- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Mavimeltem
-
Nerden tutsan elinde kalıyor mevzu.Evet ablama yalnız gitmem daha doğru olur ancak o da şöyle ablamın eşinin daha önce birçok kadınla ilişkisi oldu evli ve çocuklu olduğu halde biz eşimle aynı köydeyiz ne kadar saklasam da bunu duymuş bu yüzden ablama yalnız göndermez adama güvenmiyorum illa yanında biri olacak der annenle küçük ablanla falan gidebilirsin der
Eşim gitmeyelim demiyor hatta eşyaları topla yarın yola çıkacağız diyor ama ben bu lafları duymak istemiyorum ona sinir oluyorum durup durup bugün para hesabı yapıyor yarın da söylenecek duracak onun çenesini çekmek istemiyorum güle güle gidip gelmek istiyorum
Enişte hayırlı olsa giderim ama göndermez küçük ablam olsa gözü kapalı izin verir o konuda sıkıntı olmazPeki sen eşine
İstersen ben tek gideyim yol masrafı neyim olmasın şimdi.
Hem sen de rahat edemezsin desen??
Kabul etmez mi?
O konuda hiç birşey diyemiyorum ne zaman konu açsam ablam Allah büyüktür rızkını verir öyle olmasaydı bu çocuğu bana vermezdi diyor bir şey söyleyemiyorumçocugu yaparken masrafları düşünmüşlerdir herhalde
O konuda hiç birşey diyemiyorum ne zaman konu açsam ablam Allah büyüktür rızkını verir öyle olmasaydı bu çocuğu bana vermezdi diyor bir şey söyleyemiyorum
Anneme defalarca söyledim babaanneme kızları baksın iki günlüğüne de olsa ikimiz gidelim ben evi hakederim sen hastanede kal diye ama yapmıyor gidemem diyor babaannemin altı tane kızı var bu aradaKusura bakmayın ama aileniz bastan aşağı saçma davranıyor.
Anneniz babaannenizin basinda ne alaka,babaniz baksin ya da babaannenizin hic mi kimsesi yok anneniz kizinin dogumunda nasil yaninda olmaz,cok acımasızca.
Ablaniz aldatilip aldatilip hala o iğrenç insanla nasil münasebet kurar,nasil hamilr kalir,saçmalığın daniskası !
Siz,madem esinizin halinden tavrindan cekiniyorsunuz madem eniste bozuntusunun bu umursamaz halini biliyorsunuz neden ablaniza söz veriyorsunuz.
Esiniz dün tamam dediği seye neden bugün yan çiziyor .
Kısacası bilinçsizlik sizi perisan etmiş ailece.
Işine gelmiyo galiba annenizin yoksa kaynanamı kızın miAnneme defalarca söyledim babaanneme kızları baksın iki günlüğüne de olsa ikimiz gidelim ben evi hakederim sen hastanede kal diye ama yapmıyor gidemem diyor babaannemin altı tane kızı var bu arada
Ben de bunu düşünüyordum yanımda biraz birikmiş var 2000 tl kadar 15 inde de maaş geliyor 3000 tl falan hepsini yatırım mı yapsam altın falan o zaman bozamam çocuğum için biriktiriyorum derimozaman o borçlar seni ilgilendirmıyor canım ,
küçük bir harçlık al yanına git ,
kusura bakma ama abla bile olsa , evimin huzurunu hiçte bozmam ,
Enişte hayırlı olsa giderim ama göndermez küçük ablam olsa gözü kapalı izin verir o konuda sıkıntı olmaz
Evet maalesef şöyle bir durum var benim doğumum inşallah Ocak gibi olacak o zaman annem gelmek istemeyecek yine büyük ihtimalle ben özel hastane de Doğum yapıp bana eşimin bakmasını istedim kayınvalide gelir ama onun yanında da rahat edemem afedersiniz altımı değiştirse bütün köye laf eder şurası şöyle burası böyle diyeIşine gelmiyo galiba annenizin yoksa kaynanamı kızın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?