Sıradan bi avatar bu hatta hiç te pamuk sayılmam ( : tersim pistirgirecek aya farklı kendimi geliştirecek finans kurslarına gideceğim..Tıpkı fotodaki gibi tam bi pamuksun...
şu yaşıma kadar kimseyi üzmedim..hep üzülen ben oldum..Allah var herşey var
Çok haklısınız. Bunları yaşayan 15 yaşında bir çocuk olsa bile, bu kadar abartmazdı olayı. Banlanmamak için içimden geçenleri yazamıyorum maalesef. Başlarsam çok ağır konuşacağım çünkü aptal kadınlara hiç mi hiç tahammül edemiyorum.
Ben hem üzülüyorum hem sinirleniyorum
Adam orada kendi keyfinde
Kadıncağız hayatını mahvediyor
Yapılacak şey belli tamam ben bunu yaşadım kabullendim Artık kendi yaşamıma bakarım diyecek
Bir hayatımız var Değer mi kendine bunları yaşatmaya
yani burada o kadar konua çılır evlenme bu adamla denilir denilir gider evlenirler onlara her türlü eziyeti yaptıgı halde.işte ben konu sahibinde onu anlayamadım.tiksinmiş olmazmış.bunu nasıl becerdiğini buradaki hatunlara da söylesin de bizde bundan sonra ugrasmayalım.
Ben bilmiyordumsöyle bir durum var bu konuda konu sahibinin isteği dahilinde olmamış diye biliyorum
Zamanında şikayette bile bulunabilirdi Ama o anın etkisiyle daha kötü içine kapanmış bunalıma sürüklenmiş bence tiksinmesi normal evlenmek de istemeyebilir
Ama hayatına son vermek istemesi çok saçma bana göre
söyle bir durum var bu konuda konu sahibinin isteği dahilinde olmamış diye biliyorum
Zamanında şikayette bile bulunabilirdi Ama o anın etkisiyle daha kötü içine kapanmış bunalıma sürüklenmiş bence tiksinmesi normal evlenmek de istemeyebilir
Ama hayatına son vermek istemesi çok saçma bana göre
Ben bilmiyordum
Annesi aman kızım dikkatli ol diye izin veriyordu sonra olanlar oluyordu diye bi konu hatırlıyorum da yani onun Esin olup olmadığını bilmiyorum ?Ben öyle hatırlıyorum ama yanılıyor olabilir miyim acaba
Annesi aman kızım dikkatli ol diye izin veriyordu sonra olanlar oluyordu diye bi konu hatırlıyorum da yani onun Esin olup olmadığını bilmiyorum ?
Ben öyle hatırlıyorum ama yanılıyor olabilir miyim acaba
hiç bir yerde yazmıyor inandım ksıa sürede aşık oldum gibi yazmış sanki
Ben eski konularına ulaştım ama tamamına bakmadan gördüğüm yetti de arttı daEski konulara bakamıyoruz galiba denedim de bulamadım
Ama o konu bu değildi
konu sahibinin daha eski sanırsam
Can dostlarım yine ben..nişanlıdan ayrılma döneminde 4.ayıma girmeme rağmen zaman zaman ağlamalarım ve yoğunlukta olan miğde bulantılarım devam ediyor..bir akrabam var..kendisi öz ablamdan daha yakındır..her zaman yanımdadır..benim durumumu(BAKİRE OLMADIĞIMI)..nişanlımla ilk başta zorla birlikte olduğumu ona söyledim..tabiki bi türlü toparlanamayışımdan ve sürekli ağlamalarımdan anladı mevzuyu..onun hiç kimseye söylemeyeceğini biliyorum..başladı bizim köyde kimse böyle yapmaz..sülalede yoktur böyle yapan..hiç beklemezdim bunu yapacağını dedi..ben daha çok kötü oldum..sırf seni kullandım diyen,bir öncekiyle birlikte olmuşsundur diye iftirada bulunan,(tüm ayrıntısıyla anlattığım halde)sen bana büyü yaptırdın diyen ve asıl kendisi büyücülükle uğraşan(en son hz.süleymanın kitabına baktırmış.güya geleceğimizi görmüş ben 2.evliliğimde kendimi öldürcem..o da dolandırılcakmış) bir adamla evlenmek istemiyorum..ablamda türk toplumunda bunun yeri yok..en iyisi bunu büyük halam çözer nikah masasına otur 2 ay sonra boşan diyor..ben de ailemin duymasından çok korkuyorum..56 yaşındalar ve bütün sermayeleri benim diyebilirim..benden sonra 22 yaşında kardeşim var..benim bu olayım duyulursa o bile evlenemez..bi kaç gündür intihar yöntemlerini araştırdım..haptan tutunda tarım ilacı içmeye kadar..şu an sadece ailemin yanında huzurlu ölmek istiyorum..daha yeni yeni nefes aldığımı hissettim..her şeyin daha kötüye gitmesini istemiyorum
Konuda da ilk satırda yazmış nişanlımla zorla birlikte oldum diye
Eski konularını takip etmiştim hatırlıyorum ama simdi bulamadım nedense
Ben eski konularına ulaştım ama tamamına bakmadan gördüğüm yetti de arttı da
Yazarsam üzülür sanırım kopyalamayayım
Tedavi olsa fena olmaz
sorun şu ki intiharı bir çözüm olarak görüyor olması.adam tecavüz etmiş.ayrılacak güçlü olacak.kimsenin sözüne bakmayacak
Burada çok öneriler verildi
Konu sahibi hala aynı yerde ilerleme yok
Tedavi de olmuyor galiba
kendi kendine Ya da buraya yazarak destek almaya çalışıyor demek ki bizim yazdıklarımız da yetmiyor
Hayata devam etme gücünü bir bulabilse zaten çözülecek de
Ama Hala aynı yerde takılı kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?