Ablam neden böyle yaptı?

Eşiniz tamamen haklı. Hatta sizde de suç var neden sarılıp öpmesine izin veriyorsunuz ? Neden bide aynı evde kalıyorsunuz ? Ablanız ve annenizin tavırları hiç normal gelmedi hakkınızı arayıp haddini bildirmezseniz bu muameleyi size yaparlar. Dünya böyle biryer maalesef sen hakkından çıkmazsan herkes önce kendini düşünüyor anne aile dahil.

Allah çevrenizdekilere sabır versin.

Ablanız eşinizin sizi düşünmesini kıskanmış olabilir mi?

Siz kendiniz bunu düşünemiyor musunuz da eşiniz bunu söyleyene kadar müdahale etmiyorsunuz onu anlamadım. Gidip yatmışsınız bir de ne işiniz var o kadar hasta olanın yanında illa gidecekseniz de bi kaç saat kalır dönerdiniz. Adam yaklaşma diyor siz bir de ertesi gün tekrar kahvaltıya davet ediyorsunuz bana bu hikayede en garip siz geldiniz kusura bakmayın

Ablasının nazlarından çok çekmiş biri olarak yazıyorum ablanızla görüşmeyin siz bu kadar net söylüyorum ..sizi gelip öptü sarıldı belki o an düşünemedi derim ama sonrası çok karaktersizce hareketler çok fena bir kıskançlık seziyorum hiç masum değil hani hasta haliyle üzüldü desek ama bu bildiğin dramlara girmiş siz hamilesiniz bunu dert edip arıyorsunuz birde hala uzatıp yüzünüze kapatıyor sizin hamile halinizle üzülmenizi ,sizi hiç düşünmüyor.varsa yoksa kendi, bak o kadar üzülmüşsünüz ki taa buralara yazma gereği duymuşsunuz burada hamile olan sizsiniz sizin el üstünde tutulmanız gerekiyor onun değil rol çalmasın .. yukarıda bi arkadaşta söylemiş lütfen başkaları üzülecek diye kendi kul hakkınıza girmeyin

Ablanız gelmiş. M Minicikfzt

Ablan neden durmadan sarılıp öpüyor onu da anlamadım üstelik hastayken eşin de keşke abla çok yaklaşmasan zor gebelik geçiriyor falan diye sakin sakin konuşsaydi hasta piskolojisi zor oluyor sinirli oluyo insan

Eşinizin üslubu çok önemli bu konuda. Keşke eşiniz yerine siz deseydiniz ablaniza. Size daha az alınırdı muhtemelen.

Bizde dün çocuk acildeydik
Bebekler çocuklar hepsine hava veriliyordu
Çok kötüydü ortalık
Bizimki de kaşla göz arası merhem yediği için gittik.
En son uzman siz gidin enfeksiyon kapacaksınız dedi. İnşallah kapmamışızdır.

Yarım saat sonra aramış işte kadın ? Neden bu kadar ilgi bekliyorsun altı üstü hamilesin dünyanın başından beri neredeyse tüm dişilerin yaptığı gibi çiftleşip ürüyorsun. Korkma bir şey yol demişsin daha niye arasın anında kadın

Maskelerle gidip geliyoruz. Büyük bir salgın var virüsler de çok dayanıklı geçmiyor kolay kolay bu yıl. Çoluk çocuk herkes hastanelerde. Sana da çok geçmiş olsun

Kanama geçirince insan çok korkuyor ya hani hamile , hormonlar , çocuğunu kaybedebilirsin . Ciftlesip uremissin nasıl bir ifade ? Herhalde erkek üyesiniz . Allah asla size ve cevrenize yaşatmasın düşündüğünüz gibi basit birşey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…