkıntıya girmek ne kötü şey. Çekemeyiz kusura bakmayın deyin taviz vermeyin bir daha da böyle bir teklifle gelemesin.

Para istiyorsan arabanı sat ,yaşam standartlarını düşür ,borç parayla lux hayat yaşanmaz ..karşıdan çok paragöz görünüyorsun ,de .. neden sürekli borç yapıp ödeyemiyor ve sizi de bu yükün altına sokmaya çalışıyor ?

Yaw bana denk gelmiyor ki şöyle kredi mredi dilenen ..bi gelse , çıkıp da ebesini gördüğüne pişman edicem, yöntemini de tüm kk yla paylaşıcam :))

(Birinci dereceden yakınların acil ihtiyaçları sebebiyle yardım istemesini ayrı tutuyorum )

atlatmak yerine kredi çekmiyoruz kimseye deyip çekileceksiniz kenara.

Borçlarınız olduğunu kendiniz için yeni kredi çektiğinizi o yüzden kredi çekemeyeceğinizi söyleyin

Çok haklısın bu çift maaslilari ali ağaoğlu olarak görmeleri beni delirtiyor
Adamin evi arabası var 6 bin maaşı var baska yerden kaynağı var ama çift maaslilara size bir şey dokunmaz diyorlar
Madem çift maas cok güzel git karini çalıştır o zaman diyeceksin başka şey demeyeceksin

bir de şey var. afedersiniz ama çift maaşlıların çalışan kadını eşek sanki! diğeri sıcakta kavrula kavrula çalışıyor, soğukta kıçı dona dona çalışıyor, yavrusu kreşlerde büyüyor diğeri devirip bir yerini yatıyor. sen de çalış sen de çift maaş ol dimi!

eşimin bir arkadaşı borç alıyor vermiyor da. eşim arıyor ne yapıyorsun abi falan diye. işte sohbet ederken eşim diyor çocuğu bakıcıya bırakıyorum. o da diyor ki acıyorum senin çocuğa! menfaatçi herif önce sen kendine acı. onu bunu dolandırma derdinde utanmadan. benim yaptığım mı ayıp senin ki mi?? ahanda sinirlendim gene

Cüzi bir miktar birc yapıp bir kac odeme sonrasinda da kara listeye girdiginde kredi vermezler size.ne onun gonlu kirilir ne siz uzulursunuz.ben de boyle yapmayi dusunuyorum yoksa bas edemiyorum kredi cek diyenle ya da bana kefil ol diyenle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…