Ablalarım kardeşlerim benim eltim düğünümü mahvetti?

Basta anlattığın şeylerle senin konunun ne alakası var. Evlenmeden hamile kaldığı için zaten ne kadar kötü bir kadın olduğunu falan mi anladık şimdi. Ayrıca düğün gününe kadar somut hiçbir şey olmamış. Siz hep kendiniz yakistirmissiniz. Kadın tek laf bile etmemiş. Düğün günü de bir şey olmadığı konusunda aslında imza atarım. Büyük ihtimal o nerede olduğunu sordu çünkü bir gecikme olayı yaşandı. Sen de önce cemkirip ardından salonda millete reklam ettin. Annenler de kadını gelin odasında kıstırdı.

Çok okuyamadım ama seviyesiz insanları takmayarak en büyük intikamı almış olursun..
görmezden gel ve bundan zevk al..
Kesinlikle yapman gereken şey onu duygununda dediği gibi görmezden gelmek, onu yok saydığın zaman İnan kudurur aksi halde kendini savunmaya geçip çirkefleştiğinde seni kötü duruma düşürür.

Bu anlattiklariniz cok mantikli gelmedi bana.kimse niye tuvalete gittin diye bagirmaz sizde konunun basinda evlenmeden hamile kaldi yazmissiniz.skain bu konu sebebiyle ona imalarda bulunmus olmayasiniz.ayrica kimseyi kucumsemeyin ilerde sizinde kiziniz bu durumu yasayabilir

K.bakmayin kotu kalplisiniz.

Ne intikami allahinizi severseniz bende eltilerimi oyle ahım sevmem ne yaparlarsa yapsınlar kendi yuzlerini gosteriyolar akraba kayinpeder tarafi herkes anliyor nasil karakterde olduklarini yani.
Simdi sizde intikam alsaniz ondan ne kalir yaniniz olur ayrica cevrede nasil bir imaj birakirsiniz peki ?

"Düğün yerine indim bağırıp bana bağırdığını anlattım herkese ezdirmem ben kendimi diye." Mesela buna ne gerek varmış ki düğün gününüzde? Seviyesiz insanlarla bir olmuşsunuz.

Ay evlerden ırak ..
Canım sanat tavsiyem kayınvalidenle diğer eltinle varsa görümcenle falan aranı çok iyi tut ama onun hakkında iyi yada kötü kimseyle tek laf etme evliliğinle herkesle olan diyaloğunla onu çatlat uzaktan uzağa... Sanırım kendisi kötü şartlarda evlenmiş ve senin iyi şartlarda evlenmeni kıskanmış olan bu. Benimde eltim çok yeni daha bir haftalık ben onun herşeyine koşturdum aradım sordum sürekli ilgilendim büyük elti olmak bunu gerektirir senden sonra gelene yardımcı olacaksın ki yabancılık çekmesin. O nasıl fesat bi insan yaa benimde maddi olarak hiç bişeyim yapılmadı yoktu çünkü yapamadılar ama maşallah bu eltimle herşey çifter çifter yapıldı iğneden ipliğe düğünden kınaya altını evi arabası herşeyi alındı. Bir kere fesatlanmadım imrendim evet çok imrendim ama çeyizini sererken bile dualarla serdim herkesin kısmeti başka dedim Rabbim kızımdan güldürsün herşeyi yaşatsın inşallah dedim. Yani anlamıyorum böyle kötü kalpli insanları kanlı bıçaklı olsanız bilecek düğün günü susması gerekirdi. Kayınvalideniz kayınbraderiniz eşiniz ne diyor bu duruma diğer eltinizin görüşü ne merak ettim

Olayi kendi tarafinizdan anlatmissiniz ama ben niyeyse eltinizden yana oldum..sanki eltinuzle ilgili olay cikarmak istemissinizde firsat kollamissiniz gibi geldi

O elini alırım.
Bidaha kullanamaz.
O kadar diyim sadece.

Düğününüzü mahveden eltiniz değil, sizsiniz. Bilin istedim.

Nasil sevecen bi eltisiniz. Esiniz ne dedi siz boyle diyince?

Sen orada af edersin ne var cise gittim diye bağırıp olayi uzatmasaydin düğününde mahvolmazdi
Resmen kendi anneni teyzeni üzerine kadının üzerine salmışsın
Hic intikam falan deme seninde az kalir yanin yok

Sen benim bazen ruh ikizim oluyorsun

Belli ki eltinize karşı çok büyük çekememezlik ve kıskançlık içindesiniz.
Güler yüzünü tatliligini kıskanmışsınız .
Zaten eminim onunda sana hiç ihtiyacı yoktur. Çevresi tarafından size oranla çok fazla seviliyordur bence .

Kendi düğününü kendin mahvetmişsin. Hiç başka suçlu arama. Kendimi ezdirmem diyip kendi düğününde bağırıp çağırıp ortalığı karıştırman hakkaten komik.

Sen bunu atamiyorsan ben ne yapayim.. benim esimin babasigil dugun surecinde maddi manevi hic biseye karismadilar. Hep beni istemez bi tavur sergilediler. Nedeni de okumus olmam kulturlu olmam. Kendileri koyden kiz almaya alismjs bi aile çunku.. fazla geldim ve eziklìk seysine girdiler.. neyse..
Babasi dugunde takilari vermek istemedim diye olay cikartti. Bagirdi yumruk salladi havaya annemlerin ustune yurumeye kalkti tutthlar babami tuttular blmem ne. Muzik kac kere durdu caldi. Ben bok gibi kaldim oylece dondum kaldim. Aglayamadim noldugumu sasirdim. Hakkimi helal etmiyorum. Hic haketmedim. Hani desem ki sunun ceremesini cektim ama yok sucum yok kotu bi eksik yanim yok..cok uzuluyorum. 3yil oldu evleneli kinliyim ofkeliyim ama karsimdakiler oyle pislik oyle anlayissiz yuzsuz insanlar ki..hic bisey olmamiscasina devam ediyolar benle gorusmeye falan.. 1yil kadar gorusmedim ama sonra esimin haline uzuldm gorusmeye basladim. Affedemedim. Mesafeliyim. Soguk olmayi beceremiyorum ama mesafeliyim diyebilirim..Ben de her firsatta yaziyorum boyle konulara ki kendinizi kotu hissetmeyin diye.. Insan kendini gecer de annesine babasina yapilani unutmuyor.
Harcasalardj vermrz miydim takilardan. Borca giren biziz ama takida haklari yokken istemek neydi!? Vermedim diye olay cikarttilar. Hic bisey icime sinmedi. Dugunum olmasaymis keske. Vallahi keske olmasaymis nikah yetermus ..cunku evliligimin icine ettiler Allah belalarini versin..

Okumuş, kültürlü yorumu görsün KK üyeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…