Ablam Yıllardır Beni Psikolojik Şiddetle Bitirdi, Artık Dayanamıyorum

Ablaniz ya gercekten agir hasta ya da cok kotu kalpli biri Allahta size yasattiklarini ondan cikarsin.
Dik durun o size ne yapiyorsa siz daha beterini yapin asagilayarak bakin tiksiniyor gibi yuz ifadesi yapin anne babanizda en basta hata tabikii bu kadar seye sessiz kalmislar ama olan seylere care yok bundan sonra kendinizi siz koruyacaksiniz

Okulu var öğretmenlik okuyor bide hiç evlenecek gibi de durmuyor

Konu uzun değil iki kez veya üç kez konu alt alta yapıştırılmış. Seni deli etmeye çalışıyorsa o evde gözünün önünde dur o deli olsun boşver
Evet iki kere kopyala yapıştır yapmışım kusura bakmayın

Şuan 19'um 1 sene mezuna kaldım bu sene tekrar sınava giricem gibi görünüyor
Kendini derslerine ver, bu deliyi görmezden gel, bırak yesin kendini. İyi bi yer kazanmaya çalış burs kazanırsın başka şehre gidersin sonra da kendi hayatını kurtarırsın . İnşallah senin için Rabbim güzel kapılar açsın hamileyim ve senin için dua edeceğim çünkü senin yaşadıkların bana çok dokundu. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun. Geriye bakmadan hep daha çok mutlu olmanı dilerim

Evet taciz olayından sonra ailem ilk başta bir psikolog mevsusunu konuştu da sonradan kapandı, hep şey diyor "şu kızınızı ilk başta psikoloğa görürücektiniz niye caydınız yatırın hastaneye" bu mevzuyu fazlasıyla kullanıyor tabiki annem ne olduğunu ne yapmaya çalıştığının farkında artık ben kavga etmeyi bıraktım annem artık tartışıyor onunla annemi bile delirtti kadın 3 ay öz kızıyla konuşmadı yinede düzelmedi.Kaç defa cinnet geçirip ağzını burnunu kırdım yinede anlamıyor eskiden o bana vururdu sürekli kafama Hani gerizekalisin anlamında, annem hep buna tepki verirdi de daha çok yapardı sonra büyüyünce ona gücüm fazlasıyla yetince elini kolunu üstümden çekti ama dilini bir türlü çekemedi maglesef.

Çok teşekkür ederim inşallah

Abla ZORBA dediğimiz karakterlerden kardeş ses çıkarmadıkca, ailede savunmadıkca küstahlaştıkça küstahlaşmıs.Deli deliyi gördükçe sopasını saklanmış.Hic altta kalmayacak,onu umursamayacak, duymazlıktan ve görmezlikten geleceksin önce çıldıracak ama sonra yavaş yavaş sönecektir.Haaa değişmez ama bu hastalıklı davranışlarını artık evde başka birine ya da arkadaşlarına yansıtacaktır.Evden kurtulma durumuna da gelince üniversitesi okuyor musun bilmiyorum ama ya üniversitesi kazanacaksın ya da hobiler edinmek için kurslara gideceksin.Odak noktan hobiler olunca hem kendin rahatlarsın hem de ablan baktı sen onun dedikleriyle ilgilenmiyorsun kendine döndün o zaman seninle uğraşmak ona zevk vermeyecektir.
Sınırlar video serisini de izlemeni tavsiye ederim.

Belediyeler kurslar veriyor, yine belediyelerin kütüphaneleri oluyor. Git orda ders çalış bir sene sık dişini iyi bir bölüm iyi bir okul kazan hayatını kurtar

Belediyeler kurslar veriyor, yine belediyelerin kütüphaneleri oluyor. Git orda ders çalış bir sene sık dişini iyi bir bölüm iyi bir okul kazan hayatını kurtar.
Birde öğretmenlikmi okuyormuş, umarım çocuklara da eziyet etmez

Gerçekten mi ya bir abla bu kelimeyi kullanabilmis mi kardeşine haklısın bencede dayaklık.

Yanlışn yok galiba hshsj abla manyak çıktı

Konu sahibi yorumlara cevap yazsa anlayacağız nedir.
Acaba ablanın üvey olma ihtimali var mı ki merak ettim

Çok uzun hepsini okumadım ama manipülatör olan ablanız değil bence zira kanımca o da bu saydıklaınızı annenizden görmüş kendine yapılanı kendinden küçük olana aktarmış. Zira siz ilk okula gitmiyordunuz küçüktünüz evet ama ablanızı da düşünecek olursak o da o zamanlar ilk okula giden minicik bir çocukmuş. Kendine ne yapıldıysa hepsini size aktarmış.. Suçlu ebeveynleriniz.

defolsun gitsin o ablan terbiyesiz pislik!!

en değerli sensin ve bence oldukça becerikli güzelsin

oda seni kıskanıyor

sık dişini kuzum güzel bir bölüm kazan kurtul oradan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…