Ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolojisimi bozuk diyecektim ki eskiden de böyleydi diyorsunuz sanırım haylaz , çalışmayı sevmiyor.

Babanızla konuşun beş kuruş vermesin .
Belki zorda kalınca mecbur kalır çalışmaya.

Keşke bu da aile dışında birine salça olsa

Hayatı boyunda babamdan aldığı parayla jigolumsu erkekler tuttu.

Bu kocası da aynı bunun gibi. Resmen biz adamı gelin aldık. Eşyalar gelinlik damatlık foto çekimi her şey bizden.

Bir kahve ısmarlamışlığı yoktur adamın bana ama benim paramı çok yediler.

hukuk mezunu ve çalışmak istemiyor ,nasıl yani,niye okumuş

Kardesinizin ustune devredip devretmedigini kontrol edin surekli. Ablanizin muhakemesinde sorun var. Gidip satabilir, parayi yiyebilir. Bizden mal kacirdilar diye dava acarsiniz en azindan

Tapuyu bölüşücez en kısa zamanda haftaya Malatya’ya dönüyorum zaten teşekkür ederim aklın için

Hastaneye yatırsak mı onu da istemiyor ama düzelir mi biraz acaba

ay Allah yardımcınız olsun vallahi yaa

Tapuyu bölüşücez en kısa zamanda haftaya Malatya’ya dönüyorum zaten teşekkür ederim aklın için

Şimdi sevgilisinden de mi ayrıldı

Yalniz o para 3 e hatta annenin sigortali isi yoksa 4 e bolunucek. Alacagi en fazla 3 un 1 i olur yani.

Kendine acımayana acımak günahtır.

Mnatıklı olursak hiçbir baba çocuğuna sana bakmıyorum, para vermiyorum demez bence kaç yaşında olursa olsun. Maaşı bellidir vermek istiyorsa harçlık versin ama miktarı belli olsun. Kafasına göre harcayamasın.

Allah korusun ölürse bir gün malı mülkü zaten 3'e bölünür sadece payını alır ablanız. Maaş da zaten neye yetecek mecbur çalışır.

Babanıza da akıl verin kendi başına iş yapmasın. Sizin de hakkınızı korusun, mal mülk satmasın.

amaan olduğu gibi bırakın siz kötü olursunuz sonra.Bir tabak yemek değil mi o da yesin,ama kişisel ihtiyaçlarına gelince karşılamayın.Babanız karşılamak istiyorsa üzgünüm yapacak bir şey yok,sonuçta evladı düşüncesini değiştiremezsiniz.

Psikolojisimi bozuk diyecektim ki eskiden de böyleydi diyorsunuz sanırım haylaz , çalışmayı sevmiyor.

Babanızla konuşun beş kuruş vermesin .
Belki zorda kalınca mecbur kalır çalışmaya.

İşte aslında herşeyin sorumlusu babam bir canavar yarattı elleriyle

Çocuğuna arada ders vermek için ödül ceza da vermelisin ama yapmıyor

Benim çocuğum olsa buraya kadar artık çalış kendi paranı kazan derim

Diyor gerçi babam o da temizliğe gidicem dilenicem dedi babam çıldırdı

Ha temizliğe de gitmez 12 de anca kalkıyor keyfine düşkün

Hastaneye yatirmak kolay degil ki canim. Ayrica duzelmez de. Bazilari calismak istemiyor ve calismamanin yolunu buluyolar bi sekilde. Elinizi eteginizi cekip kendi haline birakacaksiniz.

En iyisi tapuyu bölüştürelim sonrası kendinin

Sadece acıdığım babam ne hayallerle emek verdi bu kıza bana vermediği

Şimdi emek vermediği kızı okudu adam oldu onca emek verdiği kızı asalak oldu

İlahi adalet belki de ama bu beni de üzdü

O depremde o hengamede ailesine sahip çıkmayan insandan her kötülüğü beklerim. Bir kap yemeği bile haketmiyor benim nazarımda.

Girdiği işlerden de 2 aya şutlanıyor
Yav bu vallahi abim ya. Babam çalışsın diye adama para verdiiiiiii. Duydunuz mu böyle bir şey hiç ? Vallahi bela bunlar. Psikolog , psikiyatri hepsine götürdük teşhis yokkkkk. Annem babam yaşlandı bu Allah'ın cezası yüzünden. Onlar olmasa bana salça olacak şimdiden önlem almam lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…