Ablalarım kardeşlerim benim eltim düğünümü mahvetti?

Annem çok sakin bir insandır ..
Ama kesinlikle bana bağırmasına sessiz kalmaz ..
Bence elti düğünden önce bastırmaya çalışmış konu sahibini ..

Burada sadece tek tarafı dinliyoruz.
O da bana bağırdı’dan öteye bir şey diyemiyor.
Kına gecemde kim oynadı kim oynamadı hiç bilmiyorum.
Umrumda da degil, o gece benim eğlencem, ben oynadım. Çok da eğlendim.
Eltiyi kim neden takip etsin?
Kötü kötü baktı ne demek?
İsterse amuda kalkıp baksın, kadın bir şey yapmamış.
Dugun günü de tuvalette diye bağırdı diyor konu sahibi, o da ne demiş olabilir ki? Neredesin sen? Belki 5-10 dakikadır arıyorlardır bakıp çıktılar da görmediler diye bir an panik oldu vs.. bilmiyoruz ki. Hakaret mi etmiş? Neredesin demiş...
gidip dugun salonuna gelin olsam bu yüzden olay çıkarmazdım
Hele kadının peşinden iki kişiyi üstüne hiç salmazdım.
Hiç değilse kendim mahvettim dugunumu desin. Çünkü gerçek bu.

Kendimi paralel evrende gibi hissediyorum şu an

Senin yapacağın onunda içinin yakacagin tek şey eşinle sürekli mutluluk pozları paylasmaniz

Bence sadece sen nerdesin yaa herkes seni arıyor falan demiştir bu hep beni kıskanıyorlar kafasına bir türlü erişemedim.
şöyle dünya ve güneş sistemi konu sahibinin etrafında dönüyor:) daha doğrusu öyle zannediyor kendisi:) konu sahibi 15 yaşlarında olcak galiba

Eğer eltimin düğününde biricik eltimin annesi üstüme yürüse benim elimde armut toplamaz yani. O sana fesatla bakarken sen ona iyilikle mi baktın . Kızın sana yaptığı bişey yok yok şöyle baktı böyle baktı belkide sen yanlış anladın. Ne olursa olsun annesinin evinde hamile kaldı diye kınama. Senin kuzın da senin evinde hamile kalırsa bu günleri hatırla

Oncelikle evlenmeden hamile kalmasi ne sizi ne bizi ilgilendirir. Boyle bir bilgiyi neden verdiniz anlamadim. Gozumuzde kucumseyelim diye mi? Onun disinda dugun gununuze kadar olan kisimda moral bozacak bir durum degil bana gore. Ister kalksin oynasin ister kosede otursun banane der gecerim. Kuaforde de ayni sekilde gelmese de olur yani. Ama dugun gunu yaptigi olay farkli. Annenize fiziksel siddet uygulamis bu affedilemez. Evinize sokmayin. Gelis gidis yapmayin lafini ederse de manyaklarla ne isin olur senin deyip gecin.

Eltinin yaptığı bariz bir şey yok. Gülmemiş, oynamamış... yok tepeden bakmış... kınada kadını düşünmeyi bırakıp eğlenmenize baksaydınız, sanki siz kendi kınanızda çok mutluydunuz eltiyi izlerken... düğünde de kendi düğününde yangına körükle gidip olay çıkaran sizsiniz yani. Akıllı olsaydınız da mahvetmeseydiniz düğününüzü.

Eltiniz elle tutulur bir yanlis yapmamis. Siz kendi dugununuzde bagira cagira rezillik cikarmissiniz. Annenizle teyzeniz de eltinizi odaya cekip hesap sormus dugunun ortasinda. Bence initikam falan diye daha fazla ugrasmayin. Yapacaginizi yapmissiniz zaten ailece.

Kendisi rezillik çıkarmış dğğünde farkında değil daha
Kimbilir nasıl şok oldu davetliler

Al benden de o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…