Ablam neden böyle yaptı?

Ay Allah iyiliğini versin ne güldüm

Yeni uyesiniz tek basiniza linclenmenize gonlum razi olmadi :) sizinle hemfikirim. Beraber linclenelim :)

Hamilelik genel olarak siradan bir olay, evet hergun binlerce bebek doguyor. Ancak kişi açısından özel. Vucudun bastan asagi sarsiliyor. Mide, bagirsak, ayaklar, kaburgalar, hormonlar, tansiyon daha aklima gelmeyen bircok sey var. insanoglu kedi gibi her sene dogurmuyor, sınırlı sayida hamilelik yasiyorsun ve karnindakini kaybetmekten korkuyorsun. Konu sahibi endiseli oldugu icin en yakini olan annesinden biraz ilgi beklemiş. Hamile olmasa bile insan annesinden ilgi bekleyemez mi?

Hamileyken tam da buna benzer bi sebepten covid geçirmiştim. Covid testi yaptırmamış, grip olduk diye ortada geziyordu ve sadece 15 dk aynı ortamda bulunmuştuk. Ertesi gün test yaptırmışlar pozitif.!! 4-5 gün sonra burnum akmaya başlayınca nolur nolmaz test yapmıştım, pozitif!!
Kendinize dikkat edin, evet ablanız, evet çok özlemiş ama hamilelikte bağışıklık düşüyor, hastalık kapma olasılığı daha yüksek oluyor e tabi olan yine size oluyor.

Eşiniz hakli ablada,annede normal davranmiyor üstelik hamilesiniz ölür biterim bacıma ama gripken onu korumak için uzak dururum oda aynı şekilde boyle yapmaları cok tuhaf

rısklı hamılelıkse sen dusunmen lazım bebegını esınden once? sen oksurdugunu gordun donecek gelecektın ya da maske takacaktı uzak duracaktınız.. trıbe bılmemneye gerek yok. kardesını dusunecek. en ufak vıruste hasta olsan nolcak ılac mı kullanabılceksın? yatıcan bol bol cocuga yazık degıl mı zaten kanamaların oluyormus...oncelık cocuk. isterse küssün barısır . nasıl bulasmasın ? gorumcem oksuruyodu bız kayınvalıdeye gectıgımzde cocuga yaklasmıycam dedı ama orda burda oksurdu gezdı noldu? hasta degıl ya sey cam sılmıs sesı gıtmıs dedıler.. dalga gecer gibi. cocugumun bogazı kapandı oksur oksur antıbıyotık kullanmak zorunda kaldık 3 aylık yoktu daha ben de oksurdum gece gunduz maskeyle gezdım. kımsenın hasssas duyguları benı ılgılendırmıyo o yuzden :)) yanı yaram var konunda gocundum o yuzden sert ve tersım bu konuya :))

Eşinizin ablanızı uyarması olmamış siz abla hastasın uzak dur benden falan diyebilirdiniz şakayla karışık.
Evet, ben de böyle düşünüyorum. Kim olsa alınır yani, niye buna bu kadar sasirilmis anlamadım.

Ablanın verdiği tepki abartı olmuş ve dile düşmüş boş yere ama alınması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…