ABLA TAVSİYESİ..SİZCE NE YAPMALIYIM

girecek aya farklı kendimi geliştirecek finans kurslarına gideceğim..Tıpkı fotodaki gibi tam bi pamuksun...
Sıradan bi avatar bu hatta hiç te pamuk sayılmam ( : tersim pistir
( Pamuğum diye hitap ettiğim minik kızım )
Kursu mursu bırak bence direk işe başla
Şöyle haldır haldır olsun, sabah trafikle uğraş gözünü zor aç simit çay ile kahvaltını yap sonra çalış çalış çalış
Bu ara ne kadar meşgul olsan o kadar iyi bence
Aklın dağılır bi

şu yaşıma kadar kimseyi üzmedim..hep üzülen ben oldum..Allah var herşey var

Allah intihar et de diyor di mi işine gelince Allah var her şey var oluyor.
şimdi adamla neden evlenmek istemiyorsun onu açık açık söyle millete.sevişmişsin sonra neden tiksindin? aşık oldugun biriyle sevişmek öyle kolay kolay pişmanlığa sebep olmaz.sebep ne? başka biri mi? durum o kadar kötü ise son çare o kişiyle evlenip 2 ay sonra olmadı deyip ananın evine dönmek olabilir ama sen evlenip boşanmış olmak da istemiyorsun ki anladıgım kadarıyla boşanmak pek de kabul edilmeyen bir şey değil çevrenizde.sebep bence çok farklı görünüyor.akraban deseydi ki tamam kız olan olmuş hadi gel diktirelim sen de sevdiğinle evlen o zamanda aynı durumda olur muydun?

Ben hem üzülüyorum hem sinirleniyorum
Adam orada kendi keyfinde
Kadıncağız hayatını mahvediyor
Yapılacak şey belli tamam ben bunu yaşadım kabullendim Artık kendi yaşamıma bakarım diyecek
Bir hayatımız var Değer mi kendine bunları yaşatmaya

yani burada o kadar konua çılır evlenme bu adamla denilir denilir gider evlenirler onlara her türlü eziyeti yaptıgı halde.işte ben konu sahibinde onu anlayamadım.tiksinmiş olmazmış.bunu nasıl becerdiğini buradaki hatunlara da söylesin de bizde bundan sonra ugrasmayalım.

söyle bir durum var bu konuda konu sahibinin isteği dahilinde olmamış diye biliyorum
Zamanında şikayette bile bulunabilirdi Ama o anın etkisiyle daha kötü içine kapanmış bunalıma sürüklenmiş bence tiksinmesi normal evlenmek de istemeyebilir
Ama hayatına son vermek istemesi çok saçma bana göre

Ben bilmiyordum

hayır desin iftira desin alsınlar doktora götürsünler.doktor 30 yaşındaki kadunı bakire değil mi diye muayene edecek değil.sacma yani.cok sevdiği ablası da dilini tutsun.ne bileyim çalışıyor para kazanıyor.kimseye muhtaç değil.durumu pek anlaşılır değil.

Ben öyle hatırlıyorum ama yanılıyor olabilir miyim acaba
Annesi aman kızım dikkatli ol diye izin veriyordu sonra olanlar oluyordu diye bi konu hatırlıyorum da yani onun Esin olup olmadığını bilmiyorum ?

Annesi aman kızım dikkatli ol diye izin veriyordu sonra olanlar oluyordu diye bi konu hatırlıyorum da yani onun Esin olup olmadığını bilmiyorum ?

Eski konulara bakamıyoruz galiba denedim de bulamadım
Ama o konu bu değildi
konu sahibinin daha eski sanırsam

hiç bir yerde yazmıyor inandım ksıa sürede aşık oldum gibi yazmış sanki

Konuda da ilk satırda yazmış nişanlımla zorla birlikte oldum diye
Eski konularını takip etmiştim hatırlıyorum ama simdi bulamadım nedense

Eski konulara bakamıyoruz galiba denedim de bulamadım
Ama o konu bu değildi
konu sahibinin daha eski sanırsam
Ben eski konularına ulaştım ama tamamına bakmadan gördüğüm yetti de arttı da
Yazarsam üzülür sanırım kopyalamayayım
Tedavi olsa fena olmaz

bakire olmamak neden büyük puntolarla belirtiliyor??? bu bi pislik/kirlilik/iğrençlik değil sizi kimler nasıl yetiştirmiş arkadaşım.. senin kendine özgüvenini/saygını kimler tüketmiş.. nasıl bir zihne sahipsin de bakire olmamak senin için yatcak yerin olmaması/intihar edecek seviyede kendini pis görmeye kadar varabiliyorsun??

şimdi pissin de evlenip mi namusunu temizleyeceksin yani..

ağzımdan neler neler çıkacak da kendimi çok zor tutuyorum..

Konuda da ilk satırda yazmış nişanlımla zorla birlikte oldum diye
Eski konularını takip etmiştim hatırlıyorum ama simdi bulamadım nedense

sorun şu ki intiharı bir çözüm olarak görüyor olması.adam tecavüz etmiş.ayrılacak güçlü olacak.kimsenin sözüne bakmayacak

Ama evet Jessey istemeyerekmiş o kısmı doğru hatırlıyorsun
Birlikte olduktan sonra da terk eden taraf nişanlısı olmuş hatta

intihar Allahtan ümit kesmektir.onu yok saymaktır.oysa onun gücü her şeye yeter.akla hayale gelmeyecek kapılar açar.

Ben eski konularına ulaştım ama tamamına bakmadan gördüğüm yetti de arttı da
Yazarsam üzülür sanırım kopyalamayayım
Tedavi olsa fena olmaz

sorun şu ki intiharı bir çözüm olarak görüyor olması.adam tecavüz etmiş.ayrılacak güçlü olacak.kimsenin sözüne bakmayacak

Burada çok öneriler verildi
Konu sahibi hala aynı yerde ilerleme yok
Tedavi de olmuyor galiba
kendi kendine Ya da buraya yazarak destek almaya çalışıyor demek ki bizim yazdıklarımız da yetmiyor
Hayata devam etme gücünü bir bulabilse zaten çözülecek de
Ama Hala aynı yerde takılı kalmış

yani iftira diyecek gerekirse polise mahkemeye gidecek.keşke kimseye söylemeseydi.

Ah Esin ah, konularına bi göz attım da ne desem bilemedim
Öncelikle doktor işini unut Antalya Ankara filan hikaye, gönlün önemli olan
Bir yanlışı diğer yanlışla kapatamazsın
Gideceksen de psikologa git mümkünse

İstemeyerek oldu diyorsun ailene bunu söylemende ne gibi sakınca var
Vay neden tecavüz ettiler diye bir de onlar mı döver

Bundan sonra her sakalı çıkana güvenme, hatta biz sakalsızlara da güvenme
Mahalle baskısı fazlasıyla var üzerinde tamam ama senin suçun yok önce bunu aklına kazı
Ama üstünü örtmek adına doktora gidersen o zaman sende eski nişanlın gibi milleti kandırmış olursun

Çok üzgünüm ama hiç bi çözüm yolun normal değil
Kah operasyon kah intihar diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…