Ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar dua edin Allah başımızdan alsın bu kadını ( inanmayanlar da Evren diye niyet edebilir mi)

Çok zor durumdayız çok

Babam yıpranmasa sorun olmayacak bana da

Banyo yapmayı da söylemesen yapmaz

Goldcum ablan hasta. Psikiyatriste goturdunuz mu?

Bildiğimiz 2 kürtajı var, Allah’ın bize torpil geçtiği tek konu. Merdiven altı yerlerde yaptığı için ve doğum yapmadan yaptırdığı için doktorlar cocuğun olmaz demişler

Benimki de hep başkalarına güveniyor çalışmıyor nasıl olsa illa karşılayan acıyan olacak ailem daha fazla para verecekmiş ben de para vermediğim için çok kötü bir kardeşmişim ama asla vermiyorum çünkü nankör ve hep daha fazlasını isteyen görevimizmiş gibi gören birisi

Bildiğimiz 2 kürtajı var, Allah’ın bize torpil geçtiği tek konu. Merdiven altı yerlerde yaptığı için ve doğum yapmadan yaptırdığı için doktorlar cocuğun olmaz demişler
aboo konuştukça birşeyler çıkıyor,bak sen bunu senaristlere sat,köşeyi dönersin:) anam ailede de mi yok bu kadına dur deyip apzına iki çakıp oturtacak birisi

Bu kadın hasta. İki iki dört. Psikiyatr bulun ve gidip konuşun, tanısı neymiş? Ne yapılabilir? Sadece size zarar verse sana hak verirdim. Sürekli kendi hayatını sabote ediyor.
Azgınlık hastalığı var.

Hukuk mezunu olupta işsiz olan var mı ya çok ilginç.

Duy da inanma

Bi de bizi kandırıyor senelerce hakim savcı ol dedik yok şöyle yok böyle dedi

Şimdi de dedi ki 35 yaşındayım olamam yoksa ben de isterdim

Ben de dedim ki avukatlık stajını yapan 45 e kadar olabilir

Tüh bu da mı gol değil yaptı içten içe

Beni kandırmaya çalışıyor kendi avukatların kaç taşına kadar hakim savcı olabileceğini benden iyi biliyor

Ya o sizin canınız kanınız. Belli ki ağır bir ruh hastalığı var. Ölsün demeyin nolur iyileşsin deyin. Çok üzüldüm inşallah tedavi olur, gerekirse farklı doktorlara götürün

Boşanma travması psikolojik başka bozukluklar ile birleşince sıkıntı seviyesi artıyor. Siz hayatınızda hep psikolojik sıkıntılar yaşayıp hem boşanma travması yaşadınız mı? Mesela ben bekarken gayet güzel bir hayatım vardı çalışıp paramı harcar gezip tozardım. Psikolojik problemin p si yoktu. Evlendim ana kuzu, şiddet yanlısı bir koca. Yaşadığım acıların haddi hesabı yok. Yoğun depresyon geçirdim o kadar ki artık sıkıntıya dayanamayıp bayılıp kalıyordum. Boşanma aşamasındayım. Bir çocuğum var. Ailem asla bana çalış demediler. Zamana ihtiyacım olduğunun herkes farkında. 6 aydır dik durmaya bütün yaşadıklarımı unutmaya çalışıyorum geceleri bazen kabuslar görüyorum eski eşimle ilgili. Bütün gün tek yaptığım şey sadece oğluma bakmak. Kimseden para istemiyorum. Yemek se ben olmasam da kaynıyor o yemek 1 tabak azık vermeleri kötü mü çalışmıyorum diye. Üstüme başıma almıyorum olanlar yeter zaten. Anca bir tabaklık kendimin bir tabaklık oğlumun yükü vardır. Çalışmayı düşünüyorum ama şuan istemiyorum psikolojik olarak hazır hissetmiyorum. Şahsen kardeşim benimle ilgili ölmemi de içeren dileklerde bulunuyorsa böyle bir kardeş olmaz olsun derim. Bir insan kötü de olsa ölmesini dilemek çok ağır. Bence sizin tedaviye ihtiyacınız var. Ablanızla birlikte terapi alın. Normal değil cümleleriniz. Ablanız süper demiyorum ama zor bir zaman geçiriyor olabilir. Zor zamanınızda yanınızda olmayan biri olduğunu düşündüğünüz kişinin zor zamanında sizde çok destek değilsiniz bu tavrınızda. O kötü ise siz de kötüsünüz ben aranızda fark göremiyorum.

Ya o sizin canınız kanınız. Belli ki ağır bir ruh hastalığı var. Ölsün demeyin nolur iyileşsin deyin. Çok üzüldüm inşallah tedavi olur, gerekirse farklı doktorlara götürün

Depremde bize yaptığı şeyleri okuyun lütfen

Bekarken de böyleydi bencil biri çıkarları için herkesi satan

Yok ablaya saydirmaktan hastalığı kabullenemiyor. Üç posttur anlatamıyorum.

Psikolojik tedavi gördürüyoruz hep sonuç olmuyor dayısı da böyle genetik olabilir

İnanın benim yerimde olsanız öldürmeye bile teşebbüs ederdiniz

Sakin maddi destekde bulunmayin ,eger sizinle yasiyorsa bu evde kalmak icin calismak zorundasin diye ambargo koyun. Cok kolay degil biliyorum ama bunu ablanizin iyiligi icin yapmaniz lazim. Benim de kardesim calismasina ragmen benden para istiyor vermedigim icin aramiz kotu ve umursamiyorum .Para versem ona kotuluk yapacagim cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…