- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Allahtan abisinin eve gelmemesi icin sebebim varda ben butun sulalesine mal ettim.hic 1i ile görüşmüyorumAslında iyi yapmışsınız ama bu durumda abi de eve gelemez orası ağır olmuş.
Allahtan abisinin eve gelmemesi icin sebebim varda ben butun sulalesine mal ettim.hic 1i ile görüşmüyorum
Eski esiminde ailes ile gorusmezdim.
Ben agzima geleni söylerim politik olamam bu akrabalık işleri siyaset gerektirir en iyi uzak durmak
Siz lavobodan çıkarken bağırdığında direk nerdesin sen dediğinde
Hiç muhattap olmadan pardon da sanane diyip susturucaktın .
Benim anneme vursa boğazına yapışırdım herhalde ..
İyi sabırlısınız ..
Annem çok sakin bir insandır ..Merakımdan soruyorum, eltiyi tanımam etmem haklı bulduğum için değil,
Belki gerçekten kötü biri
(Ama dugun öncesinde konu sahibinin kötü kötü baktı iddiasından başka bir şey de Yok ortada)
Anneniz teyzenizle birlikte gidip sizin eltinizi gelin odasında sıkıştırır mı?
Yoksa siz salona donup kimsenin haberi olmayan bir olayla rezillik çıkarmaya çalıştığınızda, sizi sakinleştirmeye çalışıp, olur böyle seyler, mahvetme gününü falan diyip her şeyi yoluna mı koyar?
Yakında kaynım evleniyor.
Eltimle aynı kuaföre gitmeyi düşünmüyorum, arayıp sormam o da beni aramaz, bence gerek yok, kınada düğünde de pek oynamam , hem oynamayı sevmem hem de pek bilmem.
Ne bu şimdi kaşımızın üstünde gözümüz var diye düğün mahvetmiş mi olacağız.
Elti ne yapmış tam anlamadım , tuvalete gittin diye bağırdı mı gerçekten? Belki sadece sordu?
İnsanları üzerine siz salmışsınız gibi geldi bana biraz. Ayrıca kendini ezdirmem diyerek ortada bağır çağır bence siz mahvetmişsiniz kendi düğününüzü
Siz fazla muhabbet değil sıfır muhabbete indirgemişsiniz amanınyok degil ama ne kadar iyide olsa fazla muhabbet suyunu çıkarır falan uzak olmayi tercih ediyorum.ben tersimdir zaten azcicik
Ben eltimi bir defa gordum nasil guleryuzlu nasil tatli anneme babama nasil saygılı iyi kalpli belli ama esime evime gelirse kovarim baştan kes önünü dedim sevmem ben es tarafi ile görüşmeyi.bir daha da gormedim.istemiyorsan girme ortama olsun bitsin yok ters bakti dik baktı olaylari yasamazsin.
yok artık bu nedir, insanların suçu yokken evden kovmak nedir? iyi misiniz
Sizin yaptığınz saçmalığın daniskasıBen eltimi bir defa gordum nasil guleryuzlu nasil tatli anneme babama nasil saygılı iyi kalpli belli ama esime evime gelirse kovarim baştan kes önünü dedim sevmem ben es tarafi ile görüşmeyi.bir daha da gormedim.istemiyorsan girme ortama olsun bitsin yok ters bakti dik baktı olaylari yasamazsin.
Evlerden ırakAllah'ım normal insanların nesli tükeniyorbence iyi değil.
Cidden nedir bu yahu, neyi kıslanacak ki millet böyle?Bence sadece sen nerdesin yaa herkes seni arıyor falan demiştirbu hep beni kıskanıyorlar kafasına bir türlü erişemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?