Sen yardımcı olmaya çalışırken aynı bölümü okuduğunuz için bilmişlik yapmışsınız gibi Bi tavır almış ablanız size küçük oldugunuz için. Bence karışmayın sonrada üzülmeyinMerhaba. Iki ablaya sahibim ve cocugu olan ablamla ben cocuk gelisimi okuduk. Ben yegenimin yetistirilme seklinde yanlisliklar goruyorum. Mesela ozbakimini kendinin yapmasina izin vermiyorlar ve israrla soylemek zorunda kaliyorum, birak kendi yesin birak kendi halletsin gibi. Ama cocuk gelisimi okumus ablam tum bunlari bildigi halde beni sucluyor, bana cok biliyosan kendi cocugunu oyle yetistir vs. diyor.
Sonucta egitimini aldim ve yillardir cocuklarla ic iceyim, ablamsa ev hanimi ve mezun olduktan sonra hic calismadi.
Ben yegenimin iyiligini dusunmeyip karismamali miyim? Veya guzellikle uyarmaya calismaya devam mi etmeliyim? Ablam hakli mi?
Ev hanımı olduğu için siz ondan daha iyi biliyorsunuz öyle miMerhaba. Iki ablaya sahibim ve cocugu olan ablamla ben cocuk gelisimi okuduk. Ben yegenimin yetistirilme seklinde yanlisliklar goruyorum. Mesela ozbakimini kendinin yapmasina izin vermiyorlar ve israrla soylemek zorunda kaliyorum, birak kendi yesin birak kendi halletsin gibi. Ama cocuk gelisimi okumus ablam tum bunlari bildigi halde beni sucluyor, bana cok biliyosan kendi cocugunu oyle yetistir vs. diyor.
Sonucta egitimini aldim ve yillardir cocuklarla ic iceyim, ablamsa ev hanimi ve mezun olduktan sonra hic calismadi.
Ben yegenimin iyiligini dusunmeyip karismamali miyim? Veya guzellikle uyarmaya calismaya devam mi etmeliyim? Ablam hakli mi?
Sizi kim uyaracak bu arada ?Merhaba. Iki ablaya sahibim ve cocugu olan ablamla ben cocuk gelisimi okuduk. Ben yegenimin yetistirilme seklinde yanlisliklar goruyorum. Mesela ozbakimini kendinin yapmasina izin vermiyorlar ve israrla soylemek zorunda kaliyorum, birak kendi yesin birak kendi halletsin gibi. Ama cocuk gelisimi okumus ablam tum bunlari bildigi halde beni sucluyor, bana cok biliyosan kendi cocugunu oyle yetistir vs. diyor.
Ev hanımı olduğu içinden ziyade çalıştığım daha çok cocuk gördüğüm, Daha çok eğitim verdiğim, Daha çok iç içe olduğum, bilgilerim daha taze, pedagojik olarak daha iyi olduğum için demek istemiş. Ev hanımı olduğu için diyeceği yere ben daha uzun süredir bu işin içinde olduğum için deseydi bu kadar göze batmazdı... Yoksa ev hanımı deyince bazıları hakaret algılıyor burada öyle yazmasa iyiymişEv hanımı olduğu için siz ondan daha iyi biliyorsunuz öyle mihmmmm.
Sizde dogursaniza birtane ?
Kimse hakaret olarak algilamiyor aslında.Ev hanımı olduğu içinden ziyade çalıştığım daha çok cocuk gördüğüm, Daha çok eğitim verdiğim, Daha çok iç içe olduğum, bilgilerim daha taze, pedagojik olarak daha iyi olduğum için demek istemiş. Ev hanımı olduğu için diyeceği yere ben daha uzun süredir bu işin içinde olduğum için deseydi bu kadar göze batmazdı... Yoksa ev hanımı deyince bazıları hakaret algılıyor burada öyle yazmasa iyiymiş
Ben de hadsiz buldum kendini yanlış ifade etmiş gibi geldi onun için. Yaşı küçük sanırım ama daha önce dediğim gibi çocuğa özgürlük alanı tanımayan ebeveynlere ben de sinir olup karışmadan öyle bakıyorum. Ama o ortamda durmak sinirimi de bozuyor bir an önce geçse diyorum. Ben en fazla 22 yaşında diye düşündüm ama 24-25 yaşından fazlaysa haklisiniz vallaKimse hakaret olarak algilamiyor aslında.
Bariz hakaret etmiyor mu sizce de? Pedagojik olarak daha iyi durumda olmak otuz öğrenci çocuğu elden geçirmekle mi mümkün ?
Dr yad inanın sizinle münakaşa etmiyorum, ben kişiyi çok hadsiz buldum, göze batma yanlış anlama yada hakaret olarak algılama yok kesinlikle bizce bence gerçekten.
27 yaşındaymış konu sahibi,öyle işaretlemiş.Ben de hadsiz buldum kendini yanlış ifade etmiş gibi geldi onun için. Yaşı küçük sanırım ama daha önce dediğim gibi çocuğa özgürlük alanı tanımayan ebeveynlere ben de sinir olup karışmadan öyle bakıyorum. Ama o ortamda durmak sinirimi de bozuyor bir an önce geçse diyorum. Ben en fazla 22 yaşında diye düşündüm ama 24-25 yaşından fazlaysa haklisiniz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?