Ne olursa olsun biran evvel ailenizle paylasın bu durumu yazık ablanıza.:1no2:
yazık.
kadın eşine döndüğüne göre ailesiinin yanında rahat edemedi demek ki.
bunu hiç düşünmüyorsunuz da bir daha geri gelirse aklımızda acabalar olur diyorsunuz
o abla nasıl boşansın,ayakları üzerinde dursun,ailesine güvensin:çok üzgünüm:
Ablanin acizligne sinir oldum.
Kimse kusura bakmasin ama böyle sürekli ailesinden etrafindan yardim bekleyerek dertlerinden kurtulmak isteyen insanlara bir süre sonra kimsenin tahamülü kalmaz.
Kendi ne yapiyor? Neden ayaklari üzerinde durmaya calismiyor?
Tabikide insan ablasina kardesine üzülür, kimse istemez caninin kaninin aci cekmesini, lakin kendim ettim kendim buldum deyip birazda caba göstermeli insanoglu!
Madem ben ailemi dinlemedim, madem ben bu hatayi iki kere yaptim, simdide isin icinden kendi gücüm ile cikmam gerek demeli.
Enisten olacak Serefsiz biliyorki sizler olmadan ablan hicbirsey yapamaz, bunuda kullaniyor güzelce.
Bence sen annene birsey anlatacagina ablana aklini basina devsirmesini söyle, is bul, ev bul, kendi ayaklarinin üzerinde dur abla, bende sana yardimci olurum de.
Bazi kadinlar aci cekmekten hoslaniyor galiba, böyle kansizlara bayiliyorlar.
Sinir olmamamak elde degil
Bence bir piskoloğa götürün sağlıklı düşünemiyor
Boşanma ve sonrası çok çok ağır bir süreç..
Özellikle kadın kendi hayatını istediği düzene oturtamadıysa eşine dönme ya da dönmeme gel-gitleri o kadar çok sürüyor ki size tarif edemem..:1closedeyes:
Tam ah iyileşti,herşey çok güzel dediğiniz anda onun gözyaşları içine akıyordur..mafoldumben
Zor arkadaşım çok zor..
Döndüyse vardır elbet bildiği..
Heee şimdi daha çok sıkıntıda ama onu öyle bırakmak yerine el uzatmak şart.. Abla bu atar mısın satar mısın?
Bence enişteniz onun işe girip ayaklarının üzerinde durduğunu ailesiyle de arasının düzelttiğini farkettiği için aklını çelmiş tekrar.Onun arkasındakileri yok edip kendine muhtaç etmek için.Ablanızda düşmüş bu tuzağa ama düştü diyede o tuzakta da bırakılamazki
ben ablanıza çok üzüldüm.her insan farklıdır,herkesden aynı dirayeti bekleyemezsiniz.bazı insan kuvvetlidir,bazı insan acizdir buda insanların karakteridir,değişmezler.bir anne nasıl''asla''der?sanırım sizde annenizle aynı fikirdesiniz,ama biliyormusunuz allah evlat acısı vermesin,bunun haricinde her şey tolere edilir.ablanız el değil ama madem asla diyor anneniz,o zaman kadın sığınma evleri var oraları araştırın.evet madem ablanızın gideceği yer yok(var ama yok)kendini toparlayana kadar kadın sığınma evinde kalır.biliyormusunuz benim ablam bu durumda olsaydı ben ne yapar eder annemi ikna ederdim.hatalar insanlar içindir.enişteniz ablanızı düşürmüş,düşenede bi tekme sizmi atacaksınız.
yaşadıkları kolay değildi, tahmin edebiliyorum. Şimdi geri dönerse herşeyi tekrar başa saracak sanırım onun bunları yaşamaya gücü yok gibi. Hayırlısı..Değerli yorumun için sağol..
gercekten okudum üzüldüm demekki baba evındede huzursuz olmus güzelim yoksa ne bilim bile bile gidermi tekrar yaafisfisfisallah yardımcısı olsun sımdı napıcak baba evınede dönemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?