- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
yok cnm yaa aramız da bı problem yok ,yanı kusmuyorum onaolsun seniii sevdigi için koruma içğüdüsüü korkuyor demekiii başına birşey gelmesinden sende yuva kurdugunda bak görr düzelcektirr herşey yeterkii bozmyaın aranızı
Hayır , hatta gayet herkes çok sevi eşimi ablam dahil. çok küçük bir fikir ayrılığı yüzünden böyle oldu. Ama tabi bunun bekarlık kısmı da var , eskiden beri böyle. İlişkimiz hep bir pamuk ipliğine bağlı , sanki kardeş değiliz.
canım benım yaa uzuldum ,ufacık bı fıkır ayrılıgı yuzunden neden kus kalıyorsunuz kı
hıc sen adım atmayı denedın mı tatlım ?
ama ablanın dugunun de senı yalnız bırakması hıc hos olmamıs .hele kı bır buyuk olarak
Sashamia88;Size göre abla olmak ben istediğim saatte eve gireyim,ablamda aileme yalan söyleyerek beni idare etsin.Nerede kalacağımı bilmediği halde babamlar sorarsa sende kaldığımı bilsinler dediğinizde tabi kardeşim demesini istiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama bunu ne abla,ne de kardeş olarak kabul edemem.Allah korusun başınıza birşey gelse ablanız ailenize ne diyecek?
Ablanız koruma içgüdüsünü abartıyor olabilir ama sizi kıskandığını veya kötü niyet taşıdığına inanmıyorum.
Bende 24 yaşındayım ve evliyim.Gençlikte olur diye düşündüğünüz şeylerin hiçbiri bir kriter değildir.Olmasada olur.
İnsanların eğlenmesi,mutlu olması için illa saatin gecenin geç saatleri olması gerekmiyor.İnsan sevdikleriyle günün her saatinde mutlu olabilir.Şartları zorlamak niye?
Ablanızın tavırlarını bazen abartmış olsada doğru buluyorum.Bende kardeşime aynı tavrı sergileyebilirdim(Tek farkla;ben aileme değil söyleyeceklerimi kardeşime söylerdim)
Ve isterseniz banada gıcık olabilirsiniz...
Ablanız Gerçekten Ablaymış..
Helal Olsun Böyle Ablaya ve Onu Yetiştiren Anneye - Babaya..
Benim Kardeşim Bende Kaldığını Söyleyecek Ama Başka Yerde Kalacak..
Ölürüm Sabaha Kadar Uyuyamam..
İşte Kardeş İle Arkadaşın Farkı Buradadır..
Kızmayın Ablanıza Gerçekten Sizin İyiliğiniz İçin..
Bunu Anlasanızda..
ayy ben de sunu anlamadım gıttı cumlenın sonuna neden "ıstersenız bana da gıcık olun "eklenıyor anlamıs degılım :)
yahu sıze nıye gıcık olayım bırseyım degılsın ne amacla gıcık olayım kı
ablam konusuna gelırsek eger ; evet benım de zaten sınırımı bozan sureklı babama benı ıspıyonlaması .
alsın benı karsısına benımle konussun .sankı 17 yasında kı kızı sıkayet edıyor
Sashamia88;Size göre abla olmak ben istediğim saatte eve gireyim,ablamda aileme yalan söyleyerek beni idare etsin.Nerede kalacağımı bilmediği halde babamlar sorarsa sende kaldığımı bilsinler dediğinizde tabi kardeşim demesini istiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama bunu ne abla,ne de kardeş olarak kabul edemem.Allah korusun başınıza birşey gelse ablanız ailenize ne diyecek?
Ablanız koruma içgüdüsünü abartıyor olabilir ama sizi kıskandığını veya kötü niyet taşıdığına inanmıyorum.
Bende 24 yaşındayım ve evliyim.Gençlikte olur diye düşündüğünüz şeylerin hiçbiri bir kriter değildir.Olmasada olur.
İnsanların eğlenmesi,mutlu olması için illa saatin gecenin geç saatleri olması gerekmiyor.İnsan sevdikleriyle günün her saatinde mutlu olabilir.Şartları zorlamak niye?
Ablanızın tavırlarını bazen abartmış olsada doğru buluyorum.Bende kardeşime aynı tavrı sergileyebilirdim (Tek farkla;ben aileme değil söyleyeceklerimi kardeşime söylerdim)
Ve isterseniz banada gıcık olabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?