Ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman yapacağınız tek şey acımamak babanızı da ikna edeceksiniz çalışmazsa para vermeyecek. Nasıl olsa babam bana kıyamaza güveniyor belli ki

Gönderir babama sen bizi de zorluyorsun sen bi gün hayattan göçüp gideceksin bize zararı daha cok diyorum

Çalış diye çok söyledi konuştu ısrar etti kızdı yok aynı tas aynı hamam

Siz hep ablanizi sucluyorsunuz ama o bence hasta. Sizden tirtikladigi paralarla gitse mal mülk alsa derim ki cingöz. Ama yok kadın düzene koyamıyor hayatini, bakın öz bakımını bile yapmak istemiyormuş. Anlayışlı olun, güzel motive edici kitaplar alın.
Bakın bilen bilir ben hep s... et, sinir koy derim ama burda kendine hayrı olmayan bir kadın var.

Bencil düşüncesiz biri

Bak depremde bize atttığı kazığa rağmen onu düzeltmek için elimizden geleni yaptık

Yok asalak olmak istiyor

Depremde ne yapti size ? Ben bilmiyorum onu

Önceki sayfada bahsettim ama yorum yapan kimseyi yanıtsız bırakmak istemiyorum

Deprem olduğunda bi sevgilisi vardı ( boşanmadan sevgili bulmuş )

Onu evinde besliyor

Deprem olunca en uzak kişiler bile gelin bizde kalın dediler ve kaldık eş dost akraba

Çağırılmadan asla birine gitmedik depremzedeyiz ama gururluyduk.

Bu kadın da ( abla diyemicem) asla aramadı gelin demedi.

Büyük ablam en son yazmış gelebilir miyim diye gelebilirsin ama sevgilim de benle kalacak demiş.

Sonra bize mal düşkünüsünüz vs demiş büyük ablam da bi mal varsa o da sensin yanıklığından kardeşlerini eve almadın demiş.

Sonra bu sevgilisi bunu terk etmiş.

Bi arkadaşı babamı aramış kızınızı gelin alın kötü durumda babamlar gidip aldılar eve getirdiler.

O da ben hastaydım depremin olduğunu bilmiyordum vs diyor yalan söylüyor

Kocamı özledim diyor dedik kocanı düşünsen aldatmazdın diyince keşke aldatmasaydım vs diyor

Kocası zaten 2018 den beri ayrılmak istiyordu bahanesi oldu o da aldatıyordu bunu

Ne kazık attı?

Bunu

Sonra gelmiş o beslediği sevgilisi için 200 bin borç yapmış

Biz perişanız deprem olmuş bisürü masrafımız oldu olacak
Ve demiyor tamam borç yaptım ama amorti edene kadar çalışcam yok Nuh diyor peygamber demiyor

Neyse çok şükür eski eşi arabayı satmış yarısını buna verdi de borcu silindi.

Ama düşünün depremzedede bi de bu olayların kaosunu yaşadığınızı

Annem babam bile dedi senin yüzünden depremzede çocuklarımızla ilgilenemedik

Diğer ablam ve çocuğuyla tek başımıza çok zor günler atlattık Konya’da

Tüm ilgiyi çaldı kendi edip kendi bulduğu şeyler yüzünden

Deprem travmasını yaşamadık bunun yüzünden

valla süper bir dizi çıkar bundan diyim ben sana,ne yalı çapkını da ne aşkı memnu :)))) vay anam vay ne hayatlar var arkadaş:))) kadın keyfinden depremi de sallamıyor:)) bunun iyi ondan bundan çocuğu da olmuyor, töbee büyük konuşmayayım evlatlarım var. bacım sen müge anlıya başvur anca o çözüm bulur,bizi aşar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…