Ablam yarın Doğum yapıyor ve ben söz verdiğim halde yanında olamayacağım

Benim arkadaşım çocuğunu eşine bıraktı hastanede kaldı benim için. Çok üzüldüm konu sahibinin ablasına.

Ablan o senin, elin kızı değil ve şuan en çaresiz zamanında. Eşi de gitmiş. Para gidecekse gider , hastane masrafı size niye yıkılsın. Eşle gitmek zorunda değilsiniz kendiniz gidebilirsiniz.

En başından eşinizin de onayını alıp söz veriyor, sonra yüz üstü bırakıyorsunuz. Parti organizasyon vs değil doğum bu ya. İnsanın manevi olarak en ihtiyaç duyduğu zaman..
Ben olsam asla yüzünüze bakmazdım bu yaptığınız çok ayıp ve ağır olmuş. En başta açık açık söyleseydiniz

Yalnız git diyenlere hep aynı cevabı veriyor, ben mi yanlış anlıyorum diyorum.

Hadi adam karaktersiz size yürüyecek, yalnız gidince siz de hemen adama mı koşacaksınız. Yani eşim bana böyle bir savunma yapsa bana ne demek istiyorsun diye ortalığı kaldırırım. Konu sahibi bence hiç gitmeyin, zaten gitmemek için bin takla atıyorsunuz. Gönülsüz yapılan işten fayda gelmez, lohusa kadını da sinir etmeyin.

O sizin ablanız ya ablanız evin arabanın ne önemi var gerçekten insanlık ölmüş ağlayanı Yok üstelik söz de vermişsiniz ne diyim ki sizin gibi bi kardeşim olsun istemezdim

konuyu hayretle okuyorum hem sigortaları yok hem başka kadınlarla ilişki var hem de2 çocuğun üstüne 3. bnm mantığımda bir anormallik var heralde

Ne olursa olsun ablanızın yanında olmalısınız, bu ciddi bir durum, böyle zamanlarda insanın kardeşi yanında olmayacaksa o zaman kardeş olmanın ,aynı kan, aynı can olmanın ne anlamı var ki

emrivaki ile hediye mi alınır ya? içinden gelirse alır hediyeyi, enişte beyin emir vermesiyle değil.

ayrıca çalışan teyzesiniz alıverin ne ayıp bi cümle? onlara bakmak için mi çalışıyor? kendi bebeği de olacakmış üstelik, gören de cumhurbaşkanı baş danışmanı sanacak çalışan teyzeyi.

Saçma saçma muhabbetlere girmişsiniz. Ablan sonuçta yani kardeşsiniz yeğenlerine bakacağın için söz vermişsin o zaman gelemem deseydin. Böyle ailevi önemli konular için kocalara neden taviz verilir anlamadım kendisi gelmesin atla gel tek masraf olur işte. Hastane masrafını size yıkacaklarını sanmıyorum yok dersiniz olsa bile. Yapmayın aile bu yanında olmanı çok ister.

Allah disinda kimse engel olamazdi gitmeme heralde bu bir. ikincisi enistenden sanane dunyanin en kotu ilgisiz insani da olsa sen ne yapacaksan kardesine yegenlerine yapacaksn bu da iki. kurbanmiş bayrammis onlarla bi dogumu karsilastirman hata. senin gidesin yok da cabuk mu kabullendin esinin soylediklerini acaba?

Ablamın kaynanası ve kayınbaba sı hayatta değil olsa da aynı şekilde o taraftan da pek fayda olmazdı.
ablanızın bu kadar tek ve zor durumda olduğu halde buraya konu açıp napmalıyım diye soruyosunuz. kız kardeşim ve ablam yok ama keşke olsaydı. bacı olmak çok farklı bişey eşinizle konuşun ve olursa olsun ikna edin yani bu zor ve ihtiyaç döneminde tek kalırsa unutması zor olur.

Ne tuhaf bi aile yapiniz varmis.eniste desen capkinin hayirsizin teki,anneniz kizini gormeyi bile istemiyor bahanelerle,sizde esinizin bahanelerine siginip gitmiyorsunuz,esinizde cimrinin teki,ablaniz desen oyle bi adamdan cocuk yapmis.kadinlari anlayamiyorum boyle bi adamla evli kalmak bi yana bide cocuk yapiyor.sakin yanlislikla oldu demesin kimse uzerine ceketini atip mi hamile kaldi.bosanacagina bide cocuk yapmis

konu sahibi gereken açıklamasini yaptı öncesinde bende fikrimi belirttim sizlik bir mesele yok. Ayibida sizden öğrenecek değilim. iyi günler...

Siz garipsiniz, eşiniz garip, ablan ve ailesi garip, sizin kendi aileniz garip. Ne yorum yapsak elde kalıyor. Gitmeyin abla zor durumda kalsın, gidin doğum masrafı üzerinize kalsın. Bilemiyorum Altan bilemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…