Ablam yarın Doğum yapıyor ve ben söz verdiğim halde yanında olamayacağım

siz gidin, evde çocuklarla ilgilenin, eve geldiğindede fazla kalmaz 1-2 sonra geri dönersiniz.. o eve gelmeden yiyecek birşeyler hazırlayıp dolaba atarsınız evi toplarsınız gerisini ablanız düşünsün ..

Konuştuk eşimle hanımlar zaten gitmeyelim demiyordu gidecektik ama ben buradaki yorumlardan sonra ablamın lohusa halinde rahatsız olabileceğini düşündüm kendim gideyim mi dedim mantıklı buldu ama tekrar konuşacağız sağolun yorumlarınız için

Ablanız zor durumdayken ev parası hesabı yapmak bana çok nankörce geldi.
Enişteniz sahip çıkmıyorsa ablanız sizin canınız çocukları da öyle siz sahip çıkacaksınız
Bayramda köye gitmem ama ablamı da zor zamanında asla terketmem

Yok zaten son kararı verdik gidiyoruz ama şöyle bir durum var ablam lohusa rahatsız olabilir yalnız mı gitsem diyorum ancak dört aylık hamileyim afedersiniz tuvaletim geldiği anda lavaboya gitmezsem vajinam ve kasıklarım çok ağrıyor kendi arabamızla gidince bu sorun olmazdı ama otobüs olunca zor olacak gibi bakalım

Cok hesapci gordum sizi.

Bence mantıklı olan da kendinizin gitmesi molalarda gidersiniz tuvalete

Bence mantıklı olan da kendinizin gitmesi molalarda gidersiniz tuvalete
Aslında düşündüm şöyle de olabilir eşimin abisi de İzmir de yaşıyor beraber gidip onu abisinin evine de gönderebilirim bu sayede ben de rahat seyahat edebilirim geçen ay köye gittiğinizde iki saat oturdum diye inince müthiş kaşık ağrısı yaşadım

Sacmalamayin hastane masrafı öyle az uz degil onu düşünmüşlerdir herlde
Hem eşinin doğumunda kocası nasıl gidiyo ya

Bilemedm canm biraz cimri gibi esin
Tek yol parası masrafı olacak milyarlar harcanmicak sonuçta
Ben soz verdiysem giderdim

Evet eşim cimri doğru ama şöyle bir durum var bu eve karşı olmaz mesela ben bu ay 500 tl ilk kıyafet alsam bir şey demez ya da eve bir eşya alsam karışmaz mesela pahalı bir lokantaya eşimle gidelim gıkı çıkmaz am aynı lokantaya annemi veya ablamı götüreyim duymadığım laf kalmaz

Bu konuyu eşinizi haklı bulalım diye mi açtınız? Enişteniz, ablanız, anneniz hepsi bir garip ama bu sizin ablanıza söz verdiğiniz gerçeğini değiştirmiyor.

Eşimin ne haddine kardeşimin evine gidip gelmeme karışacak, masrafla ilgili çene yapacak...
Bakın o size masraf vs sormadan almış kardeşini, ailesini götürmüş kaç saatlik yola. Aynı durumda kendi ablası olsa emin olun yine sormazdı fikrinizi. Siz niye soruyorsunuz ya da yorum yapmasına izin veriyorsunuz ki?

eşinizle birlikte aileleriniz hakkında para pazarlıkları yapmanız da süpermiş.
haklısınız hiçbir yere gitmeyin bence de.

Eşin haklı bence neden onlarin sorumsuzluguyla sen uğraşıyorsun

Bu eşinizdeki nasıl bir mantık inanin anlayamadım. Size değer veren biri ailenize de değer verir yani vermeli diye düşünüyorum. Bence kesinlikle gidin söz vermişsiniz ablanız o sizin aynı kan.Eş bulunabilir ama aile bulunmaz bidaha

Abla bu ya abla..Parasına da başlarım kocasına da başlarım.. Ablam bana en ihtiyaç duyduğu zaman kocamın para hırsı yüzünden yanında olamayacaksam kocamın alnını karışlarım! Sen kim köpeksin! Ay çok sinirlendim ya

Eşinin sana karşı sergilediği tavır hiç hoş değil. Sanki her ay mı doğuracak ablan
Bu kadar para hesabı yapmak çok çirkin bana göre.
Söz vermişiniz şimdi de gidersem sorun olacak diyorsunuz?
Herhalde doğum parasını ayarlamışlardır. Üstünde o kadar para olacağına nasıl emin olacaklar.

Ne pinti kocan varmış. Bir bilet parası yüzünden ev mi alamiyormus? Pesss artık.

Ablanizin size çok ihtiyacı varken böyle yapıyorsa, o zaman siz de kocanizin köyüne gitmeyin. Desene kocana, köyün bileti beleş mi diye.

Ben 7 aylik hamileykeb ablamin kizi sarilik olmustu ablam beni cagirdi gittimablamla durduk sabaha kadar. Aama ayni sekilde ben hastanede kaldim dogum icin degil baska bi rahatsizliklan ablama 4 saat esim gelene kadar dururmusun dedim dururum kardesim dedi. Esine sormus gitme demis. Gelemedi. Boyle eslerden nefret ediyorum..bence siz ne olursa olsun gidin.

Ben eşyaları falan topluyorum gideceğiz eşim de abisine falan gidecek ablam hastaneden geldikten sonra zaten fazla kalamayacağız dört veya beş gün kurban malum köyde olmamız lazım ancak şöyle yeni bir gelişme oldu babaannemi söyledim ya bacağı kırık diye hastanede yatıyor şu anda pansumanını yapan kişi babaannem için hıv+ demiş kızlar resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü annem yarın kesin test yaptıracak inşallah öyle bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…