- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi KIRIK_KALP90
-
Basta anlattığın şeylerle senin konunun ne alakası var. Evlenmeden hamile kaldığı için zaten ne kadar kötü bir kadın olduğunu falan mi anladık şimdi. Ayrıca düğün gününe kadar somut hiçbir şey olmamış. Siz hep kendiniz yakistirmissiniz. Kadın tek laf bile etmemiş. Düğün günü de bir şey olmadığı konusunda aslında imza atarım. Büyük ihtimal o nerede olduğunu sordu çünkü bir gecikme olayı yaşandı. Sen de önce cemkirip ardından salonda millete reklam ettin. Annenler de kadını gelin odasında kıstırdı.Kendisi 3 yıldır beni hiç çekemedi sürekli arkamdan konuştu beni kötüledi herkese. Biz tanıştığımız zaman oda yaklaşık 6 aylık evliydi nikah kıyılmıştı ona. Düğünü oldu 3-4 gün sonra. Kendisi evinde hamile kalmış 9 ay saklamış Kilo aldığı için annesi spor salonuna yazdırmış yazdırdığı gün evden kaçmış hamile olduğu ortaya çıkmış. Velhasıl bu kişi hakkında bilgi olsun buda. Biz eşimle aşk evliliği yaptık hala çok aşığız. Fakat benim eltim bizi hep kıskandı bana sürekli laf soktu kötüledi beni insanlar ben iyi olduğum için anlattı bana kimse inanmadı ona. 2015te sevgili olduk eşimle 2018 mayıs ayında evlendik. Ben düğün hazırlıkları ile ilgilendim diğer eltim de sağolsun yardım etti zaman zaman bana. Bu beni kötüleyen eltim beni hiç arayıp sormadı düğün zamanına kadar iletişimde bulunmadık 6-7 ay civarı bir zaman diliminde. Düğünden önce geldi kayınvalidemle evde hazırlıklarıma baktı fesat fesat. Nerdeyse elinde olsa parçalayacak o derece hiç abartmıyorum cidden. Nikah günü geldi çattı kuaförde yanıma ne geliyor ne konuşuyor yukardan yukardan bakıyor düşmanına bakar gibi. Nikah günü olaysız geçti. Kına gecesine suratsız suratsız gelmiş sanki kocam onun eski sevgilisi öyle üzgün duruyor adam akıllı oyun oynamadı. Düğün günümüde atlatsam tamam dedim herşey süper olacak zarar vermeden bitireceğim düğünümü. Fakat öyle olmadı. Düğün günümü mahvetti. En güzel günümde lavaboya gittim diye bana bağırdı nerdesin sen diye bende açıkladım tuvaletim geldi diyorum hala uzatıyor bağırdım herkes benimle uğraşmaya çalışıyor bu ne ya diye. Gelin odasında oldu bunlar. Düğün yerine indim bağırıp bana bağırdığını anlattım herkese ezdirmem ben kendimi diye. Annem ile teyzem ortadan kayboldu gelin odasına gitmişler annem demiş senin ne derdin var benim kızımla diye. Annemin üstüne yürümüş senin kızın manyak demiş eliyle annemin bağrına vurmuş ittirmiş. Ben bu olayı 5 aydır atlatamıyorum. İçimden atamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum ne yapabilirim?
Kesinlikle yapman gereken şey onu duygununda dediği gibi görmezden gelmek, onu yok saydığın zaman İnan kudurur aksi halde kendini savunmaya geçip çirkefleştiğinde seni kötü duruma düşürür.Çok okuyamadım ama seviyesiz insanları takmayarak en büyük intikamı almış olursun..
görmezden gel ve bundan zevk al..
K.bakmayin kotu kalplisiniz.Allahtan abisinin eve gelmemesi icin sebebim varda ben butun sulalesine mal ettim.hic 1i ile görüşmüyorum
Eski esiminde ailes ile gorusmezdim.
Ben agzima geleni söylerim politik olamam bu akrabalık işleri siyaset gerektirir en iyi uzak durmak
"Düğün yerine indim bağırıp bana bağırdığını anlattım herkese ezdirmem ben kendimi diye." Mesela buna ne gerek varmış ki düğün gününüzde? Seviyesiz insanlarla bir olmuşsunuz.Kadının fiili yaptığı bir şey yokmus. Kına gecesinde mesela bir şey yapmamış siz kendiniz bile sadece kötü kötü baktı diyorsunuz baksin dursun. Kendi dugununuzu de kendiniz mahvetmissiniz kusura bakmayın. Siz de az değilmissiniz hani.
Katiliyorum ...Kadının fiili yaptığı bir şey yokmus. Kına gecesinde mesela bir şey yapmamış siz kendiniz bile sadece kötü kötü baktı diyorsunuz baksin dursun. Kendi dugununuzu de kendiniz mahvetmissiniz kusura bakmayın. Siz de az değilmissiniz hani.
Düğününüzü mahveden eltiniz değil, sizsiniz. Bilin istedim.Kendisi 3 yıldır beni hiç çekemedi sürekli arkamdan konuştu beni kötüledi herkese. Biz tanıştığımız zaman oda yaklaşık 6 aylık evliydi nikah kıyılmıştı ona. Düğünü oldu 3-4 gün sonra. Kendisi evinde hamile kalmış 9 ay saklamış Kilo aldığı için annesi spor salonuna yazdırmış yazdırdığı gün evden kaçmış hamile olduğu ortaya çıkmış. Velhasıl bu kişi hakkında bilgi olsun buda. Biz eşimle aşk evliliği yaptık hala çok aşığız. Fakat benim eltim bizi hep kıskandı bana sürekli laf soktu kötüledi beni insanlar ben iyi olduğum için anlattı bana kimse inanmadı ona. 2015te sevgili olduk eşimle 2018 mayıs ayında evlendik. Ben düğün hazırlıkları ile ilgilendim diğer eltim de sağolsun yardım etti zaman zaman bana. Bu beni kötüleyen eltim beni hiç arayıp sormadı düğün zamanına kadar iletişimde bulunmadık 6-7 ay civarı bir zaman diliminde. Düğünden önce geldi kayınvalidemle evde hazırlıklarıma baktı fesat fesat. Nerdeyse elinde olsa parçalayacak o derece hiç abartmıyorum cidden. Nikah günü geldi çattı kuaförde yanıma ne geliyor ne konuşuyor yukardan yukardan bakıyor düşmanına bakar gibi. Nikah günü olaysız geçti. Kına gecesine suratsız suratsız gelmiş sanki kocam onun eski sevgilisi öyle üzgün duruyor adam akıllı oyun oynamadı. Düğün günümüde atlatsam tamam dedim herşey süper olacak zarar vermeden bitireceğim düğünümü. Fakat öyle olmadı. Düğün günümü mahvetti. En güzel günümde lavaboya gittim diye bana bağırdı nerdesin sen diye bende açıkladım tuvaletim geldi diyorum hala uzatıyor bağırdım herkes benimle uğraşmaya çalışıyor bu ne ya diye. Gelin odasında oldu bunlar. Düğün yerine indim bağırıp bana bağırdığını anlattım herkese ezdirmem ben kendimi diye. Annem ile teyzem ortadan kayboldu gelin odasına gitmişler annem demiş senin ne derdin var benim kızımla diye. Annemin üstüne yürümüş senin kızın manyak demiş eliyle annemin bağrına vurmuş ittirmiş. Ben bu olayı 5 aydır atlatamıyorum. İçimden atamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum ne yapabilirim?
Ben eltimi bir defa gordum nasil guleryuzlu nasil tatli anneme babama nasil saygılı iyi kalpli belli ama esime evime gelirse kovarim baştan kes önünü dedim sevmem ben es tarafi ile görüşmeyi.bir daha da gormedim.istemiyorsan girme ortama olsun bitsin yok ters bakti dik baktı olaylari yasamazsin.
Sen orada af edersin ne var cise gittim diye bağırıp olayi uzatmasaydin düğününde mahvolmazdiKendisi 3 yıldır beni hiç çekemedi sürekli arkamdan konuştu beni kötüledi herkese. Biz tanıştığımız zaman oda yaklaşık 6 aylık evliydi nikah kıyılmıştı ona. Düğünü oldu 3-4 gün sonra. Kendisi evinde hamile kalmış 9 ay saklamış Kilo aldığı için annesi spor salonuna yazdırmış yazdırdığı gün evden kaçmış hamile olduğu ortaya çıkmış. Velhasıl bu kişi hakkında bilgi olsun buda. Biz eşimle aşk evliliği yaptık hala çok aşığız. Fakat benim eltim bizi hep kıskandı bana sürekli laf soktu kötüledi beni insanlar ben iyi olduğum için anlattı bana kimse inanmadı ona. 2015te sevgili olduk eşimle 2018 mayıs ayında evlendik. Ben düğün hazırlıkları ile ilgilendim diğer eltim de sağolsun yardım etti zaman zaman bana. Bu beni kötüleyen eltim beni hiç arayıp sormadı düğün zamanına kadar iletişimde bulunmadık 6-7 ay civarı bir zaman diliminde. Düğünden önce geldi kayınvalidemle evde hazırlıklarıma baktı fesat fesat. Nerdeyse elinde olsa parçalayacak o derece hiç abartmıyorum cidden. Nikah günü geldi çattı kuaförde yanıma ne geliyor ne konuşuyor yukardan yukardan bakıyor düşmanına bakar gibi. Nikah günü olaysız geçti. Kına gecesine suratsız suratsız gelmiş sanki kocam onun eski sevgilisi öyle üzgün duruyor adam akıllı oyun oynamadı. Düğün günümüde atlatsam tamam dedim herşey süper olacak zarar vermeden bitireceğim düğünümü. Fakat öyle olmadı. Düğün günümü mahvetti. En güzel günümde lavaboya gittim diye bana bağırdı nerdesin sen diye bende açıkladım tuvaletim geldi diyorum hala uzatıyor bağırdım herkes benimle uğraşmaya çalışıyor bu ne ya diye. Gelin odasında oldu bunlar. Düğün yerine indim bağırıp bana bağırdığını anlattım herkese ezdirmem ben kendimi diye. Annem ile teyzem ortadan kayboldu gelin odasına gitmişler annem demiş senin ne derdin var benim kızımla diye. Annemin üstüne yürümüş senin kızın manyak demiş eliyle annemin bağrına vurmuş ittirmiş. Ben bu olayı 5 aydır atlatamıyorum. İçimden atamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum ne yapabilirim?
Sen benim bazen ruh ikizim oluyorsunBen olsam eltinin suratını dikizleyeceğime kına gecemin tadını çıkarırdım. Elti oynamış oynamamış bayılmış ayılmış umrumda olmazdı. Nerdesin sen diyince bağırınca wcdeydim derdim hala bağırıyorsa avcuna mı işedim elticiğim sakin ol relax relax derdim geçerdim. İşim gücüm yok gidip anneme yetiştirmezdim yani. Hadi o sinirle söyledim diyelim ve elti de annemi ittirdi diyelim kaynımı alır eltinin yanına gider al karını buradan götür gözüme de gözükmesin yoksa olay çıkar derdim. Tabi işim buralara gelmesi çirkin olurdu. Ortada dinamit varmış ve sen bilinçli olarak çakmağı ateşlemişsin. Kısacası düğün gününü kendin mahvetmişsin. İntikam gibi saçmalıklara girişme. Tek yapman gereken konuşmamak.
Belli ki eltinize karşı çok büyük çekememezlik ve kıskançlık içindesiniz.Ben eltimi bir defa gordum nasil guleryuzlu nasil tatli anneme babama nasil saygılı iyi kalpli belli ama esime evime gelirse kovarim baştan kes önünü dedim sevmem ben es tarafi ile görüşmeyi.bir daha da gormedim.istemiyorsan girme ortama olsun bitsin yok ters bakti dik baktı olaylari yasamazsin.
Sen benim bazen ruh ikizim oluyorsun
Sen bunu atamiyorsan ben ne yapayim.. benim esimin babasigil dugun surecinde maddi manevi hic biseye karismadilar. Hep beni istemez bi tavur sergilediler. Nedeni de okumus olmam kulturlu olmam. Kendileri koyden kiz almaya alismjs bi aile çunku.. fazla geldim ve eziklìk seysine girdiler.. neyse..Kendisi 3 yıldır beni hiç çekemedi sürekli arkamdan konuştu beni kötüledi herkese. Biz tanıştığımız zaman oda yaklaşık 6 aylık evliydi nikah kıyılmıştı ona. Düğünü oldu 3-4 gün sonra. Kendisi evinde hamile kalmış 9 ay saklamış Kilo aldığı için annesi spor salonuna yazdırmış yazdırdığı gün evden kaçmış hamile olduğu ortaya çıkmış. Velhasıl bu kişi hakkında bilgi olsun buda. Biz eşimle aşk evliliği yaptık hala çok aşığız. Fakat benim eltim bizi hep kıskandı bana sürekli laf soktu kötüledi beni insanlar ben iyi olduğum için anlattı bana kimse inanmadı ona. 2015te sevgili olduk eşimle 2018 mayıs ayında evlendik. Ben düğün hazırlıkları ile ilgilendim diğer eltim de sağolsun yardım etti zaman zaman bana. Bu beni kötüleyen eltim beni hiç arayıp sormadı düğün zamanına kadar iletişimde bulunmadık 6-7 ay civarı bir zaman diliminde. Düğünden önce geldi kayınvalidemle evde hazırlıklarıma baktı fesat fesat. Nerdeyse elinde olsa parçalayacak o derece hiç abartmıyorum cidden. Nikah günü geldi çattı kuaförde yanıma ne geliyor ne konuşuyor yukardan yukardan bakıyor düşmanına bakar gibi. Nikah günü olaysız geçti. Kına gecesine suratsız suratsız gelmiş sanki kocam onun eski sevgilisi öyle üzgün duruyor adam akıllı oyun oynamadı. Düğün günümüde atlatsam tamam dedim herşey süper olacak zarar vermeden bitireceğim düğünümü. Fakat öyle olmadı. Düğün günümü mahvetti. En güzel günümde lavaboya gittim diye bana bağırdı nerdesin sen diye bende açıkladım tuvaletim geldi diyorum hala uzatıyor bağırdım herkes benimle uğraşmaya çalışıyor bu ne ya diye. Gelin odasında oldu bunlar. Düğün yerine indim bağırıp bana bağırdığını anlattım herkese ezdirmem ben kendimi diye. Annem ile teyzem ortadan kayboldu gelin odasına gitmişler annem demiş senin ne derdin var benim kızımla diye. Annemin üstüne yürümüş senin kızın manyak demiş eliyle annemin bağrına vurmuş ittirmiş. Ben bu olayı 5 aydır atlatamıyorum. İçimden atamıyorum. Ondan intikam almak istiyorum ne yapabilirim?
Okumuş, kültürlü yorumu görsün KK üyeleriSen bunu atamiyorsan ben ne yapayim.. benim esimin babasigil dugun surecinde maddi manevi hic biseye karismadilar. Hep beni istemez bi tavur sergilediler. Nedeni de okumus olmam kulturlu olmam. Kendileri koyden kiz almaya alismjs bi aile çunku.. fazla geldim ve eziklìk seysine girdiler.. neyse..
Babasi dugunde takilari vermek istemedim diye olay cikartti. Bagirdi yumruk salladi havaya annemlerin ustune yurumeye kalkti tutthlar babami tuttular blmem ne. Muzik kac kere durdu caldi. Ben bok gibi kaldim oylece dondum kaldim. . Hic bisey icime sinmedi. Dugunum olmasaymis keske. Vallahi keske olmasaymis nikah yetermus ..cunku evliligimin icine ettiler Allah belalarini versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?