Ablam neden böyle yaptı?

Eşiniz çok çok haklı. Ablanız ziyadesiyle şımarık anneniz ise özür dilerim cahil. Benim annem ilk okul mezunu 65 yaşında grip ti gittiğimde maske ile karşı kanepede oturdu hamileliğimde. Bende çalışıyordum. İş yerindeki kız beni çok seviyordu. Beni her gördüğünde sarılıp öpüyordu bişey de diyemiyordum. Nöbet arkadaşı kovid çıktı. Hem sarılıyor hemde abla ben eminim kovid değilim diyip boynuma atılıyordu. Test verdi kovid miş. Allah korudu beni de bebeğimide.

Sevdik sakinlestirdik ne ay
Kedi köpekten bahseder gibi

Erkeklikle alakası yok bazıları böyle kalpsiz

Düşünür mü ay
Benim ablam covidi yeni atlatmisti
Belki üç gün anca olmuştur filan
Atlattığı meçhul hani
Bende dört aylık gebeyim o ara ablamlarin olduğu sehirdeyim
Vay bu ev almış da ben buna evin hayırlı olsuna gitmemisim
Pes dogrusu
Bence bu beklenti öyle bı zamanlamada çok yanlıştı

Hasta olduğunda gelip ablan mı bakacak
Allah hastaliktan korusun da kimin baktigi önemsiz öyle anlarda ya .
Öldü mü kaldı mı ölecem mi kalcaam mi korkusu caresizlik varken kim bakmış kim bakmamış umrumda değil

Erkeklikle alakası yok bazıları böyle kalpsiz
Kalpsizlik mi empati yoksunluğu bilmiyorum. Her dişi ürer nasıl birsey ? Kanama geçirince insan kendini mi suclamiyor , bebeğimi kaybettim korkusu mu yasamiyor neler oluyor . Etrafında görmeyince çok şükür bebeğini kaybetmemişsin annen ondan sonradan dönmüştür dersin de bu kadar rahat nasıl yazılıyor diğer ifadeler. Sanırım forum diye istediğimiz kadar kabalaşabiliyoruz karşımızdaki insanlara

Konu sahibi hamile yalnız. Ablanın bencil olduğunu görmemeniz tuhaf.
Bencil insanları gormemekte üstüme yoktur
Ben hasta olunca alıngan oluyorum. O sırada kardeşim değilde eşi bişey dese ben de ağlarım. Ama hasta halimle hamile kardeşimi de öpmem.
Burda şu da var, zaten bı gece beraber kalmışlar. Herhalde öncesinde öpüsmuslerdir o zaman tepki vermemişler. aradan zaman geçince ve herkesin içinde söylemiş eşi de

E sonradan söylemek normal değil mi
Bı öper ses çıkarmazsin da üç dört beş olunca ne abarttın hstasin zaten dersin

Hasta olunca ağlıyor musunuz

Hanımefendi çiftleşmek ve üremek niye sizi tetikliyor bu kadar gsgsgs. Kadına ürüyorsun abartma dedim diye bayılmadığınız kaldı. Bölümün adı bile üroloji. Sistemimizin adı üreme sistemi. Anneyseniz siz de çiftleşip üremişsiniz işte. O kadar sıradan bir olay ki. Öfff

Aynen üreme kelimesi beni tetikliyor hemen diyorum ki ne ayıp kelime üroloji ve kadın doğum bölümlerinin önünden geçmiyorum abdestim bozulmasin diye . Nerde hamile kadın görsem cikciklarim hem ciftlesmis hem etrafta geziyor diye konu da bu zaten . Asla sizin kanama geçirmiş çocuğunu kaybetme korkusu yaşayan ve annesinin desteğini isteyen kadına soyledikleriniz değil . İyi forumlar hanımefendi beni çok tetikledi bu kelimeler şimdi üreme yazdığım için ellerimi yıkamam lazım

Hasta olduğunda gelip ablan mı bakacak

Bakımdan daha ötesi var gerçekten.
Gebelikte ateşli herhangi bir hastalıkta bebeklerde işitme kaybı başta olmak üzere kalıcı başka hastalıklara sebep olabiliyor.
Keza covid vs gibi hastalıklar sonucunda bambaşka sorunlar bırakabiliyor kişilerde o da sağlıksız yada erken doğuma sebep veriyor. Hadi bunlar en kötü senaryo. En iyi haliyle hastalık sürecinde ilacı içmediği için(ilk 3 ay) sürünerek hastalığı geçirecektir. Birinin bakmasından ziyade çekmesi var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…