o kadıncağız sana yardımcı olmak istiyor ve tavsiyesi de gayet makul sizin şartlarınız için.makul olmayan sizsiniz intihar düşünceniz ki bunda da çok ciddi oldugunuzu zannetmiyorum.sanırım başka birine aşık olmuşsunuz bir an önce bu kişiden kurtulmak istiyorsunuz ama düşündüğünüz kadar kolay olmayacagını akrabanız söylemiş.size kolay gelsin.ablam kafamı karıştırdı aslında evlenip boşan o zaman aklanırsın dedi..zaten çalışıyorum muhasebe firmasında..işletme mevzunuyum..hadi çocuk orda burda der babanın kulağına gidrse o daha çok kötü diyor..ama ben o adamdan tiksiniyorum..kpss düşünüyorum..bu psikolojiyle olur mu bilmiyorum..aklım karman çorman..bir yanım ömrünün sonuna kadar ailenin yanında kal diyor..bir yanım vicdan azabı..
benim de anlamadığım o kişiyle evlenmek intihardan daha zor geliyor olması.intihar çok basit bir şey onun içinmadem intiharı gerektiren bir konu ise neden birlikte oldunuz? ben anlamıyorum ya. nasıl bir cesaret? ne garip cümleler. psikologa gidin. hatta psikiyatriste
benim de anlamadığım o kişiyle evlenmek intihardan daha zor geliyor olması.intihar çok basit bir şey onun için
onunla evlenmektense ve aileme bunları yaşattığım için çok üzgünüm.intihar daha mantıklıbenim de anlamadığım o kişiyle evlenmek intihardan daha zor geliyor olması.intihar çok basit bir şey onun için
onunla evlenmektense ve aileme bunları yaşattığım için çok üzgünüm.intihar daha mantıklı
onunla evlenmektense ve aileme bunları yaşattığım için çok üzgünüm.intihar daha mantıklı
şu yaşıma kadar kimseyi üzmedim..hep üzülen ben oldum..Allah var herşey varsizin gibileri çok iyi tanırım.adamı kanser edersiniz ve ntihar felanda etmezsiniz.işte öyle de bencilsinizdir.
evlenemeyecek olmam..torun torbaya karışamıyacaklar..başlarını yere eğdirmem..düşüncesizliğim..
Her konunuzda yazılacak her şey yazıldı söylendi
Hala başladığınız yerden 1 mm ilerleyemediniz
Tedavi için bile uğraşmıyorsunuz
Her şey insanın kendisinde bitiyor Bu arabeskliği acındırmayı siz kendinize yaşatıyorsunuz
Daha da söylenecek bir şey yok
ilerledim canım ilerledim..öyle biisi için hiçbirşeye değmez..işallah bu sefer doğru karar vermişimdir..yoluma bakacağım..farklı sektör ve farklı bir iş deneyeceğim..Allah razı olsun..Her konunuzda yazılacak her şey yazıldı söylendi
Her şey insanın kendisinde bitiyor Bu arabeskliği acındırmayı siz kendinize yaşatıyorsunuz
Sağlıklı sıhhatli insansın niye evlenemeyesinevlenemeyecek olmam..torun torbaya karışamıyacaklar..başlarını yere eğdirmem..düşüncesizliğim..
girecek aya farklı kendimi geliştirecek finans kurslarına gideceğim..Tıpkı fotodaki gibi tam bi pamuksun...Esin anlattıysan ben bilmiyorum
Normalde ne yaparsın iş güç durumların hobilerin nedir
Bunlara dört elle sarıl diyeceğim
Çevre baskısından sağlıklı düşünemez olmuşsun
Her konunuzda yazılacak her şey yazıldı söylendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?