- Konu Sahibi Mavimeltem
-
Benim arkadaşım çocuğunu eşine bıraktı hastanede kaldı benim için. Çok üzüldüm konu sahibinin ablasına.Hamileyim ve duygusallaştım okuyunca ablaniza çok üzüldüm gerçekten .
İnsan böyle zamanlarda belli oluyor işte kardeş olmak yetmiyormuş demek ki .
Kırk yılda bir olacak bu tarz durumlarda lütfen lafınız azıcık eşlerinize geçsin yahu . Hayat paylaşıyorsunuz insanlık halleri bunlar herkesin bir gün ihtiyacı olabilir birbirine hemde söz vermişsiniz.
Eşiniz cimrilik yapacak zamanı şimdi mi buldu acaba tamamen bahane tam nefretlik yani . Kusura bakmayın ama çok pasif davranmissiniz konusunu bile actirmamaliydiniz.
Ablam 3 çocuğunu enişteme bırakıp hastanede yanıma gelecek ben idare ederim gelme dememe rağmen . Başka türlü içi rahat etmez .
Annenizin canı gitmek istememiş, ne anneler var ya.Anneme defalarca söyledim babaanneme kızları baksın iki günlüğüne de olsa ikimiz gidelim ben evi hakederim sen hastanede kal diye ama yapmıyor gidemem diyor babaannemin altı tane kızı var bu arada
Yalnız git diyenlere hep aynı cevabı veriyor, ben mi yanlış anlıyorum diyorum.Enisteniz tekin degil de ne yapacak adam size mi yuruyecek? Sizin de esinizin de zihniyeti bozuk. Zaten adam cekmis gitmis Urfaya. Evde bile degil. Ne ara gelip size yuruyecek? Ya bu nasil bir kafa yapisi? Enisteniz size yuruyecek bir adamsa zaten ablaniz da bunu farkederdi ve sizi yaniniza cagirmazdi. Ablanizin yaptigi cahillik de ayri konu. Bu konu nerden tutsan insanin elinde kaliyor. Ya kocam bana enisten sana sarkar falan dese höst lan derim. Siz bi de adami hakli buluyorsunuz daha bu konuda.
konuyu hayretle okuyorum hem sigortaları yok hem başka kadınlarla ilişki var hem de2 çocuğun üstüne 3. bnm mantığımda bir anormallik var heraldearadaki yorumlarınızı konuya da ekleyin. mesela eniştenin sürekli aldatma huyunun olması.
bir çok kadınla ilişkiye giriyor üstüne bi de ablanızla... hastalık filan kapmamıştır umarım. e madem kendisi bu adama çocuk yapacak cesareti kendinde bulmuş, tek başına yapsın doğumu. en baştan söz vermeniz yanlış.
Ne var bunda çalışan teyzesiniz aliverin... benim kızıma tableti teyzesi aldı... İlk doğumumda ablam (annem rahmetli anneanneme baktigi için gelemedi)yanımdaydı... Kizkardes candır... Enişteniz nasil olursa olsun sizin gidip yegenlerinize bakmaniz,ablaniza destek olmanız lazım.... Açıkçası yaptığınız maddi hesaplar çok çirkin... Resmen üç kurusun hesabini yapmissiniz çok çok ayıp...
Neye güvenerekte söz verdiniz o zaman ablaniza? Eniste urfada degilmiydi yaEnişte hayırlı olsa giderim ama göndermez küçük ablam olsa gözü kapalı izin verir o konuda sıkıntı olmaz
ablanızın bu kadar tek ve zor durumda olduğu halde buraya konu açıp napmalıyım diye soruyosunuz. kız kardeşim ve ablam yok ama keşke olsaydı. bacı olmak çok farklı bişey eşinizle konuşun ve olursa olsun ikna edin yani bu zor ve ihtiyaç döneminde tek kalırsa unutması zor olur.Ablamın kaynanası ve kayınbaba sı hayatta değil olsa da aynı şekilde o taraftan da pek fayda olmazdı.
konu sahibi gereken açıklamasini yaptı öncesinde bende fikrimi belirttim sizlik bir mesele yok. Ayibida sizden öğrenecek değilim. iyi günler...emrivaki ile hediye mi alınır ya? içinden gelirse alır hediyeyi, enişte beyin emir vermesiyle değil.
ayrıca çalışan teyzesiniz alıverin ne ayıp bi cümle? onlara bakmak için mi çalışıyor? kendi bebeği de olacakmış üstelik, gören de cumhurbaşkanı baş danışmanı sanacak çalışan teyzeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?