Valla ablan yapacağını yapmış.. Bu saatten sonra Allah yardımcısı olsun. Bir iş güç bulup kendi ayaklarının üzerinde duramazsa vay halinize...
çok zor ya,keşke dönmeseymiş diyeceğim ama olan olmuş zaten.Annene söyle bence,o an sinirle gelme demiştir,kızının o haline dayanamaz,gözünün önünde olur.Çocuklar da büyümüşlerdir zaten.Bir iş bulur,kafası dağılır.
İlk önce kendi ayakları üzerinde durmak için uğraşacak,en başta çocukları için,çabalayıp didinecek,yettiremediği,ailesine ihtiyaç durduğu anda da diyecek annesine ,babsına evet haklıymışsınız,hata ettim,anladım ama geç oldu,yine de ayaklarıımn üzerinde durup,0 dan başlıcam,çalışıcam,siz de bana destek olun,hiçbir anne -baba evladını reddetmez sanıyorum,ama birşeyleri ispatlaması lazım,tekrar destek beklemek için.
Yaa bir de ne demek evden atıyor,başkasına para yediriyor falan,evden atıldığında gitsin ablanız polise şikayet etsin,öyle bir şey yapmaya hakkı yokki kocasının,madem bu kadar rahat başka kızlara para yedirdiğini öğrenebiliyor,ki bu 2. diyosunuz,düşsün peşine kocasının,bulsun,belgelesin,toplayıp delilleri açsın davasını.
Böylece nafaka da alıcak,başka kadınlar yiyeceğine çocuklar yiyecek parayı,bir taraftan da iş bulacak,ablanız böyle güçlü,kararlı olursa aileniz zaten destek olur,öyle değil mi?Benim çocuklarım evde aç duracak,o kızlarla para yiyecek,ohh,insan dünyayı yıkar be! Ama pasif bir abla sezdim ben,ne yapacağını bilmeyen,yeni bir hayattan korkan,o adam ona gel karıcım barışalım dese yine gider sanki.
herkese soyliyceksin reklam ediceksin hemde olmadi tv ye cikip bu asagilik herifi teshir ediceksin gazeteye reklam vericeksin boyle pislikleri aramizda barindirmamak icin mis
Aynen..çok pasif ve o kadar ürkek ki anlatamam. Şunu yap desen ben bilemem yapamam der. Fakat bizle yaşadığı dönemlerde bize hiç öle pasif ve sessiz olmamıştı. Ben bunu anlamıyorum gücü bize yetmişti.Yoksa dediğiniz gibi biri ola söke söke para kopartır kocasından evinede baktırır.
Hiç olur mu canım ama öyle,gerçi belki o da değişir inşallah,bundan sonra çocukları için,mutlaka değişmeli,siz de telki edin ,şöyle yap,böyle yap diye,işe yaramıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?