Ablalarım kardeşlerim benim eltim düğünümü mahvetti?

Üzerinden 5 ay geçmiş.O an göstermeniz gerekiyordu öfkenizi. Benim annemi itecek kadını orada parçalardım.Düğün falan umurumda olmazdı.

Biz tanıştığımız zaman oda yaklaşık 6 aylık evliydi nikah kıyılmıştı ona. Düğünü oldu 3-4 gün sonra. Kendisi evinde hamile kalmış 9 ay saklamış

bu gereksiz bilgi ne alaka? kadın nikalı kocasından hamile kalmış kime ne?

aynen böyle düşündüm. kötü kötü bakmış e sende bak olsun bitsin.
intikam falan komik.

Yakında kaynım evleniyor.
Eltimle aynı kuaföre gitmeyi düşünmüyorum, arayıp sormam o da beni aramaz, bence gerek yok, kınada düğünde de pek oynamam , hem oynamayı sevmem hem de pek bilmem.
Ne bu şimdi kaşımızın üstünde gözümüz var diye düğün mahvetmiş mi olacağız.
Elti ne yapmış tam anlamadım , tuvalete gittin diye bağırdı mı gerçekten? Belki sadece sordu?
İnsanları üzerine siz salmışsınız gibi geldi bana biraz. Ayrıca kendini ezdirmem diyerek ortada bağır çağır bence siz mahvetmişsiniz kendi düğününüzü

Eltiniz hamile kalmis 9 ay saklamış annesi spora yazdirmis evden kacmis vs vs .

Ben bunu konunuzdaki diger sorunlarla bir turlu baglayamadim ne alaka ??

Ben eltimi bir defa gordum nasil guleryuzlu nasil tatli anneme babama nasil saygılı iyi kalpli belli ama esime evime gelirse kovarim baştan kes önünü dedim sevmem ben es tarafi ile görüşmeyi.bir daha da gormedim.istemiyorsan girme ortama olsun bitsin yok ters bakti dik baktı olaylari yasamazsin.

Eşine sabırlar diliyorum

İntikam düşüncesini bir kenara atın yeni evlisiniz bu ayların tadını çıkarın. Eltinizlede gorusmezsiniz olur biter.

Ben de öyle eltim olsun isterdim ama isteyenlere beter elti istemeyenlere tatlı elti : ) adalet mi bu?

Kendi kendinize etmişsiniz. Kimsenin şahit olmadığı bir olayı salona gelip olay çıkararak anlatmışsınız,
Üstüne anneniz ve teyzeniz, iki kişi gitmiş sözde sakince konuşmaya... hadi oradan...
Resmen olayı büyütmüşsünüz ailecek.
Kadın kötü bakıyormuş da bilmem neymiş. Boşuna bilenmeyin. En az onun kadar kotusunuz. Görüşmeyin de kötülük daha fazla yayılmasın...

Aslında iyi yapmışsınız ama bu durumda abi de eve gelemez orası ağır olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…