Ablalarım kardeşlerim benim eltim düğünümü mahvetti?

Aslında iyi yapmışsınız ama bu durumda abi de eve gelemez orası ağır olmuş.
Allahtan abisinin eve gelmemesi icin sebebim varda ben butun sulalesine mal ettim.hic 1i ile görüşmüyorum
Eski esiminde ailes ile gorusmezdim.
Ben agzima geleni söylerim politik olamam bu akrabalık işleri siyaset gerektirir en iyi uzak durmak

Ben böyleyim diyip insanlardan kaçmak çözümse ve siz bundan memnunsanız,
Allah size sizin gibi gelin versin demek düşer o zaman bize :)

Siz lavobodan çıkarken bağırdığında direk nerdesin sen dediğinde
Hiç muhattap olmadan pardon da sanane diyip susturucaktın .
Benim anneme vursa boğazına yapışırdım herhalde ..
İyi sabırlısınız ..

Merakımdan soruyorum, eltiyi tanımam etmem haklı bulduğum için değil,
Belki gerçekten kötü biri

(Ama dugun öncesinde konu sahibinin kötü kötü baktı iddiasından başka bir şey de Yok ortada)

Anneniz teyzenizle birlikte gidip sizin eltinizi gelin odasında sıkıştırır mı?
Yoksa siz salona donup kimsenin haberi olmayan bir olayla rezillik çıkarmaya çalıştığınızda, sizi sakinleştirmeye çalışıp, olur böyle seyler, mahvetme gününü falan diyip her şeyi yoluna mı koyar?

Eltinizin hamileliğinden size ne ? Bunu ayrıntı olarak paylaşmanız bile art niyetli olduğunuzu gösterir
hem arada dedikodu yapanlarda çok masum değildir bunu unutmayın. Belki sizin hakkınızda da onu dolduruşa getirdiler ve oda öyle tepki verdi ?
Ben aradaki dedikoducular yüzünden biricik görümcemle konuşmadım aylarca . Siz kendi düğününüzü kendiniz mahvetmişsiniz başkasına yüklemeyin bunu.

Annem çok sakin bir insandır ..
Ama kesinlikle bana bağırmasına sessiz kalmaz ..
Bence elti düğünden önce bastırmaya çalışmış konu sahibini ..

Ben olsam eltinin suratını dikizleyeceğime kına gecemin tadını çıkarırdım. Elti oynamış oynamamış bayılmış ayılmış umrumda olmazdı. Nerdesin sen diyince bağırınca wcdeydim derdim hala bağırıyorsa avcuna mı işedim elticiğim sakin ol relax relax derdim geçerdim. İşim gücüm yok gidip anneme yetiştirmezdim yani. Hadi o sinirle söyledim diyelim ve elti de annemi ittirdi diyelim kaynımı alır eltinin yanına gider al karını buradan götür gözüme de gözükmesin yoksa olay çıkar derdim. Tabi işim buralara gelmesi çirkin olurdu. Ortada dinamit varmış ve sen bilinçli olarak çakmağı ateşlemişsin. Kısacası düğün gününü kendin mahvetmişsin. İntikam gibi saçmalıklara girişme. Tek yapman gereken konuşmamak.

Insan yerine koymayin. Hic yuzune bakmayin. Toplum icinde o yokmus gibi davranin. Size bir sey sordugunda duymuyirmus gibi davranip mesgul oldugunuz seyle ilgilenmeye devam edin. En sonunda patlar da size bisey derse canina okuyun onu sevmediginizi sevmek zorunda olmadiginizi haddini bilmesi gerektigini yoksa tacizden ve hakaretten kendisine dava acacaginizi soyleyin. Ben elti melti dinlemem haddini bil diyin. Yerini bilsin otursun. Ben yolardim bu kizi ya. Salaga bak . Sinir oldum suan

Görmezden gel. Onu ciddiye almayarak, yaptıklarına karşılık vermeyerek en büyük intikamı alırsın bence.

Ay taktığınız şeye bakın.. burada sadece annenizi itmesi olmamış ama oda "kızımdan ne istiyorsun" falan derken ona vurmuş olabilir.
Ben kendimi ezdirmemm falan ne mana anlayamadım.
Siz bu eltinizin özel durumuyla alakalı biraz dedikodu yapmış olabilir misiniz?

Bence sadece sen nerdesin yaa herkes seni arıyor falan demiştir bu hep beni kıskanıyorlar kafasına bir türlü erişemedim.

yok degil ama ne kadar iyide olsa fazla muhabbet suyunu çıkarır falan uzak olmayi tercih ediyorum.ben tersimdir zaten azcicik
Siz fazla muhabbet değil sıfır muhabbete indirgemişsiniz amanın eşiniz ne dedi kardeşimin eşi görüşeceğim tabi demedi mi. Tamam diyip evinize sokmadı mı cidden

yok artık bu nedir, insanların suçu yokken evden kovmak nedir? iyi misiniz

Sizin yaptığınz saçmalığın daniskası

Bence sadece sen nerdesin yaa herkes seni arıyor falan demiştir bu hep beni kıskanıyorlar kafasına bir türlü erişemedim.
Cidden nedir bu yahu, neyi kıslanacak ki millet böyle?
mahvetti her şeyi, e ne yaptı, kötü kötü baktı, başka hiçbir şey yok.
İnsanın adı elti olmaya görsün, baktığın bile sorun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…