- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
nasıl heriflerle her naneyi yeyip bi de bnyo yapmıyor mu:) benc bunu cami avlusuna bırakıp kaçın,evin kilidini de değiştirin,oldu bitti:))Babam yıpranmasa sorun olmayacak bana da
Banyo yapmayı da söylemesen yapmaz
E bunu tabi parasıyla öperler.Babam yıpranmasa sorun olmayacak bana da
Banyo yapmayı da söylemesen yapmaz
O zaman yapacağınız tek şey acımamak babanızı da ikna edeceksiniz çalışmazsa para vermeyecek. Nasıl olsa babam bana kıyamaza güveniyor belli ki
Benimki nanemulla. Yamuk ağzı ile kız beğenmez.ikisini tanıştırın,evlenip mutlu olsunlar :) bunları sadece ikisi anlar:)
nasıl heriflerle her naneyi yeyip bi de bnyo yapmıyor mu:) benc bunu cami avlusuna bırakıp kaçın,evin kilidini de değiştirin,oldu bitti:))
hiç kimseyi beğenmez ama bunu görünce işte hayatımın kadını der bence:)) ruh ikizi:)))Benimki nanemulla. Yamuk ağzı ile kız beğenmez.
Karşılıklı dua edelim.Keşke ölse ablam dua edin bize zarar vermeden ölsün en kısa zamanda
Siz hep ablanizi sucluyorsunuz ama o bence hasta. Sizden tirtikladigi paralarla gitse mal mülk alsa derim ki cingöz. Ama yok kadın düzene koyamıyor hayatini, bakın öz bakımını bile yapmak istemiyormuş. Anlayışlı olun, güzel motive edici kitaplar alın.
Bakın bilen bilir ben hep s... et, sinir koy derim ama burda kendine hayrı olmayan bir kadın var.
Bunu duyan kızların gözü yaşlı.Benimki nanemulla. Yamuk ağzı ile kız beğenmez.
Depremde ne yapti size ? Ben bilmiyorum onuBencil düşüncesiz biri
Bak depremde bize atttığı kazığa rağmen onu düzeltmek için elimizden geleni yaptık
Yok asalak olmak istiyor
Reşit olmuş eli ayağı tutan birine bakmak zorunda değilsiniz. Baksın başının çaresineBoşanan bi ablam var hayatını idame ettiremiyor. Çalışmıyor çalışmayı da düşünmüyor.
Ne yapmamız lazım ailece çok gerildik.
Ne kazık attı?Bencil düşüncesiz biri
Bak depremde bize atttığı kazığa rağmen onu düzeltmek için elimizden geleni yaptık
Yok asalak olmak istiyor
Boşanan bi ablam var hayatını idame ettiremiyor. Çalışmıyor çalışmayı da düşünmüyor.
Ne yapmamız lazım ailece çok gerildik.
Depremde ne yapti size ? Ben bilmiyorum onu
Ne kazık attı?
Önceki sayfada bahsettim ama yorum yapan kimseyi yanıtsız bırakmak istemiyorum
Deprem olduğunda bi sevgilisi vardı ( boşanmadan sevgili bulmuş )
Onu evinde besliyor
Deprem olunca en uzak kişiler bile gelin bizde kalın dediler ve kaldık eş dost akraba
Çağırılmadan asla birine gitmedik depremzedeyiz ama gururluyduk.
Bu kadın da ( abla diyemicem) asla aramadı gelin demedi.
Büyük ablam en son yazmış gelebilir miyim diye gelebilirsin ama sevgilim de benle kalacak demiş.
Sonra bize mal düşkünüsünüz vs demiş büyük ablam da bi mal varsa o da sensin yanıklığından kardeşlerini eve almadın demiş.
Sonra bu sevgilisi bunu terk etmiş.
Bi arkadaşı babamı aramış kızınızı gelin alın kötü durumda babamlar gidip aldılar eve getirdiler.
O da ben hastaydım depremin olduğunu bilmiyordum vs diyor yalan söylüyor
Kocamı özledim diyor dedik kocanı düşünsen aldatmazdın diyince keşke aldatmasaydım vs diyor
Kocası zaten 2018 den beri ayrılmak istiyordu bahanesi oldu o da aldatıyordu bunu
Önceki sayfada bahsettim ama yorum yapan kimseyi yanıtsız bırakmak istemiyorum
Onu evinde besliyor
Deprem olunca en uzak kişiler bile gelin bizde kalın dediler ve kaldık eş dost akraba
Büyük ablam en son yazmış gelebilir miyim diye gelebilirsin ama sevgilim de benle kalacak demiş.
Sonra bize mal düşkünüsünüz vs demiş büyük ablam da bi mal varsa o da sensin yanıklığından kardeşlerini eve almadın demiş.
Bi arkadaşı babamı aramış kızınızı gelin alın kötü durumda babamlar gidip aldılar eve getirdiler.
Kocamı özledim diyor dedik kocanı düşünsen aldatmazdın diyince keşke aldatmasaydım vs diyor
Kocası zaten 2018 den beri ayrılmak istiyordu bahanesi oldu o da aldatıyordu bunu
Sonra gelmiş o beslediği sevgilisi için 200 bin borç yapmış
Biz perişanız deprem olmuş bisürü masrafımız oldu olacak
Ve demiyor tamam borç yaptım ama amorti edene kadar çalışcam yok Nuh diyor peygamber demiyor
Neyse çok şükür eski eşi arabayı satmış yarısını buna verdi de borcu silindi.
Ama düşünün depremzedede bi de bu olayların kaosunu yaşadığınızı
Annem babam bile dedi senin yüzünden depremzede çocuklarımızla ilgilenemedik
valla süper bir dizi çıkar bundan diyim ben sana,ne yalı çapkını da ne aşkı memnu :)))) vay anam vay ne hayatlar var arkadaş:))) kadın keyfinden depremi de sallamıyor:)) bunun iyi ondan bundan çocuğu da olmuyor, töbee büyük konuşmayayım evlatlarım var. bacım sen müge anlıya başvur anca o çözüm bulur,bizi aşar.Önceki sayfada bahsettim ama yorum yapan kimseyi yanıtsız bırakmak istemiyorum
Onu evinde besliyor
Bu kadın hasta. İki iki dört. Psikiyatr bulun ve gidip konuşun, tanısı neymiş? Ne yapılabilir? Sadece size zarar verse sana hak verirdim. Sürekli kendi hayatını sabote ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?