- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
Evet kızlar konu baslıgından da anlasıldıgı gıbı ablama bazen hatta cogu zaman dıyelım gıcık oluyorum .nedenı şu ;
ablamla hıc bır zaman abla kardes ılıskısı kuramadık .ablam degıl de sankı annem!
2.annelık gorevı ustlenmesınden bana gına geldı artık .ablama hıc bır sırrımı veremez hale geldım .sırrımı paylasamıyorum
cunku ; anın da babama ıspıyonluyor .babam da demıyor tabı ablamdan ogrendıgını ,imalı imalı konusup ajan taklıtlerı
ben herseyı bilirim tavırları yapıyor .ama bılıyorum kı yıne ablam sagolsun tutamadı cenesını yumurtladı .ablama telefon acarım ,"
neden babama anlattın "derım .ılk basda "yok ben soylemedım "der ınkar eder .sıkıstırdıgımda da ıtıraf eder "ben senın kotulugunu ıstemıyorum
basına bırsey gelmesın dıye babama soyluyorum kı sana sahıp cıksın basına kotu bırsey gelmesın "dıye .yahu bee kadın sankı evden mı kacıyorum da
beni korumak ıcın soyluyorsun babamasoylenecek bırsey olsa zatan ben soylerım dımı yok ılla soyleyecek olmuyor .
ben de ablamı protesto edıyorum artık hıc bır sırrımı paylasmıyorum ona
nelerı soyluyor dersenız ; aklınıza gelecek herseyı soyler .aldıgım elbısenın fıyatından tutun sevgılımle yasadıgım sıkıntıya kadar .
hıc bır konuda da bana yardım etmez .ornegın ; ben sevgılımle hıc gece 24.00'a kadar vakıt gecırmedım ,cunku aılem buna ızın vermez .
özel gunlerımız oluyor dogum gunu (v.s) gıbı seyler hıc bırlıkte vakıt gecıremeyız .bana özel dogum gunu yapılır mekanı en erken terkeden
dogum gunu sahıbı yanı ben olurum .ablamdan bu konu da yardım ısterım yardımcı olmaz asla .basına bırsey gelır sonra ben babama ne derım
bana karsı guvenlerı yıkılır dıye baslar sıralamaya .derım kı ;"abla babama sen de kaldıgımı soyler mısın "(ablam evlı )derım hıc oralı olmaz .hatta yardım etmedıgı
gıbı gıder tel acar babama ;"baba haberın olsun sashamıa bu gece eve gelmeyı dusunmuyor planlar kuruyor hatta benden yardım ıstedı "der
ve tum planlarımı alt ust ederkısacası gıcık oluyorum ablama .hep ozenmısımdır ablasıyla arkadas gıbı olanlara
bende bazen ablama sinir oluyorum. annelik değil de tam ablalık yapıyor. ne isterse o olacak. ben büyüğüm. ne istersem yapacaksınız vs vs. evde herşeyi emreder :) sinir olurum. hatta derim Allah seni alan adama yardım etsin fln diye.. ama hakkını yemeyim çok yardım ettiği zamanlar da oluyor. özellikle sevgili durumlarında :) erkek arkadaşımı iyi tanıdığı için ona güveniyor. ve aramızda asla ispiyon olmaz. yani bazen sinir olsam da ben severim ablamı yaama artık evlense de oda tek bana kalsa (şakaaa)
Yazdıklarından yola çıkarsak ablan doğru yapıyor o zaman diyeceğim,bu kez bana da gıcık olacaksın gerçi...
Ablan evlenmeden evvel kısıtlanıyor muydu yoksa rahat biri miydi?
Bir de evliliğin de mutlu mu şimdi
Sen 20yi geçtin diye hatırlıyorum ben ablan kaç yaşında? Aslında aynı evde yaşamayı bırakınca ilişkiler düzelir normalde kardeşler arasında benim ablalarımla öyledir mesela, mesela annemlerle bir problemim olduğunda bana arka çıkarlar, maddi anlamda destek olurlar, sır verdiğinde tutarlar hatta kuzenlere karşı bile öyleler, o açıdan çok iyiler ama bu akşam sende kalıcakmışım gibi idare et beni desem benimkilerde kabullenmezler muhtemelen, o tarz şeylere ailedekileri karıştırmamak lazım galiba, arkadaşlar daha iyi, tuzları kuru olduğu için kabul ediyolar rahatlıkla.
canım 23 yasındayım .ama ablam hala bana 17 lık muamelesı gosterır .hıc bırsey soyleyemem ablama herseyı anlatıyor ne yazık kı
bende bazen ablama sinir oluyorum. annelik değil de tam ablalık yapıyor. ne isterse o olacak. ben büyüğüm. ne istersem yapacaksınız vs vs. evde herşeyi emreder :) sinir olurum. hatta derim Allah seni alan adama yardım etsin fln diye.. ama hakkını yemeyim çok yardım ettiği zamanlar da oluyor. özellikle sevgili durumlarında :) erkek arkadaşımı iyi tanıdığı için ona güveniyor. ve aramızda asla ispiyon olmaz. yani bazen sinir olsam da ben severim ablamı yaama artık evlense de oda tek bana kalsa (şakaaa)
ablalar sır tutar ya yeri geldimi benim ablam bana der birsey soylemem kimseye bu boyledir insanın guvendigi birileri olması rahatca derdini sıkıntısını anlattıgı birisi olmazı iyi oluyor bide gelmissin 23 yasında 15 yasında degilsinki sende verme sırrını cnm
ablalar sır tutar ya yeri geldimi benim ablam bana der birsey soylemem kimseye bu boyledir insanın guvendigi birileri olması rahatca derdini sıkıntısını anlattıgı birisi olmazı iyi oluyor bide gelmissin 23 yasında 15 yasında degilsinki sende verme sırrını cnm
Anladım sashamia. Küçük kardeşimle 9 yaş aramızda, biz de çok zıt yetiştirildik, bizim peder o en küçük olduğu için elinden gelmediklerini de kardeşime sunmaya çalışırdı. O da ufacık şeylerde pıt hemen yetiştirirdi. Dövmek isterdim onu. Hiç sevemeyeceğimi düşünürdüm. Yaş ilerleyince, o da şimdi abla babam ne kadar hatalı davranmış diyor, abimle sana acıyorum abla :) diyor. Pederin ayrımcılık yapması bir yana bu kadar aşikar etmesi anlaşılması güç bir durum.
Yaş ilerleyince aradaki yaş farkı da kapanıyor. Erkek kardeşim gibi bir sevgilim olmasını ne çok isterdim diye düşünürken yakalıyorum kendimi. Telefonda yedi saat sekiz saat konuşup iş okul v.s. olduğu için kapatmak zorunda olduğumuz için kapatıyoruz.
Farklı yetiştirilmemize rağmen mutsuzluğumu onun mutluluğunu çalarak bastırmıyorum. Çok fazla içerlenmemiş olmalıyım sanırım ayrı yetiştirilmemize. Akran da değiliz. Cinsiyet farklılığı da rol oynuyordur muhakkak. Ablan yerinde olmaya çalışırsam, darılma ama ablan gibi davranabilirdim. Fesatlıktan olmazdı da, insani bir güdü olurdu bu.
Muhtemelen yaşayamadıklarını senin de yaşamanı istemiyor. Baba sevgisini ilgisini hissetmek veya hissetmemek ilerisini farkedilir derecede etkiliyor. Ablan içindeki eksikliğini sana olumsuz yansıtarak içinden çıkartmaya, hissini dengelemeye çalışıyordur. Kızmakta söylenmekte çok haklısın sen. Paylaşmamaya çalışmaktan başka ne yapabilirsin ki. Dışınızdaki yakının ile yakınlaşmaya açılmaya bak. Zamanla kendiliğinden değişir belki. O da üzülür sonradan seni üzdüğüne.
Yargılama anla gibi bir durum var,, Yetiştirilme konusunda ablan yerinde olmak istemezdin sanırım?
Kız kardeşim olmasını onunla sırlaşmayı filan hep hayellemişimdir. İstersen bunu yapabilir, karşılıklı tatminleşebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?