Ablam ne yapsın?

ablan adına çok üzüldüm canım.maalesef ablan denenmişi denemiş sonuç yine hüsran olmuş
şimdi yapabileceği tek şey var.evinden çıkmasın eşi çok istiyorsa kendi gitsin.eşinin maddi olanakları nasıl bilemem ama nafaka davası açıp ondan düzenli para alabilir geçimini sağlayabilir.eğer kendi çalışırsa daha da iyi olur
allah yardımcısı olsun

Teşekkürler Mihriban. Ablamda öyle düşünüyor bu evi terketmem diyor.O gitsin diyor. Eniştenin maddi durumu aslında parası var ama sorsanız ağlar devamlı ve evinin elektriğini, suyunu ödemeyen birisi. Daha öncede nafakalarının hiç birini ödemedi malesef. O yüzden ondan yardım beklenmez. Bakalım nelr olca zaman gösterecek..

canım aradan baya zaman geçmiş ama yazılanları okuyunca merak ettim ablan ne yaptı diye.:44: umarım herşey biraz da olsa yoluna girmiştir.

canım aradan baya zaman geçmiş ama yazılanları okuyunca merak ettim ablan ne yaptı diye.:44: umarım herşey biraz da olsa yoluna girmiştir.

Yolunda canım, epeydir sesleri çıkmıyor. İyi kötü idare ediyorlar birbirlerini. Son dönemlerde enişteyede bir ağırlık geldi, artık eskisi gibi vurdumduymazlığı yok. İnşallah dahada iyi olacaklar..

Yolunda canım, epeydir sesleri çıkmıyor. İyi kötü idare ediyorlar birbirlerini. Son dönemlerde enişteyede bir ağırlık geldi, artık eskisi gibi vurdumduymazlığı yok. İnşallah dahada iyi olacaklar..

iyi canım ya çok sevindim enişten de anlamıştır hatasını. geç olsun da güç olmasın..inşallah daha da iyi olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…