- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
hep öyle olurki fazla şımartınca ummadığın taş baş yarıyorEn iyisi tapuyu bölüştürelim sonrası kendinin
Sadece acıdığım babam ne hayallerle emek verdi bu kıza bana vermediği
Şimdi emek vermediği kızı okudu adam oldu onca emek verdiği kızı asalak oldu
İlahi adalet belki de ama bu beni de üzdü
İlgi göstermeyin. Evde yemek zaten pişiyor. Yesin. Çalışmazsa da çalışmasın. Ama üst, baş kıyafet için para vermeyin.
Bırakın kendi desin. Hayat geçiyor diye.
ikisini tanıştırın,evlenip mutlu olsunlar :) bunları sadece ikisi anlar:)Yav bu vallahi abim ya. Babam çalışsın diye adama para verdiiiiiii. Duydunuz mu böyle bir şey hiç ? Vallahi bela bunlar. Psikolog , psikiyatri hepsine götürdük teşhis yokkkkk. Annem babam yaşlandı bu Allah'ın cezası yüzünden. Onlar olmasa bana salça olacak şimdiden önlem almam lazım.
Yav bu vallahi abim ya. Babam çalışsın diye adama para verdiiiiiii. Duydunuz mu böyle bir şey hiç ? Vallahi bela bunlar. Psikolog , psikiyatri hepsine götürdük teşhis yokkkkk. Annem babam yaşlandı bu Allah'ın cezası yüzünden. Onlar olmasa bana salça olacak şimdiden önlem almam lazım.
ikisini tanıştırın,evlenip mutlu olsunlar :) bunları sadece ikisi anlar:)
Psikolojik destek almasını sağlayın hukuk mezunu bir insan çalışmak istemiyorsa psikolojik bir sorunu olabilir depresyon vb.
Tamam sorun yok. Evde kendi halinde yaşasın. Üstüne gitmeyin. Bakın asıl kendine yapıyor. Sen bilirsin deyip geçin.bizi yeme üzerine yaşıyordu eskiden şimdi ne babamda ne bende para kalmadı
Kazandığımı kendime harcıyorum , malum daha bu ay maaş gelir gelmez bitecek hem enkazda olan arabamın yaptırılma masrafı hem 6 ay depremden ötelenen kredi kartlarım vs
öyle de demeyin her insanın yaşam hakkıvarKeşke ölse ablam dua edin bize zarar vermeden ölsün en kısa zamanda
e bu da parasızmış işte:) hadi hayırlısı:))))Bizimki babamdan yolduğu parayla işsiz güçsüz tipsiz jigololar bulup ( yani para yedirdiğini yoksa resmî olarak jigolo değil) onlara hem para hem seks veriyor
Püh enayiye bak.Bizimki babamdan yolduğu parayla işsiz güçsüz tipsiz jigololar bulup ( yani para yedirdiğini yoksa resmî olarak jigolo değil) onlara hem para hem seks veriyor
Yetim maasi bekar olup sigortali iste calisiyo gorunmeyen tum kadin aile uyelerine paylastirilir. Yani yarin isten ciksan swnle paylasicak. Annenin isi sigortasi maasi yoksa onla paylasicak. Bunlari biliyo mu?alacagi maksimum 3 5 bisey. Napacakmis o parayla
sadece ilaç olarak mı yoksa terapi de gördü mü? yazdıklarınızdan depresyon olmadığı belli kişilik bozukluğu olabilir bunun için yoğun terapi görmeliHep böyledi psikolojik ilaç psikolog başlattılar
Korkunç bişi oldu şimdi daha iyi ama asalaklık baki
sadece ilaç olarak mı yoksa terapi de gördü mü? yazdıklarınızdan depresyon olmadığı belli kişilik bozukluğu olabilir bunun için yoğun terapi görmeli
Kalsin o zaman sokakta kendi dusen aglamazAnnem de ev hanımı zaten evet bir de yetim maaşı kaldırılacak diyorlar
Ama bu kadın da şey var : ister dövün ister sövün ister sokakta kalayım yeter ki çalışmayayım
Kalsin o zaman sokakta kendi dusen aglamaz
Kac yasinda kiz ablan?
O zaman yapacağınız tek şey acımamak babanızı da ikna edeceksiniz çalışmazsa para vermeyecek. Nasıl olsa babam bana kıyamaza güveniyor belli kiHem ilaç hem terapi
Oha hasta bu o zaman. Vardi bunun bi adi.Babam yıpranmasa sorun olmayacak bana da
Banyo yapmayı da söylemesen yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?