Ablam yarın Doğum yapıyor ve ben söz verdiğim halde yanında olamayacağım

Biz bunu duyunca tüm gündem değişti şöyle bir durum var ben babaannemi ziyarete falan gitmiştim sarıldık falan tabi insanın hiç aklına gelmiyor böyle bir şey yarın İzmir e giderken bi muayene olup öyle gidecektim doktordan randevumu aldım 10.30 da acaba kan testi yaptırsam mı inşallah bir sorun yoktur

Hiv + mi demiş? Hepatit b ya da c demiş olmasın? (Hpv kısaltması)

Kan falan almış mıydı babaanneniz? HIV kan ya da cinsel ilişki yoluyla bulaşır da. Sarılmayla falan bulaşmaz.

Aids taşıyıcıymış kan verilmiş ameliyattan sonra ama aneliyattan önce ortaya çıkan bir durum olduğunu söylemişler babaannem bir ay kadar önce ilk düştüğünde ayağına platin taktılar ve alçıya aldılar o zaman ameliyatı yapmadan önce kanında çıkmış annemlere bir şey söylememişler neyse eve geldi evinde de ziyarete gelen adamın birisi ayağı alçılı bir şekilde yürütmeye çalışmış ayak tekrar kırılmış tekrar hastaneye götürdüklerinde yeniden ameliyat yapacağız demişler ve testte yine aynısı çıkmış ancak şöyle garip bir durum var bunu doktor niye söylemiyor da pansuman yapan biri söylüyor benim inanasım gelmedi bu yüzden inşallah doğru değildir

İnşallah değildir, açık yaranız yoksa korkmayın ama yine de kontrolünüzü aksatmayın.

Ablama söz verdiysem iki elim kanda olsa bile giderdim. Hatta söz vermesem bile giderdim. Kocam istediği kadar konuşsun.

Sevindim senin adına
Kardeş böyle günde lazım
Destek ol
Ama eşine kızdım

Ablama söz verdiysem iki elim kanda olsa bile giderdim. Hatta söz vermesem bile giderdim. Kocam istediği kadar konuşsun.
Tabi hele bu kadar az zaman kalmışken gitmeme ihtimalim yoktu blöf yapmıştım gitmeyeceksen ben de bayrama gitmem diye tam biz her şeyi hallediyoruz bu kez de kayınvalide aramış eşimi sizin ne işiniz var falan demiş surat asıldı ben de gitmezsen gitme ben tek başıma giderim git sen köye dedim insan söz verdi mi tutar bi öyle bi böyle olmaz dedim baktı kararlıyım gıkı çıkmadı

Bir de özellikle bu Doğuma gitmek istiyorum çünkü Allah nasip ederse bizim de beş ay sonra Bebiş olacak ablamla planladık ilk banyosunu falan beraber yaptıracağız bana da tam bir tecrübe olacak diğer yeğenlerin olduğunda bu kadar önem vermemiştim bakardım çünkü

Ablam bu yil dogum yapti kizim o aralar 1.5 yasindaydi.aldim kizimi gittim 1 hafta kaldi toparlanana kadar.sizde soz vermissiniz gidip kalin.ayrica esinizin ne isi var yeni dogum yapmis kadinin evinde o gelmesin zaten.hem hastanede olmadiginiz halde masraflari niye ustunuze yiksinlar

Ne olursa olsun giderdim. Hem söz vermişim hem de ablamın bu özel, güzel, zorlu gününde ben yanında olmazsam kim olucak. Eşimi dinlemezdim atlar bir otobüse giderdim. Hem hastane parasının sizin üstünüze kalma gibi bir durumda olmaz eğer eşinle gitmezsen. Eşinle gitsen belki olabilirdi ama tek gidersen ve eğer isterlerse yanımda para yok dersin. Görümcesi kalıyor ve bir zahmet abisinin yerine hastane masraflarını o öder.

Madem ablamıza söz verdiniz tutmalısınız. Eşinizin suratını fln çekin biraz ne yapacaksın.tutamayacagıniz sözü vermeyin bence artık.. malesef erkekler kendi taraflarına yaptıkları yardımı masraf olarak görmezler. Bunun tartışmasını yapmayın bence...sizin şimdi her ne olursa olsun ablanızın yanında olup evlatlarına destek olmaniz. Gerek.gerisi boş..

Ne var bunda çalışan teyzesiniz aliverin... benim kızıma tableti teyzesi aldı... İlk doğumumda ablam (annem rahmetli anneanneme baktigi için gelemedi)yanımdaydı... Kizkardes candır... Enişteniz nasil olursa olsun sizin gidip yegenlerinize bakmaniz,ablaniza destek olmanız lazım.... Açıkçası yaptığınız maddi hesaplar çok çirkin... Resmen üç kurusun hesabini yapmissiniz çok çok ayıp...

Benim toplam altı tane yeğenim var ve bu gelen yedinci şöyle bir huyum vardır bir tanesine ne yaptıysam hepsine aynısını yaparım bayramlarda karne hediyelerinde ve diğer günlerde ancak haksızlık olmasın diye kuruşu kuruşuna ayni parayı vererek yaparım sadece bu son yeğenime çeyrek alabildim diğerlerine alamamıştım çünkü onlar doğduklarında öğrenciydim param yoktu ama bu çeyreği diğer kardeşlerime defalarca sorarak aldım bakın gönül koyacaksanız başka birşey yapayım diye onlar da hayır gönül koymuyoruz dediler ama bunu içimden gelerek yapıyorum

Doğum yapınca bir anne,bir kardeş yaninda olsun çok istiyor insan ...Benim kardeşim de kızlarima bakmaya gelmişti uçağa atlayıp ...ihtiyaç olmasa da varlıkları yetiyor bosverin eşinizi milleti günü birlik gezdirirken düşünsun para hesabını! Gidin ablanizin yanında olun

Aynen kendi tarafına yaptıklarından bahsettiğimde onunla bu farklı diyor neresi farklıysa dediğiniz gibi masraf olarak görmüyor abisi askerde para göndermişmiş hakkını ödeyemezmiş ben de dedim benim ablam da bizim kışlıklarımızı yapıyo hatta ikimiz yiyoruz onlar bedava mı

Aynen öyle ya saçma olan abisi ve yengesi gelirken otobüsle geliyor çünkü biz köyde değiliz giderken nedense gidemiyor çocuklar rahat edemezmiş eee gelirken n’aptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…