- 19 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.403
- 133
- 32
ablanız haklı, anne ve baba çocuga karşı şiddet uygulamadığı sürece bu tarz konulara girmemek gerek.Merhaba. Iki ablaya sahibim ve cocugu olan ablamla ben cocuk gelisimi okuduk. Ben yegenimin yetistirilme seklinde yanlisliklar goruyorum. Mesela ozbakimini kendinin yapmasina izin vermiyorlar ve israrla soylemek zorunda kaliyorum, birak kendi yesin birak kendi halletsin gibi. Ama cocuk gelisimi okumus ablam tum bunlari bildigi halde beni sucluyor, bana cok biliyosan kendi cocugunu oyle yetistir vs. diyor.
Sonucta egitimini aldim ve yillardir cocuklarla ic iceyim, ablamsa ev hanimi ve mezun olduktan sonra hic calismadi.
Ben yegenimin iyiligini dusunmeyip karismamali miyim? Veya guzellikle uyarmaya calismaya devam mi etmeliyim? Ablam hakli mi?
Aynı bölümü okuduğunuz için doğru ve yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ancak bazen insan işin doğrusunu bilse de kendi bildiğini yapmaya devam eder. Bilmediğinden dolayı da olmaz bu durum. Bırakın kendi hallerine. kendi çocuğunuz olduğunda siz doğru bildiğiniz gibi yetiştirirsiniz.Merhaba. Iki ablaya sahibim ve cocugu olan ablamla ben cocuk gelisimi okuduk. Ben yegenimin yetistirilme seklinde yanlisliklar goruyorum. Mesela ozbakimini kendinin yapmasina izin vermiyorlar ve israrla soylemek zorunda kaliyorum, birak kendi yesin birak kendi halletsin gibi. Ama cocuk gelisimi okumus ablam tum bunlari bildigi halde beni sucluyor, bana cok biliyosan kendi cocugunu oyle yetistir vs. diyor.
Sonucta egitimini aldim ve yillardir cocuklarla ic iceyim, ablamsa ev hanimi ve mezun olduktan sonra hic calismadi.
Ben yegenimin iyiligini dusunmeyip karismamali miyim? Veya guzellikle uyarmaya calismaya devam mi etmeliyim? Ablam hakli mi?
tek bir şey diyeceğim. Kuramsal olarak haklısın ama canlı bir çocuk yetiştirmek kitaplardaki ezber kuramlara benzemiyor. Evet doğru olan senin dedikleirn inşallah kendi çocuğunda uygulayabilirsin.Merhaba. Iki ablaya sahibim ve cocugu olan ablamla ben cocuk gelisimi okuduk. Ben yegenimin yetistirilme seklinde yanlisliklar goruyorum. Mesela ozbakimini kendinin yapmasina izin vermiyorlar ve israrla soylemek zorunda kaliyorum, birak kendi yesin birak kendi halletsin gibi. Ama cocuk gelisimi okumus ablam tum bunlari bildigi halde beni sucluyor, bana cok biliyosan kendi cocugunu oyle yetistir vs. diyor.
kimsenin çocuğuna müdahale etmeyin malesef teori ve pratik aynı şey değil, kendi çocuğunuzu istediğiniz gibi yetiştirirsiniz, herkes kendi çocuğu için en iyisi ister ve bilir.Merhaba. Iki ablaya sahibim ve cocugu olan ablamla ben cocuk gelisimi okuduk. Ben yegenimin yetistirilme seklinde yanlisliklar goruyorum. Mesela ozbakimini kendinin yapmasina izin vermiyorlar ve israrla soylemek zorunda kaliyorum, birak kendi yesin birak kendi halletsin gibi. Ama cocuk gelisimi okumus ablam tum bunlari bildigi halde beni sucluyor, bana cok biliyosan kendi cocugunu oyle yetistir vs. diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?