Ablam Yıllardır Beni Psikolojik Şiddetle Bitirdi, Artık Dayanamıyorum

Vallahi bacım bu kadarını okuyamam yani çok sıkıntıysa şiddete karşıyımdır ama bazen gereken yerlerde vardır al eline şöyle evire çevire bir güzel döv o seni delirtmeden sen onu delirt
Durr daha konuyu okumadık bile belki abla haklıdır hshsjs yorumuna istinaden bi anda ablaya girişmesin

başlıktaki ablam’ı bile abim diye okumuşum e neden abisini yazmış diyorum yarın kaldığım yerden devam edeceğim iyi geceler

Şu saatte kimse okumaz diye düşünüyorum yarına inşallah
Konu sahibesi özet geçse fena olmazdı.
Neyse okuyan olursa 3-5 bildirim düşerse gelir bakarız napalım

Araya bir göz gezdirdim bence bu abla kesinlikle dayağı hak ediyor konu sahibi 17 yaşında tacize uğramış ve ablası bu senin hatandı diyerekten o konuda bile konu sahibini suçlamış Rprnn

Sorun ablanızda bence ,okuduklarımdan onun normal olmadığını çıkardım . Keşke anne babanız seyirci olacağına ablanızı bir pedagoga götürseymiş
Şu saatte kimse okumaz diye düşünüyorum yarına inşallah
Konu sahibesi özet geçse fena olmazdı.
üşenmeden okudum kısa özet geçeyim ablada sanki psikolojik bir sorun var ve kardeşinede psikolojik baskı uygulamış . Yanlışım varsa düzeltin

Konu uzun değil iki kez veya üç kez konu alt alta yapıştırılmış. Seni deli etmeye çalışıyorsa o evde gözünün önünde dur o deli olsun boşver

Gerçekten mi ya bir abla bu kelimeyi kullanabilmis mi kardeşine haklısın bencede dayaklık.
Yanlışn yok galiba hshsj abla manyak çıktı

Konu sahibi yorumlara cevap yazsa anlayacağız nedir.

Bütün bunlar olurken anne babanız ne yapıyordu hiç demedi mi cocuklarimizi psikiyatriye götürelim pedagoga götürelim bir tedavi aldıralım yani sizi böyle kendi halinizde ne yaparsanız yapın diye öylece bıraktılar mı evden ayrılmak istiyorsunuz ama anne babanız gerçekten böyle sebepler yüzünden sizi dışarıdaki zorlu hayata tek başınıza göndermeye hazır mı ?

Ben genelde evden ayrılmak isteyip hiçbir birikimi olmayanlara , yatılı hasta bakıcılığı çocuk bakıcılığı gibi işleri araştırmalarlarını gerekirse profesyonel şirketlerle görüşüp daha güvenli olarak çalışmalarını hem de para biriktirmek için çok daha iyi bir yol olduğunu söylüyorum size de söylemiş oldum şu anda

Okudum ama kopyala yapıştır yaparken konuyu iki kez yazmışsınız o yüzden aşırı uzun görünüyor.
Ablanız ağır hasta, yaşlar kaç?

Üzüldüm durumunuza . Ablamızın kendinizi korumak için psikolojik destek alabilseniz keşke .evden ayrılmak en doğrusu ama anladığım kadarıyla o da mümkün değil . Ondan kaçarken sağlıksız adımlar atmayın derim . Ailenizin gözünü korkutun ya da onlar bir çaresine bakacaklar ablanızın

Bu arada klavyem yine sağ olsun kendimi doğru ifade etmeme izin vermedi .umarım anlayabilirsin .

Evet konu çok uzun ama 2 kez yapıştırmışsınız olduğunun 2 katı görünüyor

Maddi durumunuz yerindeyse ve kimsenin haberi olmadan yapabilecekseniz ablanız gibi bir vakayla baş etmeyi öğrenmek için bir psikoloğa gidebilirsiniz. Sorunlu olan kişi ablanız ancak çirkin tutumuna bakarak psikoloğa gitmeyi kendisine yediremeyeceğini düşündüğüm için bu fikri veriyorum. Ayrıca ona duyurmamanız önemli çünkü yaşadığınız çok kötü bir olayda bile sizi vurmaya kalkan ablanızın psikoloğa gittiğinizi duyması halinde oradan da vurmaya çalışacağını düşünüyorum.

Tabii ben bunun diplomasını almadım ancak çoğu psikoloğun bu karakterdeki birisine narsist diyebileceğini düşünüyorum. Narsist insanlar genellikle umursanmadıklarında ilk olarak pik noktasıyla çıldırıp tabiri caizse kudurup sonradan durulur ve yeni kurban arama girişime başlarlar diye biliyorum. Mesela odaya girip "burayı ahır ettin" dediğinde odanızdan çıkmayın, kısaca "aynı rahimden çıktık şikayetin varsa babama ilet bana da oda yapsınlar" diyip başka da münakaşaya girmeden kulaklık takıp işinize devam edebilirsiniz. Ya da başka bir mevkide peşinizden gelip "bilerek benim gideceğim yere gidiyorsun" dediğinde duymazdan gelip o konumda bulunmaya devam edebilirsiniz. Banyodan çıkmayın mesela, işinizi uzatın. Napabilecek, muhtemelen hemen hemen aynı kilo ve yapıdasınızdır bir tane o vurur bir tane de siz vurur ağlarsa da onun taktiğini ona uygularsınız; "Anne bu kız iyice delirdi kendi kendine vurup bir de ağlıyor" falan dersiniz. Etik olmayan bir tavsiye ama bence kesinlikle çok işinize yarar. Kaldı ki bence mübah da. Karşınızda yıllarca her türlü ufaklı büyüklü konudan sizi vurmuş bir insan var, kendine olan zorbalık özgüvenini zedelerseniz bir noktadan sonra uzaklaşacağını düşünüyorum.

Ablanız da psikolojik sıkıntı var. Anne babanız da buna göz yummuş. Yaşınız kaç şuan, okumak için farklı şehre gidebilirsiniz

Ahhh o ablanı benim elime verselerdi,sen ve senin gibi ailesi tarafından psikolojik şiddete maruz kalan tüm çocuklar için kafasında saç bırakmazdım
Senin için çok üzüldüm. O iblise de sinir oldum.
Kaç yaşında şuan o. Okulu falan yoksa evlenip defolup gitsin. Seni delirtecekmiş bak hele bak !!
Sanki abla değil düşman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…