- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Mavimeltem
-
Ben de bunu düşünüyordum yanımda biraz birikmiş var 2000 tl kadar 15 inde de maaş geliyor 3000 tl falan hepsini yatırım mı yapsam altın falan o zaman bozamam çocuğum için biriktiriyorum derim
Söz verdiğim için mecbur gitçem eşimin de suratını çekcem o zamanSigorta yok.
Adam ortada yok ustune ustluk aldatan hovarda bi tip.
Ablan hala rizki Allah verir diyor, hastaneden nasil cikacak acaba?
Ben esinizin delirmesine hak verdim.
Cocugu dogan adam taaa Urfalara gidiyorsa benim orda ne isim var?
Anne kendi kizina bakmaya gitmiyor dogumhaneye, sulale bastan asagi bi tuhaf, esin delirmesinde ne yapsin?
Ben olsam madem soz verdim giderim ama hastane masrafini odetmeye calisirlarsa yok bizde de suan derim, ablam mablam yani kusura bakmasin boyle sorumsuz bi adamdan cocuk yaparken bin kere dusunmesi lazimdi ki sanirim bu ilk cicuklari degil.
Esinle arani bozma adam hakli.
Söz verdiğim için mecbur gitçem eşimin de suratını çekcem o zaman
Evet maalesef şöyle bir durum var benim doğumum inşallah Ocak gibi olacak o zaman annem gelmek istemeyecek yine büyük ihtimalle ben özel hastane de Doğum yapıp bana eşimin bakmasını istedim kayınvalide gelir ama onun yanında da rahat edemem afedersiniz altımı değiştirse bütün köye laf eder şurası şöyle burası böyle diye
Ben de bunu düşünüyordum yanımda biraz birikmiş var 2000 tl kadar 15 inde de maaş geliyor 3000 tl falan hepsini yatırım mı yapsam altın falan o zaman bozamam çocuğum için biriktiriyorum derim
Masraf konusundan hiç bahsetmedim zaten şimdi onu duysa iyice sinirlenir şimdilik dua ediyorum inşallah kendilerini ayarlamışlardır diyeGitmeden de ki haklisin canim sana hak veriyorum ama dogum bu mecbur gidicem soz verdim.
Surat asma, bnde masraf filan odeme taraftari degilim, yok dicez okadar.
Cocuklara goz kulak olup gelelim.
aynı durum bizde de var adamlara doğum olayı için ziyaret gereksiz geliyor niyeyse. eşim de aynı kafa diyo sen gitme altın yolla ihtiyacını gör filan. iyi de ilk doğumu ve bi başına kızcağız oralarda yanında birinin olması daha önemli bence.Merhaba hanımlar, yeni üyeyim ve foruma nasıl yazılacağı konusunda acemiyim o yüzden yanlış yazarsam kusura bakmayın. Öncelikle olayları en başından anlatayım ablam kaç ay öncesinden benden söz almıştı doğumumda yanımda olur musun diye ben de tabi ki dedim eşime de bahsettim o da tamam dedi. Artık salı günü Doğum olacak inşallah ve benim onun yanında olmam lazım . Bu arada ben de hamileyim hastanede kalamayacağım ablamın çocukları var iki tane onların yanında olacağım ablamın yanında hastanede yani görümcesi olacak . Ben yeğenlerime göz kulak olacağım onun da gözü arkada kalmayacak. Bu arada ben Isparta da yaşıyorum ve ablam İzmir de yaşıyor. Anlaştığımız üzere biz yarın Isparta dan İzmir e gidecektik ertesi gün ablam Doğuma gidecekti. Ama eşim bu sabahtan beri paramız gidecek para birikimi yapamıyoruz böyle gezersek ev sahibi falan olamayız gibisinden sürekli üstüme geliyor. Ben de dedim ki tamam İzmir e gitmeyelim ama sonrasında kurban bayramı için köye de gitmeyelim nasıl olsa para gidiyormuş diye. Ciddi ciddi kurbanda hem kendi ailemi de göremeyecek olsam da köye gitmemeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu arada ablam Doğum yapacağı halde eşi dün bırakmış iş için İzmir den Urfa ya gitmiş. Tabi ben bunu öğrenince çok kızdım eşim de duyunca kendi kocası ilgilenmiyor bize güveniyor diye çıldırmış. Eniştem sinir ediyor bizim aileyi doğru dürüst bir işi yok işin kötüsü şu anda sigortaları da yok. Oraya gittiğimizde hastane masraflarını bize yıkmaya çalışırlarsa eşimle halledilemeyecek sorunlar yaşarız ne yapacağımı bilmiyorum lütfen düşüncelerinizi Benimle paylaşır mısınız? Uzun oldu kusura bakmayın
Niye masrafı size yıksın ya insanlar ne alaka? iki çocuk yapmışlar bunu da öderlet ayrıca siz tek gidin otobüs ne kadar ki? hastaneye gitmeyeceksiniz bayramda gitmeyeceksiniz ne zaman göreceksiniz bebeği yazık kadın tek kalacak abla olarak destek olmanız gerekirdi bir gitmekle mi.ev parası birikmeyecek.Eşi iş için gidiyormup gezmeye değil yani sizin abla olarak kocası da yanında olmayacak demeniz saçma doğumun olacağu gün gelecektir bahane bence sizinki ablam doğum yapacak ve eşim karışacak gitmeme yok artık yani
Ablam doğumu zaten devlette yapacak ama sigorta olmayınca devlette de para ödeniyorablanıza sorun hastane masrafını ayarlamadıysa bi zahmet gidip devlet hastanesinde doğum yapsın?
siz yine çocuklarına bakarsınız, eşinizle bu konuda ters düşmenize gerek yok bence, orada kötü sürpriz evliliğinizi etkileyecek sonuçta.
şimdi gördüm ki sigortası da yokmuş, o zaman yine en uygun doğum devlette olur herhalde, yani doğuma 3 gün var, size güvenip yapmamışlardır çocuğu dimi ya
ablan sana masrafları ödersin mi dedi? yoktan çıkmaz bu masraf işi belli ki lafı geçmiş. evde çocuklarla bi masrafın olmaz. kocası da çocuk peydahlamayı biliyo bi zahmet masrafını da ödesin sana neki masraftan? ablan kocasını düşünüp diyosa sana öde sende kocanı düşün ödetme kocana bu masrafı...Masraf konusundan hiç bahsetmedim zaten şimdi onu duysa iyice sinirlenir şimdilik dua ediyorum inşallah kendilerini ayarlamışlardır diye
iyi de onların ne suçu varki? neden surat yaptığını bile bilmeyecekler onların gözünde dengesiz olacaksın bide.Ben gideceğim her türlü söz verdim tabi ki gitmeme gibi bir durum olamaz eşimin suratını da çekeceğim ama onu şöyle tehdit edebilirim eğer sen bana surat yaparsan ben de bayramda annenlere surat yapmak zorunda kalırım diye o zaman korkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?