- 4 Şubat 2015
- 6.198
- 12.516
- 448
- Konu Sahibi Minicikfzt
-
Sevdik sakinlestirdik ne ayMerhaba kızlar ben yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Ablam da şehir dışında evli ziyarete geldi haftasonu için geldiğinde hastaydı baya öksürüyodu sesi kısılmıştı.Ben dün ablam geldi diye iş çıkışı direkt aileme gittim ve gece orda kaldım sabah eşim geldi beraber kahvaltı yaptık. Ablam bana sürekli sarılıp öpünce eşim rahatsız oldu hastasın acaba biraz uzak mı dursan bulaşır dedi. Ablam kıyameti kopardı ben ona bulaştırmam zaten dikkat ettim hep diye ağlamaya başladı eşime bağırdı eşim uzatmak istemedi sustu ama kısa süre sonra da kalkmak istedi kalktık eve geldik içime sinmedi birkaç saat sonra annemi aradım hem yarın sabah kahvaltıya çağırdım hem de ablamı sordum ağlıyo mu diye. Annem kahvaltıya gelemeyiz dedi ablama da arkandan da ağladı ama onu sevdik sakinleştirdik dedi ve nerdeyse telefonu suratıma kapattı. O kadar zoruma gitti ki anlatamam ben ne yaptım Allah aşkına biri bana söylesin eşim de ne yaptı? Riskli bı hamilelik geçiriyorum kanamam oluyo eşim korktu diye bu kadar tavır alınır mı? Bu kadar mı değersizim ben ablam neden böyle davranıyo?
Erkeklikle alakası yok bazıları böyle kalpsizKanama geçirince insan çok korkuyor ya hani hamile , hormonlar , çocuğunu kaybedebilirsin . Ciftlesip uremissin nasıl bir ifade ? Herhalde erkek üyesiniz . Allah asla size ve cevrenize yaşatmasın düşündüğünüz gibi basit birşey değil
Cok gecmis olsun. Umarim bebeginiz ve siz iyisiniz simdi?
şu sitede valla elimizde büyüdün.nişanlıydın evlendin bebeğin bile oldu.yıllar ne çabuk geçiyor .Çok şükür gayet iyiyiz. İlk süreç çok zordu ama atlattık şimdi yürümek üzere bir yaşını yenice geçtik
şu sitede valla elimizde büyüdün.nişanlıydın evlendin bebeğin bile oldu.yıllar ne çabuk geçiyor .
Düşünür mü ayAynen öyle.
Ve covidin gebeler üzerindeki etkilerinden haberleri bile yok çoğu insanın.
Ben gebeyken covid geçirdim erken doğum yaptım o yüzden.bulaşıcı hastalıklar konusu geçince hala gözlerim doluyor o kadar zor vakitlerdi ki. İnsanın en sevdiği, kanı canı düşünmesi gerekirken...
Allah hastaliktan korusun da kimin baktigi önemsiz öyle anlarda ya .Hasta olduğunda gelip ablan mı bakacak
Konu sahibi hamile yalnız. Ablanın bencil olduğunu görmemeniz tuhaf.Hem sizi özlemiş hem de hasta. İnsan hastayken daha alıngan oluyor. Zaten ağlamış bi sürü.
Kalpsizlik mi empati yoksunluğu bilmiyorum. Her dişi ürer nasıl birsey ? Kanama geçirince insan kendini mi suclamiyor , bebeğimi kaybettim korkusu mu yasamiyor neler oluyor . Etrafında görmeyince çok şükür bebeğini kaybetmemişsin annen ondan sonradan dönmüştür dersin de bu kadar rahat nasıl yazılıyor diğer ifadeler. Sanırım forum diye istediğimiz kadar kabalaşabiliyoruz karşımızdaki insanlaraErkeklikle alakası yok bazıları böyle kalpsiz
Bencil insanları gormemekte üstüme yokturKonu sahibi hamile yalnız. Ablanın bencil olduğunu görmemeniz tuhaf.
E sonradan söylemek normal değil miBencil insanları gormemekte üstüme yoktur
Ben hasta olunca alıngan oluyorum. O sırada kardeşim değilde eşi bişey dese ben de ağlarım. Ama hasta halimle hamile kardeşimi de öpmem.
Burda şu da var, zaten bı gece beraber kalmışlar. Herhalde öncesinde öpüsmuslerdir o zaman tepki vermemişler. aradan zaman geçince ve herkesin içinde söylemiş eşi de
Hasta olunca ağlıyor musunuzBencil insanları gormemekte üstüme yoktur
Ben hasta olunca alıngan oluyorum. O sırada kardeşim değilde eşi bişey dese ben de ağlarım. Ama hasta halimle hamile kardeşimi de öpmem.
Burda şu da var, zaten bı gece beraber kalmışlar. Herhalde öncesinde öpüsmuslerdir o zaman tepki vermemişler. aradan zaman geçince ve herkesin içinde söylemiş eşi de
Hanımefendi çiftleşmek ve üremek niye sizi tetikliyor bu kadar gsgsgs. Kadına ürüyorsun abartma dedim diye bayılmadığınız kaldı. Bölümün adı bile üroloji. Sistemimizin adı üreme sistemi. Anneyseniz siz de çiftleşip üremişsiniz işte. O kadar sıradan bir olay ki. ÖfffKalpsizlik mi empati yoksunluğu bilmiyorum. Her dişi ürer nasıl birsey ? Kanama geçirince insan kendini mi suclamiyor , bebeğimi kaybettim korkusu mu yasamiyor neler oluyor . Etrafında görmeyince çok şükür bebeğini kaybetmemişsin annen ondan sonradan dönmüştür dersin de bu kadar rahat nasıl yazılıyor diğer ifadeler. Sanırım forum diye istediğimiz kadar kabalaşabiliyoruz karşımızdaki insanlara
Alıngan oluyorum yazmıştım ama.Hasta olunca ağlıyor musunuz
Aynen üreme kelimesi beni tetikliyor hemen diyorum ki ne ayıp kelime üroloji ve kadın doğum bölümlerinin önünden geçmiyorum abdestim bozulmasin diye . Nerde hamile kadın görsem cikciklarim hem ciftlesmis hem etrafta geziyor diye konu da bu zaten . Asla sizin kanama geçirmiş çocuğunu kaybetme korkusu yaşayan ve annesinin desteğini isteyen kadına soyledikleriniz değil . İyi forumlar hanımefendi beni çok tetikledi bu kelimeler şimdi üreme yazdığım için ellerimi yıkamam lazımHanımefendi çiftleşmek ve üremek niye sizi tetikliyor bu kadar gsgsgs. Kadına ürüyorsun abartma dedim diye bayılmadığınız kaldı. Bölümün adı bile üroloji. Sistemimizin adı üreme sistemi. Anneyseniz siz de çiftleşip üremişsiniz işte. O kadar sıradan bir olay ki. Öfff
Hasta olduğunda gelip ablan mı bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?